2.5 ay önce şüpheli bir ilişkim oldu ( tam anlamıyla ilişkide değil hatta) ondan sonra 2 kere gününde regl oldum ama kanamam siyah çamurumsu gibiydi 3 4 gün sonra kırmızıya döndü rengi bu ayda temmuzun 29 unda regl olmam gerekirken halen olmadim 3 gündür geçiyor kasık ağrısı diye doktora gittim (şüphem olduğunu söylemedim bekarım) ultrasonda baktı çift rahim ya da rahim de perde olmasından şüphelndi Mr istedi ama ben yapmadım betaHCG 0.5 çıktı doktor tahlillerde bir şey olmadığını söyledi olsaydı çıkardı muhakkak demi ya da dış gebelik falan olabilme ihtimali var mı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dış gebelikte de beta hcg değeri biraz yükselir. Sizin sonucunuz net olarak negatif.
Kessin yoktur değilmi
2.5 ay önceki şüpheli ilişkiden hamile kalmış olsanız yaklaşık 12 haftalık bir gebeliğiniz olurdu. Bu durumda ultrasonda kese, bebek, kalp atışı gibi şeyler izlenir ve beta hcg belki de 100binden fazla çıkardı.
Dış gebelik olma ihtimali olabilir mi ya da olsaydı DR görürdü demi mutlaka reglim 3 gündür geciyor gecen ay mide bulantısından çok fazla serum iğne ilaç kullandım ondan ya da stresten olabilirmi acaba
İlaç ve stres döngünü etkiler tabii. Dış gebelik olsa çoktan zehirlerdi seni. Öyle kolay bir şey değil o korkma gebelik yok
Yaa çok teşekkür ederim cevaplarınız için inşallah yoktur ya kafayı yemek üzereyim
Dr regl söktürücü ilaç verdi onu almalımıyim peki sizce yoksa biraz daha bekleyeyim mi
Tarlusal vermiştir büyük ihtimalle, kullanın 10 günlük kullanımı oluyor. Bitince 6 gün içerisinde kanamanız olur.
Peki teşekkür ederim
Rica ederim
Kusura bakmayın size çok soru soruyorum ama olsaydı önceki 2 ay gününde zamanında regl olmazdım demi reglim ikisindede 6-7 gün sürdü
Bazı gebeliklerde kanama olabiliyor
Ben ikinci gebeliğimde yaşadım ama senin testin negatif korkma
İnşallah dediğiniz gibi hicbisey çıkmaz ve regl olurum kendiliğinden ya olmazsam başka bir Dr giderim galiba
Hamile degilsin dıs gebelikte beta kontrolsüz artar
2.5 ay geçti üstünden yinede mutlaka artardı değilmi reglim geciktikçe stres oluyorum ya
Stres yaptigin icin gecikiyorsun 2.5 ay üzerine hamile kalırsan tıp literatürüne gecersin
Hamile olsam önceki 2 ayda adet görmezdim degilmi 2 ay gününde zamanında adet oldum sadece kanamam siyah ve çamarumsu renkteydi birde her zamankine göre çok yogun degildi
Olabilir ilaç kullanmissindir havalar sıcak tum bunlar etkili ama korkuyorsan onlemini al ya da yapma :))
Çok pişmanım zaten
Tatlim dış gebelik demissin de dış gebelik embriyonun rahim disinda gelismesi bu bambaska bir durum seninki periyodun sasmasi
Yani her iki durumda olamaz demi
Olsaydı Dr mutlaka anlarmıydi ultrasonda
2.5 ay 12 haftalık hamilelige takabul eder kalp atisina kadar duyulur hamile degilsin maydonoz kaynat ic
Kaynatıp suyunumu içeyim yoksa rondodanmı geçireyim
Kaynat suyunu iç
Doktor ilac vermedimi tarlusal
Verdi ama 3 gündür gecikiyor kendiliğinden olur diye 1-2 gün daha beklemek istedim
7 güne kadar gecikme normal kabul ediliyormuş
Stres yapma olursun
Çok teşekkür ederim birazda olsa rahatlattıniz içimi🙏😊
Rica ederim. Pişman olacağın şeyler yapma :)) zamanını beklersen için rahat eder 🌸
0, 5 beta hcg değeri negatif yani hamile değilsin ama mr çektirmeni öneririm
Mr dan çok korkuyorum gebelikle karıştırmış olamaz değil mi doktor ben şüphem olduğunu söyleyemedm çünkü
Bak ben k doğum doktoruyum gebelik diyebilmemiz için öncelikle düzenli adet gören bitin adetinin en az 1 hafta gecikmesi gerekir ve daha önemlisi cinsel ilişkinin yaşanması gerekli
Dış gebelikte kessin olamaz değil mi ve ben önceki 2 ay adet oldum sadece adetim siyah ve çamurumsu gibiydi lütfen yardımcı olur musunuz ya
Dış gebelik olma ihtimali varmıdır sizce lütfen cevaplarmısınız
Hayır omaz
Teşekkür ederim
Rica ederim
Başka iyi bir Dr git. Ultrasonla baksın. Vakit kaybetme.
Hamilelik olabilirmi ?
Olabilir. Bazı Dr lar bakıyor ultrasonla ama göremeyebiliyor. Vakit kaybetmeden daha iyi ilgilienen bi Dr bulup baktır. Netten baktığın bilgilere kulak asma.
Of daha çok kafam karıştı ne yapacam bilmiyorum Dr regl söktürücü ilaç verdi ama alsammi bilmiyorum
Varsayalım gebelik varsa?
Olsaydı önceki 2 ay regl olurmuydum ki
Özelden yazsana
Yazamıyorum seviyem yeterli değil
Gizli olarak atmssn bnde yazamıyorum.
Takip ettim
Gördm ama bnde de yeterli değil diyor of
Off😔
İsda gr?
Anlamadm
İstgr. m?
İnşallah dilediğin gibidir sonuç.
İnşallah ya kafayı yemek üzereyim
Rahat ol, canını sıkma. Ama işini de sağlama al.
Biraz daha bekleyecem olmazsa tekrar başka bir Dr gidrrm ama şüphem olduğunu söyleyemem direkt evlimisin bekarmı diye soruyorlar zaten
Sorarlar. Ben durumu anladım ama buradan detaya girmek çok doğru olmaz. Sen vakit kaybetmeden durumdan emin olmalısın arkadaşım.
Bilmiyorum artık yaa
Allah kolaylık versin arkadaşım.
cık yoktur
Olsa kessin çıkardı demi
200 üstü olması lazım
Ben daha çok hamileyim
Bu hekime görün derim burdaki yorumlarla kalma
Gittim zaten beta 0.5 çıktı yinede olabilirmi
Ablacım kuruntı yapma
Elimde değil
Bekar mısın
Evet