Yaşını sormayacağım. Çünkü kızın kaç yaşında olursa olsun bu durum seni üzecektir. Döv eve kapat yorumları saçma bu aranızdaki bağı koparır ve kızını o babası yaşındaki adama iter. Öncelikle sakin bir şekilde kızını anlamaya ve o adama iten nedenlere yoğunlaş. Kızına onun bu kadar değer verip görüşmek istediği adamı tanımak istediğini söyle. Tanı ve aralarındaki ilişkiye öylece odaklan. Kızın anlaşıldığı zaman her ne yanlış sebeple ona yöneldiyse vazgeçecektir. Üstelik sen o adamı tanıdıın için o da kızına zarar verecek düşüncelere giremeyecektir
118 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk hayatım teşekkür ederim günceli okuyabilirsin
Soran+1 yılHer sabah evden giden kız bana anlattı çözeceğimi biliyor o kadar rahat ve yorulmuş ki bebek gibi uyuyor özlemişim bu sakin hallerini
Soran+1 yılSabaha kadar ağladı yorgun düştü
Soran+1 yılKorkuyor videolarımı yayar diye
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılYayamaz sabah yediği dayaktan sonra telefon bilgisayar ne kadar flash varsa toplattım başka bir yedeği olduğunu da düşünmüyorum
Soran+1 yılKızım kafasında kuruyor birine attıysa diye o yüzden içi rahat değil
Soran+1 yılYaydıytan sonra isterse hapise girsin ben rezil olurum anne diyor sence anlıyor mu beni
Soran+1 yılUmarım öyle olur
Soran+1 yılŞehir değiştiremeyiz işimiz burada
En İyi Cevaplar
Kızının reşit olması kötü oldu polise verirdin ama bu aşamada reşit sözü var. Tek yol o adamı araşdırın konuşun evliyse tehdit edin eşine falan derim dye yda polise veririm falan korkutun uzaklaşsln varsa bir büyünüz yapsn erkek babanız abiniz amca ves babası hariç her kes ola bilir. Konuşsun bunu ancaq o adam yapa bilir uzaklaşa bilirŞey diye bilrsinz yalandan kızı snaa veririm ama 5-6 sene bekle bak bakalm nasl uzaklaşacak sözde sevgisi ilgisi puf dye de kaybolur o arada kınz okursa falan da kendiliydrn uzaklaşrlar. Kıznızla yapacağnız tek şey şu aşamada uzamana götürmek kızarsanız ki kavgalar vardr bu konuda dha da bilenir kopmaz o adamdan o yüzden mutlak pedagok ile konuşun brilkde haraket edin ve bir de kıznız akran zorbalığına uğramış ola bilir mi? O yüzden o adamla birlikde ola bilir mi bir de bunu sorun belki okulda falan biri falan rahatsz etmişdir yaşıtı ves ondn travma olmuş bnden büyükse zarar vermez düşünmüşdür. Lütfen nazik olun hen üz çok genç hata yapa bilir. Üniveristye falan hazrlaşdırın başı karışsın belki her hango meslek kursuna falan kafası ne kdr meşgul olsa o kdr o adamı çabuk unutur.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen halledicem zaten o iti hayvan herif
Vah ki ne vah. Ben bu yaşıtlarımı anlamıyorum. Arada koca bir jenerasyon farkı ve imkansızlar var. Eskisi gibi değiş kuşaklar arası ilişkiler. Buna siz ne yapsanız pek dinlemeyecektir. Ancak bunu yaşamış olan ve sonucu iyi olmamış biri ile görüşmesinde fayda var. Yani belki ilişkileri çok iyi ilerleyebilir ama bu düşük bir olasılık ve olmaması daha mantıklı. Herhangi bir psikologdan veya bilen birinden yardım aldınız mı?
10 Yorumla
+1 yılNeredeyse babası yaşında 🫤 Senin akranın olan biriyle sevgili olması tuhaf... Adam muhtemelen seks için birlikte olmalı o kadar küçük bir kızla... Ve sana da bulaşma olasılığı var... Bu sonuçları düşünüp, ona göre davranmalısınız
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, zor bir durum. Öncelikle sakin kal ve kızınla açık bir iletişim kurmaya çalış. Onu suçlamadan veya yargılamadan, duygularını ve endişelerini paylaş. Eğer ilişkinin sağlıklı olmadığını düşünüyorsan, bunu nazikçe belirt. Profesyonel yardım almayı da düşünebilirsiniz. İletişim ve anlayış her şeyden önemli 🌸.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12,1b cevap paylaştı.
u +1 yılDirek şikayet et ya da kızını ondan uzaklaştırın bir şekilde
00 Yorumla
+1 yılMerhaba oncelikle kizinizin yasi kac bunu sorara baslamak istiyorum eger resit degilse kizinizin hayatindaki kisiyle konusun efendim arastirin yanlis anlamayin dedigimi ama belkide kiziniz icin dogru kapidir tabikide kiziniz resitse ve karisindaki kisi iyi birisiyse eger kotu bi kisiligi varsa kiziniza iyi bi gelecek vaad edemeyecegine dair bilgileriniz varsa kizinizi sehirdisinda kalan bi akrabanizin yanina gonderebilirsiniz uzak kalmasi icin ya da konustugu kisi ile konusup goz dagi verebilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılYa kızının ağzına bı tane vurur odaya kapatır herşeyi elinden alırsın , ya da assagida millete dediğin gibi "biz öyle bir aile değiliz , şiddete karşıyız " demeye dewam edersin , önce kızın g. tunu veririr. Sonrada gayrım. sru torunları sallarsin havalı beşiklerde. Oyyle aile değillermis, madem modern ailesin o zaman bul kendi çözümünü. Sinirimi bozma burada
13 Yorumla- +1 yıl
Haklı anlayış da bir yere kadar kızın babası yaşında adamla konuşuyor sence istekleri bir mıdır ikisinin adamın kızdan beklentisi çok farklı olacak
- +1 yıl
Sen bir insanı zincirleyip odada tutsan bile eğer aklında varsa bir şey buna asla ama asla engel olamazsın ilk fırsatta gider yapar. Dayak ve şiddet ile sadece senin aran kötü olur karşına alır iyi veya kötü açıklama yaparsın ha yine anlamıyor ise bırak yaşasın ve kötüyü o yaşayarak öğrensin.
- +1 yıl
@22lolitaaa senin fikrin 🤷🏻♀️ kadın zaten iletişim kuramiyorum diyor son seçenek budur , oldu oldu , olmadı zaten olmuyordu , denemek zorunda
psikologa götürmelisin belki kızın bir travması veya sıkıntısı var “biz kötü yetiştirmedik” diyerek sıyrılamazsın bir de çocuktan dinlemek lazım aileler bazı şeylerin farkında olamıyor maalesef ki. ayrıca adam kızınızı kandırmışta olabilir kimsenin özelini kurcalamayı doğru bulmuyorum ama bu durumda kızınızın telefonundaki mesajlara bir bakarsanız durumu belki daha farklı şekilde ele alabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenimde 24 yaş büyük sevgilim vardı. Kızınız mutlu mu sevgilisi evli mi planları ne iliski üzerine mi yoksa gercekten seviyorlar mı nereden tanışmışlar adam nasıl bir tip kızınıza zarar vereceğini düşünüyor musunuz veya istemediği bir şey. Bende kızınızla aynı durumdayım.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTelefonu al elinden bütün iletişimi kes bilgisayarı varsa onu da al. Odasına kapat kilitle elinde kitap ver okusun. Kişisel gelişim okusun az kafası gelişsin. Pencereye dikkat edin ama en 3 4 kattaysa eviniz sıkıntı yok. Mecbur bunu yapacaksınız. Düzenle unutana kadar. Bir kaç aya zaten o herif yeni birini bulur. Sizde kontrollü telefon verirsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAblacim al elinden telefonu iki yapıştır ağzına bi daha görüşmüyosun konuşmuyosun de adaminda numarasını iste ara kızımın peşini bırak falan de korkut biraz olmadı babasına söyle daha görüşmez diye düşünüyorum babasından korkuyorsa kızının yaşına da bağlı aslında daha ergense normal değil 18 yaş ama yetişkinse bişey diyemem ama ergen diye düşünüyorum kızın yine de Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılEngel olamıyorum ne demek ya yorumlara baktım yaşı 19 koskoca kız doğurdun diye onun her yaşantısını kontrol edemezsin doğru veya yanlış yaşayacak görecek Sen onun hayatını kontrol edemezsin
20 Yorumla
+1 yılNeden onu secti onda ilgi gordu genelde buyuk yas secenler kızlar kendilerini el ustunde gorurler onemli bir şey zannederler olgun biriyle olmak size tavsiyem kızmayın daha cok yapmak ister size anlatsın
00 Yorumla
+1 yılAdamı bi güzel dövdür bir daha görüşmemesi gerektiğini öğretsinler
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet hayatım öyle yapacağım
+1 yılkızın reşitse zaten engel olamazsın çok sıkarsan kaçar.
14 Yorumla
Soran+1 yılKaçamaz
- +1 yıl
adamı tanıyormusun bozuk birimi? tek derdin yaşsa yanlış yaparsın engel olarak. ama bozuk karakterli biri olduğu için istemiyorsan kocana da söyle kurtarmaya çalışın.
Soran+1 yılDünyanın en iyi adamı olsasa büyük lan o adam büyük benimle yaşıt başlatmasın aşkına
- +1 yıl
kudur istediğin kadar kızın gidecek ona
1 yılÜsteleyip değere bindirmeyin. Bekleyin biraz zaman verin. Uyumsuz olduğunu kendi arkadaşları çevresi gösterecek xaten
00 Yorumla
+1 yılPolise şikayet edin adamı kızınız hata yapmış olabilir 2 ila 4 yıldan başlıyor tehdit ve şantaj
00 Yorumlaablacım ben yaş olayını felan bilmiyorum ama bir kızı şantajla zorlamak hayatımda en nefret ettiğim şeydir direk polise şikayet edin
00 Yorumla
+1 yılKızınıza konuşup ayrılmasını isteyin aksi takdirde babana söyleyeceğim diyip tehdit edin, kızınıza bir zarar gelmeden hall edin bu meseleyi
00 YorumlaReşitse yapabileceğin hiç bişey yok engel olmaya çalıştıkça daha çok kaybedersin
10 Yorumla
+1 yılEngel olmaya çalıştıkça ona daha çok çekilecek. Eşiniz ile ayrı mısınız?
10 Yorumla
+1 yılDert etmiyormuş gibi yap ama küçümseyici alaya alıcı espiriler yap. Takma diş bakmaya başla sen gibisinden. O soğur. Yasaklar çekici gelir çünkü.
00 Yorumla
+1 yılDamatla yaşıtsınız neredeyse. Niyetleri ciddi mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl40 defa la ilahe illa ente süphaneke inni küntü minezzalimin oku ondan sonra deki Allah'ım kızımın huyu düzelsin bizi filanca sıkıntıdan belasız kurtar de.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde İstanbul'da mısınız
+1 yılTel care guzel guzel konusmak, eksilerini guzelce anlatmak.
00 Yorumla
+1 yılKızı başka şehre gönder. Gözden uzak olan gönülden de uzak olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18 yaş büyük sevgilisi mi var? O adamın kızı kullandıgını anlat, kızma, sinirlenmeden, sakince anlat güleryüzünle anlat anlayacaktir
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeredeyse senin yaşında.
Şimdiki kizlar çok büyük erkeklerden vede evli olanlardan hoslaniyorlar.
Başıma geldi, ama idare ediyorum kirmadan.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKızın bana emanet, rahat ol 🤣
Ayrıca bir kadın olarak sen de bilirsin ki, kızlar büyük severler 😈
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzak tutabşlirian bu senin elinde. Ayrılması lazım. Muhtemelen bu kişi kızını kullanıyordur zaten. Cinsellik yaşıyordur
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir şantaj yapmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılbırak ne belası varsa görsün sonra da kafasını taşlara vursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabasıyla ilgili problemler mi yaşadı geçmişte?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOkadar yas farklı varsa neler yapıyordur yanlizken. Sonrada kullanip atar
00 YorumlaAbla bende 18 yaşındayım ve benim fikrim kızı eve kapat evet şimdi ağlar ama ilerde dua eder sana korkunç bir yaş farkı karşısındaki kişi yani babası yaşında falan ayıptır günahtır
01 Yorumla- +1 yıl
Kizinizi lutfen baski kurarak cezalandirmayin psikolojik sorunlar yasayip canina bile kiyabilir heleki resit olmamis ve daha ergenlikten cikmamis bi kisiyse❤️
+1 yılBir pedegog ile gorusun derim. Su asamada en doğru bilgiyi ondan alirsiniz bence.
20 Yorumlakızının bir suçu yok hata yapmış. adam kızı etkilemil olabilir. ve okuduğuma göre adam şantaj yapmak istemiş. o adamın kulağını çekmek lazım
00 Yorumla
+1 yılAile içi iletişim bozukluğu sesli şiddet vb. tartışmalar var mı oluyor mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılT attım
+1 yılKizin kac yasinda? Babasi ya da cevresinde konusabilecek bir buyugu yok mu
05 Yorumla
Soran+1 yılBabası bilmiyor bilse ne olur düşünemiyorum
- +1 yıl
Boylesi daha kotu ama senin soylemen gerekiyor, yasini bilmiyorum ama muhtemelen 16 18 falandir. O yaslar cahillik yasi tam
Soran+1 yıl19
- +1 yıl
Yani tutulmus birine o adam evli olabilir ya da kullanabilir, birinin konusmasi lazim korkutmadan. Konusmak istersen yazabilirsin
- +1 yıl
Bence de söyle kıza bisi yaparsa ya da kaçarsa onla neden söylemedin diye sen suçlu çıkarsın
eyer kiziniz resitse olgun erkek bulmuş iste sorun yok. karakteri bozuk olmasın yeterki.
10 Yorumla
+1 yılAdamla konuşmaniz lazim
26 Yorumla- +1 yıl
Baba sevgisi görmediği için onlara yöneliyor , eşinizin suçu
- +1 yıl
En doğru cevap bence
- +1 yıl
Adamla konuşun tabiki durumu anlatın
Soran+1 yılEşim ona karşı ne kadar ilgili bilemezsiniz
- +1 yıl
Oda kötü bir yaklaşım fazla karamsar olma iyi düşün
Soran+1 yıl@ferhaatt23 güncel oku
+1 yılsen kendine ayarlar o zaman kız soğur kendisinden büyükler ile olmaktan
00 Yorumla
+1 yılEşiniz yaşıyor mu ayrı misiniz?
07 Yorumla
Soran+1 yılBirlikteyiz tabiki
- +1 yıl
Eşiniz bu durumu biliyor mu?
Soran+1 yılHayır asla
- +1 yıl
Peki kızınızla konuştunuz mu?
- +1 yıl
Maddi durum mu iyi değil maddi beklentisi mi var acaba?
Soran+1 yılKonuşmuyor
- +1 yıl
O zaman siz konuşun babana söyleyecem ne yapıyorsanız yapın dersiniz.
Geçici şeyşer onlar, sende yok muydu?
02 Yorumla
Soran+1 yılYoktu
18 yaş ne be babası yaşındadır kesin
10 Yorumla18 yas mi oha artik
10 Yorumla
+1 yılRahat bırak kızı yasak olan hep cezbeder
00 Yorumla
+1 yılBabasıyla sorunu var mı kızın
00 Yorumla
+1 yılSen kaç yaşındasın abla
00 Yorumla
+1 yılSen yanmışsın bu kız durmaz gibi
00 Yorumla
+1 yılkızını soğutmaya çalış onunla konuşmaya çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah bol bol fb versin teyzem kızına...
00 Yorumla
+1 yılkızın kaç yaşında?
01 Yorumla
Soran+1 yıl19
Babasi ile ilişkisi nasil?
00 Yorumla
+1 yılNeden yaşıtlarına yönelmiyor sordun mu
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim ben
- +1 yıl
Karşına al ne düşündüğünü sor bence
+1 yılKızın kaç yaşında
03 Yorumla
Soran+1 yıl19
- +1 yıl
37 yaşındaki biriyle görüşmesi çok doğru değil. Taniyormusunuz görüştüğü kişiyi
Soran+1 yılTanımıyorum
+1 yılO ne öyle ya döv bence
10 YorumlaAllah kimseyi çocuğuyla sınamasın zor
10 Yorumla
+1 yılBırak yaşasın görsün kendi ne yapıyorsa yapsın.
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılhallettiniz mi
00 Yorumla
+1 yılKızınız ne diyor siz söyleyince
00 YorumlaKızın kaç yaşında sen kaç yaşındasın
00 Yorumla
+1 yılKizin kac yasinda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizini dovmeyen dizini dover
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle derler ama yanlış
Cevap sahibi+1 yılGit agzini burnunu kir dememis atalar. Uyar kontrol et konus ilgilen. iste
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılKızın kaç yaşında
07 Yorumla
Soran+1 yıl19
- +1 yıl
Bu adam evli değil mi?
- +1 yıl
İnsanlara bakmayın
Soran+1 yılKötü düşünüyorkar dövsem korkar anlatamazdı şimdi anlattı rahat güveniyor bana
- +1 yıl
Güzelce konuşmak onu kazanmak anne için hemde kızın için anne kız bağı adına çok iyi durumdur
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Allah güzel başarılı günlerini göstersin
- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem