Kolik ve Hiperlaktasyon :((?

Bebeğim bugün tam 45 günlük, 3. Haftadan sonra gaz sancılarımız başladı. İlk zamanlar gece ağlama krizlerine giriyordu, kucağımda sallayarak ya da kanguruyla önüme takarak bir şekilde sakinleştiriyordum ama artık bunlarda işe yaramıyor işin kötüsü gündüzleri de ağlama krizleri başladı artık. Bütün gece çarşafla sallayarak geçiyor. Başka türlü uyutmak mümkün değil uyuyunca da 10 dakika sonra daha şiddetli ağlayarak geri uyanıyor. Dün doktor kontrolümüz vardı hiçbir sağlık sorunu yok. Kolik bebek sadece.. Bir sürü damla denedim, kiraz çekirdeği yastığı her şey. Hiçbir şey fayda etmedi. Ve bu da yetmezmiş gibi bende Hiperlaktasyon oldum. Sütüm tazyikli geldiği için zaten gazlı bebeğim iyice gaz yutmaya ve her emzirme sonrası ağlama krizlerine girmeye başladı. Emzirmekten soğudum resmen, sütüm olduğu halde mamaya başlamayı düşünüyorum artık. Tıkanmasın diye yatarak emziriyorum bu sefer daha fazla gaz yutuyor. Ne yapacağımı şaşırdım, bir fikir verebilecek olan var mı benzer durumları yaşamış?
Kolik ve Hiperlaktasyon :((?