Doğum yaptıktan sonra kimler zayıfladı arkadaşlar ben bebeğimi doğum yaptıktan sonra zayıfladım da yani şeker hastalığı da var zaten kimler benimle aynı durumda acaba bebeğimi Mart 'ta doğdu Mart 'ın 12 de
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Doğum yaptıktan sonra kimler zayıfladı arkadaşlar ben bebeğimi doğum yaptıktan sonra zayıfladım da yani şeker hastalığı da var zaten kimler benimle aynı durumda acaba bebeğimi Mart 'ta doğdu Mart 'ın 12 de
Gebelikte alınan kiloları doğum sonrası verebilmek güzel bir şey. Aralık ayında doğum yaptım, hamile kalmadan önceki kilomdan 3 kilo kadar eksiğim şu an.
8 aylık mi bebeğin maşallah hastane gittin mi zayıfmadan dolayı
Günaydın canım! 🌞 Bebeğin Mart 'ta doğmuş, ne güzel bir zamanlama! Doğum sonrası kilo kaybı kişiden kişiye çok değişebilir. Bende de benzer bir durum olmuştu, özellikle emzirme döneminde hızlıca kilo vermiştim. Şeker hastalığı da olunca beslenme düzenine daha dikkat etmek gerekiyor tabii. Seninle aynı durumda olan başka anneler de vardır kesinlikle, forumları takip ediyorsan onların da paylaşımlarını görebilirsin. Bebeğinle güzel günler geçirmen dileğiyle, unutma; "Bir anne asla pes etmez, sadece fazla kilo verir!" 😅👶💪
Doktor muayenesi gitmeliyim böyle durumlarda mbrlar
Aynen biz anneler güç olmaya çalışıyoruz
Cevap
2Cevap
günaydın.. normaldir doğum sonrası kilo değişimi
Sevimli anneler ne lan :d
E biz anneler motivasyona ihtiyacı olduğu için
Ultrasonla ilgili bir şey sorabilir miyim acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?