Apar topar evlendim?

Nişanlıyken hamile kaldım ve hamileliğimi 4.5 aylıkken öğrendim anneme söylemedim olanları nişanlımı aradım birlikte hastaneye gittik orada öğrendim hamile olduğumu bu kadar geç niye öğrendin derseniz de hamileliğimi geç öğrenmeden önce evcil hayvanım kayboldu üzüntü yaptım üzüntü benim mideme vuruyor kusuyorum çok 1 ay boyunca evcil hayvanımı aradım, sonra anneme durumu anlattık beraber annemde evlenmemi istedi konuştu bi an evvel yapın ailenle konuş dedi eşimde konuştu evim tutuldu düğünüm yapıldı şu an 2 aylık evliyim ben İstanbul'dan İzmir Bayındır a gelin geldim evim eşyam bunları benim seçme şansım olmadı o sırada ben ailemin yanında İstanbul'daydım neden derseniz düğün yapıcak ev tutucak paraları azdı ara ara kredi çektiler vs. 2 ay sonra düğünü yaptılar. Yasadigim yer bayındırın en sakin noktası market eczane vs her şey uzak resmen köy gibi hiç alışamadım buraya merkezden uzak bi ev tutmuşlar burada kimsem yok ve mecburiyetten burada yaşıyorum yaşadığım evi hiç sevmiyorum, bu arada benim eşim köylü, kaynanam bizdeydi 2 gündür eşim köy konusu açtı şu an kiramız 12 milyar yarın bir gün 20 milyar olunca nasıl ödiycez köyde yaşasak iyi değilmi dedi ben yapamam dedim kaynanam da dediki iyi sen ödersin 20 milyarı dedi bana eşim duydu bunu duymamazlıktan geldi ben burada zor yaşıyorum merkezden uzağım dediğim gibi birde köy muhabbeti çıktı doğumuma da bu arada az kaldı bana ilerde köyde yaşayalım ya da yaşayın da diyebilirler ben gelecek görmüyorum eşimden yana acaba ailemin yanına İstanbul'a mi dönmeliyim ne yapmalıyım yaşadığım yerden de çok sıkıldım

Apar topar evlendim?