Çocuk & Ebeveyn İlerisi için kaç çocuk düşünüyorsunuz? To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru 🌸🩷 İlerisi için kaç çocuk düşünüyorsunuz? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Ben evlenirsem sadece bir kızım olsun isterdim. 1 0 Yorumla
Gökyüzü242 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl 3 çocuk istiyorum. 2 erkek, 1 kız. Hayaller.. Daha evli bile değilim ama. 😅✨ 1 3 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Umarım isteklerin gerçekleşir 🌸🫶🏻 Yorumla Gökyüzü242 1 yıl Teşekkür ederim💓 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Rica ederim 🩷 Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% 1 yıl Bu zamanda çocuk yapılır mi bilemiyorum gelecek pek iyi görünmüyor sen kac düşünüyorsun? 1 12 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl 1 yeterli Yorumla Shazam6 1 yıl Max 😅 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Evet max 1 çocuk olmazsa 2 olsun hadi ksks Yorumla Shazam6 1 yıl 😂😂 belki ikiz olcak dimi o da var skxksd Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Yok bir de dördüz olsun. 😅 Yorumla Shazam6 1 yıl İlle de olmali mi diyorsun, evlendikten ne kdr süre sonra isterdin 😅 Yorumla Shazam6 1 yıl Yok onuz olsun 😂😂 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Evlendikten hemen sonra isterim. Yorumla Shazam6 1 yıl Dünyayı gezme isi ne zaman olcak 😂😂😂 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Birkaç sene beklerim ozmn sjsk Yorumla Shazam6 1 yıl E mecbur 😂 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Evlenip çoluk çocuğa karışmayı hiç düşünmedim o kafada biri değilim ama olsaydı bir tane olurdu.. İki üç çocuk bakamam ben.. 1 0 Yorumla
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Evlenince eşimle ortak karar veririz artık. 1 0 Yorumla
Alyssa_vf Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% 1 yıl Boyle bir toplumda cocuk yapma fikri pek mantikli degil bence 1 1 Yorumla organickimyaci46788 1 yıl ama nüfusumuz azaliyor Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl 2 olabilir, ikiz olsa bi taşla 2 kuş miss 😅 1 1 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Haha süper olur 😃🌸 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl 2 ideal ( bi kız bi oğlan) 💅🫶💖 1 2 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Umarım nasip olur. 🫶🏻💖 Yorumla MelisaWest 1 yıl Umarım inş aşko 💗💞 Yorumla
AnlamınıBilmek Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl 2 kâfi gibi duruyor. Nasipse tabi 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 789 cevap paylaştı. bir tane zaten bir tane var : ) 1 0 Yorumla
Meryliar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evlenmemeyi düşünüyorum 1 1 Yorumla organickimyaci46788 1 yıl neden Yorumla
organickimyaci46788 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl bes cocukk 1 2 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Maşallah Yorumla organickimyaci46788 1 yıl çok istekli biriyim Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 583 cevap paylaştı. 2 çocuk yeter :) 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 785 cevap paylaştı. 0 çocuk, mis. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ben evlenirsem sadece bir kızım olsun isterdim.
3 çocuk istiyorum. 2 erkek, 1 kız. Hayaller.. Daha evli bile değilim ama. 😅✨
Umarım isteklerin gerçekleşir 🌸🫶🏻
Teşekkür ederim💓
Rica ederim 🩷
Bu zamanda çocuk yapılır mi bilemiyorum gelecek pek iyi görünmüyor sen kac düşünüyorsun?
1 yeterli
Max 😅
Evet max 1 çocuk olmazsa 2 olsun hadi ksks
😂😂 belki ikiz olcak dimi o da var skxksd
Yok bir de dördüz olsun. 😅
İlle de olmali mi diyorsun, evlendikten ne kdr süre sonra isterdin 😅
Yok onuz olsun 😂😂
Evlendikten hemen sonra isterim.
Dünyayı gezme isi ne zaman olcak 😂😂😂
Birkaç sene beklerim ozmn sjsk
E mecbur 😂
😂😂😂
Evlenip çoluk çocuğa karışmayı hiç düşünmedim o kafada biri değilim ama olsaydı bir tane olurdu.. İki üç çocuk bakamam ben..
Evlenince eşimle ortak karar veririz artık.
Boyle bir toplumda cocuk yapma fikri pek mantikli degil bence
ama nüfusumuz azaliyor
2 olabilir, ikiz olsa bi taşla 2 kuş miss 😅
Haha süper olur 😃🌸
2 ideal ( bi kız bi oğlan) 💅🫶💖
Umarım nasip olur. 🫶🏻💖
Umarım inş aşko 💗💞
2 veya 4 ama net olarak 2.
2 kâfi gibi duruyor. Nasipse tabi
bir tane
zaten bir tane var : )
Her 9 ayda bir yapmak lazim