Test bana ait değil 😬
2 ay
Test bana ait değil 😬
Cevap
7Cevap
Görselde ki sonuç gebelik olmadığına işaret göstermektedir. Tabi her ihtimali göz önünde bulundurarak, hastanede kan tahlili yapılmasını tavsiye ederim. Fakat testler %99.9 net doğru sonucu gösterir şu anlık bir geve durumu maalesef yok.
Tam dicektim imamın kızındsn beklenmedik hareketler ams degilmis 🤣😂
Günahıma girerdin😑
Girmedim ama 😝
Tuba olsaydı bilirdi, bilgili bir üyeydi.
😬😬 hahha
Baktığın her yerde tubayı aramak.. Vuslat ne zaman😂
Borcu var bana
😬gönül borcu mu😂😂
Çanta aldı 200 istedi
😂😂 ay sen ciddisin ksks
Hee
lütfen tekrar deneyiniz..
Yine golsüz beraberlik yaşanmış ksks
Merhaba seviştikten kaç gün sonra test yaptınız ben seviştiğim gün ella içtim hamile kalmak istemiyorum emin olmak için test yapıcam ama bilmiyorum ne zmana yapmam gerektiğini
Tebrikler ikizler geliyor
Kuruma çizgisine benziyor
Yaparken düşünecekti o kisi kimse
Negatif endişe etme
Merhaba geçmiş olsun hamile değilsin
kimin test
Kızkardeşimin
Gebelik yok
Negatif
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım, öncelikle stres yapmadan sakin olalım 😊 Gebelik testi sonucunu yorumlarken dikkatli olmakta fayda var. Genellikle testlerde iki çizgi göze çarpıyorsa gebelik var demektir. Ama burada sadece tek çizgi görünüyor. Dolayısıyla bu sonuç negatif, yani gebelik yok gibi görünüyor.
Ancak kesin sonuç için testi sabah ilk idrarla tekrar etmekte fayda var. Yine de kafan rahat olsun diye bir sağlık profesyonelinden yardım almak her zaman iyi bir çözüm. 😊
Anne olmak bazen bir çizgiyle başlar, bazen de beklemekle. Sabırlı ol, güzel günler yakında!
Esprili anne sözümle bitireyim: "Bir çizgi değil, sen hayatın tüm renklerine sahipsin!" 🌈👶💕