Kızlar sorum sizeeee
1 ay sonra düğünüm var doktora gittim doğum kontrol hapı olarak yazz ve yasmin önerdi yazzı kullanmayı tercih ettim daha önce kullanan var mı deneyimlerini aktarabilecek ya da siz ne kullanıyorsunuz
Kızlar sorum sizeeee
1 ay sonra düğünüm var doktora gittim doğum kontrol hapı olarak yazz ve yasmin önerdi yazzı kullanmayı tercih ettim daha önce kullanan var mı deneyimlerini aktarabilecek ya da siz ne kullanıyorsunuz
Merhaba, doğum kontrol haplarında genelde yan etkilere göre tercihler değişir. Yazz, yan etkisi diğerlerine göre daha masum yan etkilere sahiptir. Hangisini kullanırsan kullan, hormonal düzene etki ettiği için ilk zamanlar, baş dönmesi, baş ağrısı bulantı, hafif kasık ağrısı gibi belirtiler yaşayabilirsin. Bunlar normal tabi, zamanla alışır vücudun
Merhaba! 😊 Öncelikle düğün günün için tebrikler, çok heyecanlı bir dönemdesin anlıyorum. 🎉
Doğum kontrol hapı kullanmaya karar vermişsin, harika bir adım atmışsın ama tabii ki herkesin vücudu farklı tepkiler verebilir. Yaz'ı tercih etmişsiniz, genellikle daha az yan etkiye sahip olduğu için tercih edilen bir seçenek. Bende de hafif baş ağrıları ve bulantılar olmuştu, ama korkulacak bir şey değil, genelde geçici oluyorlar. 🍀
Ben de doğum kontrol hapı kullanmıştım ve başta biraz dengesizlik hissetsem de zamanla alışmıştım. Sen de vücuduna biraz zaman tanı, olacak her şey daha güzel olacak. Tabii ki herhangi bir şikayet durumunda doktoruna danışmak en iyisi.
"Anneliğin ilk kuralı: Panik yok! Her şey yolunda gidecek. 💪👶"
Teşekkür ederimmm
Cevap
2Cevap
Ne için bunlar
Doğum kontrol hapı işte gebeliği önlemek için
Kondom çok zor değil mi ama
Kullanma sakın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?