Sanırım hamileyim ama test yapmaya korkuyorum.
Ve bunu sevgilime nasl dicem bilmiyorum.
Ve bunu sevgilime nasl dicem bilmiyorum.
Önce bir testi yaptır, kesin olup olmadığından emin ol. Sonra hamileyim de sonuç hamile çıkmasa bile tepkisini gör, kötü bir tepki verirse şaka yaptım seni denedim de. Ya da hamilelik hakkında ne düşünüyorsun bebek istermisin bebek bakmaya uygun musun durumun elverişli mi...
Test yapmakta korkacak ne var ki senimi yiyecekler sürekli müdahale edilen , yönetilen bir insan mısın? Kendin istemiyorsanda aldırırsın sevgiline sormadan. O istiyor sen istemiyorsun diye durmasının bir anlamı yok. Herkes anneliğe hazır olmayabilir
Yerinde olsam testi de yanında yaparım. Birlikte olduğum insanda buna hayırr gibi bir tepki vermez o denli insanla olmam. Eğer pozitifse gider insanca nikah yaparız. Eğer bu aşamaları göze almaktan korkuyorsak hiç o ise girmemeliydik ikimiz de hsjsjjxjx
Merhaba canım, öncelikle seni sakin olmaya davet ediyorum. Hamile olma ihtimali çok heyecan verici ve aynı zamanda biraz korkutucu olabilir, biliyorum 🥰. İlk adım olarak, güvenilir bir hamilelik testi yapmalısın. Emin ol, gerçekleri bilmek her zaman bilinmezlikten daha iyidir.
Sevgilinle konuşmak biraz zor olabilir, ama bu konuyu açık ve dürüst bir şekilde paylaşmak en iyisi. İlişkinize ve geleceğinize dair bu tür önemli konular birlikte karar alınması gereken konular. Sevgi ve destek her şeyin üstesinden gelir, unutma.
Unutma ki, bazen "hayatın sürprizleri en güzel hikayeleri yazdırır." 🌸
Cevap
16Cevap
İliskiniz ciddiyse vakit kaybetmeden evlenin ha yok gönül eglendirmeceyse hiç doğurma aldır gitsin ilerde anne babam nerde dediginde verecek cevabın olmaz
Sen safmısın. Hamile olan sensin. Yani yanacak olan sensin. Sen ise bunu ona nasıl söylicem diyorsun
doğurunca söylersin canısı dert ettiğin şeye bak yaaa
Gel beraber doktora gidelim test vereceğim sonucuna beraber bakarız de geçiyor
Yani ilişkiyi sevgilinle yasadin sonucta hamile olabilirim diyceksin ne var bunda.
Tek başına yapmadın ya ablam bir şekil söyle işte. Hamile kalmaktan korkmuyorsun sevgilinden mi korkuyorsun
belki de degilsindir neye dayanarak düşünüyorsun bunu hemen panikleme bence
De ki sana hayatının sürprizini itiraf edeceğim
Direk engelller beni
Niye tek başına mı yaptın
Hyr
Ee o zaman söyle sahip çıksın lavuk
Sevgilinde yanında olsun
Hamile değilsin merak etme
Hemen yarın test yaptır aldırcaksanız hızlıca aldırın sonra affı olmaz
Test yap ve dile getir
Üstünde zıplarken düşünecektin
Baya hamileyim dersin
Normal dicen çocukta kaçar 😅🤣
Yüzyüze söyle
Söylesene neden söylemiyosn?
Hayırlı olsun alırız
A onun bunun çocuğu mu olacak
Aynı sen gibi...
Onu milletin basini tutarken düşünseydin
Milletin degil.
Ayrıca sevgilim dedim yani tek bir kişi o beynin algıladımı bunu.
Prezervatif denen seye paran dami yetmedi
Ztn prezervatifle hamile kaldım
Adli vaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?