Çocuk & Ebeveyn Bişey sormak istiyorum erken yaşta anne olan kadın çok havalı oluyor neden? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Her lafta vurguluyor işte bende 20 yaşındayım kızım var genç yaşta anne oldum falan filan Bişey sormak istiyorum erken yaşta anne olan kadın çok havalı oluyor neden? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bosvergitsinn35 Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Boyu kadar çocuğu olduğu ve genç ollduğu icindir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Olmuyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Oluyor karşı komşumuz çünkü 20 yaşında kendisi 1 yaşımda kızı var Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Bana göre bu havalı bir şey değil Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Havası ne pardon 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İşte ben bu yaşta anne oldum falan her lafta vurguluyorlar ne dememizi bekliyorlar anlamadımki Yorumla Soran 1 yıl Genç yaşta s... kildiğin için altınmı takalım diyelim yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Övünç ya da yerme kaynağı değildir Yorumla Soran 1 yıl Nedir peki Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Boyu kadar çocuğu olduğu ve genç ollduğu icindir
Anladım
Olmuyor
Oluyor karşı komşumuz çünkü 20 yaşında kendisi 1 yaşımda kızı var
Bana göre bu havalı bir şey değil
Havası ne pardon
İşte ben bu yaşta anne oldum falan her lafta vurguluyorlar ne dememizi bekliyorlar anlamadımki
Genç yaşta s... kildiğin için altınmı takalım diyelim yani
Övünç ya da yerme kaynağı değildir
Nedir peki