Çocuk & Ebeveyn Hep ikiz/ucuz kiraz denk geliyor, ikizim mi olucak benim😱😱? KSninSefiresi Takip Et Xper 7 Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Aman Allahim😱 Güncellemeler1 yıl Buda supermis okey Hep ikiz/ucuz kiraz denk geliyor, ikizim mi olucak benim😱😱? Cevapla En Ucuz Soruları İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Bence olabilir sdfsd 1 3 Yorumla u Barış_LonelyForever 1 yıl soruyu anlamadım bu arada KSninSefiresi 1 yıl KDJDJDJJDKDKDKSDKKSKS simdi ne zmn kiraz yesem hem ikiz veya uçuz kiraz denk geliyor sjsjsjs ona laf carpitarak ucuz ikiz bebislerim mi olucak diyorum🤣 u Barış_LonelyForever 1 yıl ha anladım 😂 neyse bilgi için teşekkürler sdfdfs
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Bence evet.. ikizin olacak anne babana müjdeyi ver 1 2 Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Sanane Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Kaba şey seni Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Sen de hem sevgiyle hem koca olduğuna göre bence öyle olacak 1 0 Yorumla
kókúkkíz Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Ali ile Veli olsun adları sjsjs 1 10 Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Cok demode🤣 Yorumla kókúkkíz 1 yıl sus kız Yorumla kókúkkíz 1 yıl senin gibi deliye ancak shshs Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Ahahahah yoo istemem🤣🤣 Savas la Baris olsun🤣 Yorumla kókúkkíz 1 yıl bu hiç demode değil ne kadar günümüz aman tanrım sjsjdj Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Yeni cagin insaniyim ebn sekerim💅🏻🤣 Yorumla kókúkkíz 1 yıl 1869 Tolstoy'a kadar uzanıyor yesyeni çağ meeasallah sjsjdj Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Ay dur kiz soruda kudurdular yemliyem sunlari bir Yorumla kókúkkíz 1 yıl aaa kimmiş çekirdeği kapıp geliyom 👀 Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Hangisi🤣 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl 🤣 🤣 Fakirliği ikiz çocuğa bağlamak 1 2 Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Ay kensfirrrr gozlu🤣 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl O nasıl göz oluyor ya 🤣 kenef gibi mi Yorumla
KSninSefiri Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İkizler ne güzel işte 🤣🤣 daha ne istiyorsun 1 3 Yorumla KSninSefiresi 1 yıl 1 cocuk bile fazla Yorumla KSninSefiri 1 yıl Tamam onu da ekleyelim üzerine 3üz olsun 🤣🤣 seri tekte tamamlanmış olur Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Yok yav sifirdan devam biz Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Allah versin sana ikiz 😄😄 1 7 Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Ay doktor tovbe de Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl yok be tek seferde kurtulursun 😄 Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Herif dogurursa olur Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl o zaten sen dogurana kadar. 10 doğuracak merak etme🤣🤣🤣 Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Hahahahahahaahahaa Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl bak bu hoşuna gitti🤣🤣 Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Ee tabi yani beni buyuk. bir zahmetten kurtarir😁 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl 4uz olucak kesinlikle 1 3 Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Ayvayi yedik ozmn😭 Yorumla ladycurio 1 yıl Yaa hepsi bı arada buyur işte daha ne istiyon 😂 Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Uykularr garrram oldu gencligim bak talanda oldu🤣 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Birde dördüz oluyormuş? Bak sen filme akjda. 1 2 Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Djdsjsjsjsdndn agzindan yel alsin🤣 Yorumla nomercy7 1 yıl Hayal edemedim :D Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Batıl inançları bırakalım 1 1 Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Bu site icin bu ciddiyet cok fazla Yorumla
YataktakiHayvan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bensiz olmaz o ;) 1 6 Yorumla KSninSefiresi 1 yıl 🙄 terbiyesiz Yorumla YataktakiHayvan 1 yıl :* :) Olabilir :) Ama tek başına imkansız :D Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Uyuz herif😂 Yorumla YataktakiHayvan 1 yıl İlacım ol :) Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Zehrin olurum Yorumla YataktakiHayvan 1 yıl Aşkınla zehirleneyim :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence olabilir sdfsd
soruyu anlamadım bu arada
KDJDJDJJDKDKDKSDKKSKS simdi ne zmn kiraz yesem hem ikiz veya uçuz kiraz denk geliyor sjsjsjs ona laf carpitarak ucuz ikiz bebislerim mi olucak diyorum🤣
ha anladım 😂 neyse bilgi için teşekkürler sdfdfs
Bence evet.. ikizin olacak anne babana müjdeyi ver
Sanane
Kaba şey seni
Sen de hem sevgiyle hem koca olduğuna göre bence öyle olacak
Ali ile Veli olsun adları sjsjs
Cok demode🤣
sus kız
senin gibi deliye ancak shshs
Ahahahah yoo istemem🤣🤣 Savas la Baris olsun🤣
bu hiç demode değil ne kadar günümüz aman tanrım sjsjdj
Yeni cagin insaniyim ebn sekerim💅🏻🤣
1869 Tolstoy'a kadar uzanıyor yesyeni çağ meeasallah sjsjdj
Ay dur kiz soruda kudurdular yemliyem sunlari bir
aaa kimmiş çekirdeği kapıp geliyom 👀
Hangisi🤣
🤣 🤣 Fakirliği ikiz çocuğa bağlamak
Ay kensfirrrr gozlu🤣
O nasıl göz oluyor ya 🤣 kenef gibi mi
İkizler ne güzel işte 🤣🤣 daha ne istiyorsun
1 cocuk bile fazla
Tamam onu da ekleyelim üzerine 3üz olsun 🤣🤣 seri tekte tamamlanmış olur
Yok yav sifirdan devam biz
Allah versin sana ikiz 😄😄
Ay doktor tovbe de
yok be tek seferde kurtulursun 😄
Herif dogurursa olur
o zaten sen dogurana kadar. 10 doğuracak merak etme🤣🤣🤣
Hahahahahahaahahaa
bak bu hoşuna gitti🤣🤣
Ee tabi yani beni buyuk. bir zahmetten kurtarir😁
4uz olucak kesinlikle
Ayvayi yedik ozmn😭
Yaa hepsi bı arada buyur işte daha ne istiyon 😂
Uykularr garrram oldu gencligim bak talanda oldu🤣
Birde dördüz oluyormuş? Bak sen filme akjda.
Djdsjsjsjsdndn agzindan yel alsin🤣
Hayal edemedim :D
Batıl inançları bırakalım
Bu site icin bu ciddiyet cok fazla
Bensiz olmaz o ;)
🙄 terbiyesiz
:* :) Olabilir :) Ama tek başına imkansız :D
Uyuz herif😂
İlacım ol :)
Zehrin olurum
Aşkınla zehirleneyim :)
Fal mı bu hurafe mi ne bu