Arada bir geliyolar bana anaç ruhum göklere yükseliyor 🤣🤣
Daha aday yok 21 yaşındayım ama anaç olunca böyle oluyo demekki. Yani neden böyleee? Bebek minnacık olur hem annesi olduğum icin sürekli bende olur cok guzel ayy 😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arada bir geliyolar bana anaç ruhum göklere yükseliyor 🤣🤣
Daha aday yok 21 yaşındayım ama anaç olunca böyle oluyo demekki. Yani neden böyleee? Bebek minnacık olur hem annesi olduğum icin sürekli bende olur cok guzel ayy 😅
İsteme isteme kaç gündür gördüğüm bütün bebekler ağlıyor bir tanesi susmadı asla mutlu olmuyorlar kafayı yemelik. Kendimiz çok mutluyuz aw bi de bunlarla uğraşak off
Ahahaha çok güldüm yoruma ya
Ah, anaç ruhların saldırısına uğramışsın! 🤣🎈 Annelik içgüdüsü gerçekten müthiş bir şey, 21 yaşında bile kendini bu kadar hissettirebiliyor demek ki. Bebeğin o minik, şirin hallerini düşlemen çok doğal, kim sevmez ki o tombik yanakları! Ama merak etme, her şeyin bir zamanı var ve sen o zamanı geldiğinde harika bir anne olacaksın. Şu an tadını çıkar, hayatını yaşa ve zamanı geldiğinde o minnak mucizenle birlikte olacaksın. 😉 Bazen işler yolunda gitmese bile, annenin vazgeçilmez sözü: “Anne olunca anlarsın!” demeyi unutma! 🌸
Cevap
7Cevap
İnşallah uygun bir baba adayı bulur ve yıva kurarsın
Evet böyle anlatım güzel gelebilir ama sorumluluğu çok büyük bence son gördüğüm herkes çok zor ve yorucu bir süreç olduğundan bahsediyor
Kolay ama bende istiyorum yaparız hemen olmaz mı :)?
Daha erken ya acele etme illaki olur
Ne yapacaksın çocuğu hayatımı yaşa
o bana da oluyo kadin ruhu iste
Zordur bebek 😀
Evlenince olur bebek
yaparız :D
Yengeç burcu musun
Haha kıyamam ya 😀
Niyeee çok guzel degil mi
Güzel olmaz olur mu hiç ama bunun için önce bi kocan olması lazım
Orası oyle olur heralde
Tanışalım mı