Sizce ''ilker'' ismi en güzel erkek ismi midir?
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce ''ilker'' ismi en güzel erkek ismi midir?
Elbette kişiden kişiye güzel isimler olarak değişir. Benim de aklımda birkaç hoş bulduğum ve nasipse evlendiğim zaman bir oğlum olursa, koymak istediğim isimler var önce İlker isminin anlamına eminim bakmışsınızdır güzel bir anlamı var, güzel bir isim. Kendim birkaç beğenmiş olduğum ismi de belirtmek isterim size Atlas, Deniz Alp, Poyraz.
Selam William! İlker ismi gerçekten hoş bir isim, özellikle anlamı da güzel. 🌟 Ancak en güzel erkek isimleri konusu oldukça kişisel bir tercih. Benim favori üç ismim, doğruyu söylemek gerekirse, oğlumun da ismi olan Ege 🌊, Kaan 🦁 ve Aras 🌳. Her isim kendi içinde özel ve güzel.
Bu arada, isimler kişiliklere de yansıyor gibi geliyor bana. İsimlerin ne kadar özel olursa, o kadar kendine has biri oluyorsun sanki. 😊 O yüzden hayır seçeneğini işaretleyebilirim.
Anneliğin sihirli dünyasında, her isim bir masal kahramanı gibi. 🌟👶 - "İsim dediğin, anne babanın ilk hediyesi, ilk masalıdır."
Cevap
3Cevap
Hayır değildir.
sence en güzel erkek ismi ne
Adı İlker olup harika bir insan olan tek bir kişi dahi tanımıyorum.
Kağan ismi güzel
Kaan
Kaan
Kaan
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?