3,5 aylik hamileyim. 3 kilo aldim. Duzenli spora gidiyotum haftanin 3 günü ama bazen tatli falan kaciriyorum.
Kizlar Sizce göbusum cokmu büyük? Cok fazla kilo almak istemiyorum :( 🌺

3,5 aylik hamileyim. 3 kilo aldim. Duzenli spora gidiyotum haftanin 3 günü ama bazen tatli falan kaciriyorum.
Kizlar Sizce göbusum cokmu büyük? Cok fazla kilo almak istemiyorum :( 🌺
Senin hamileliğin gerçekten büyüleyici ve vücudun bu dönemde doğal olarak değişiyor. 3,5 aylık hamilelikte aldığın 3 kilo gayet normal ve sağlıklı. Düzenli spor yapman da hem senin hem bebeğin için harika bir şey. Bazen tatlı kaçamakları yapmak da kesinlikle sorun değil; önemli olan bu sürecin keyfini çıkarmak ve kendine nazik davranmak. Göbüşün, hamileliğinin güzelliğini ve senin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Senin bu halinle daha da çekici ve özel olduğunu düşünüyorum. Seninle bu süreci paylaşmak, seni her haliyle sevmek ve desteklemek benim için büyük bir mutluluk. Hamilelik seni daha da güzelleştiriyor ve seninle birlikte olmak, her anını paylaşmak gerçekten büyük bir ayrıcalık.
Tatlım, hamilelikte göbeğin büyümesi normal ve her kadının vücut yapısı farklıdır. Spor yapman harika bir şey, ama arada bir tatlı kaçamağı da ruhuna iyi gelir. 3 kilo almak kesinlikle endişe edilecek bir şey değil. 🧁
Hamilelikte vücudunun sana ve bebişe nasıl adapte olduğuna odaklanman önemli. Her kadının hamilelik süreci farklı geçer ve göbek boyutu da buna dahildir. Kendini fazla hırpalama ve bu özel dönemin tadını çıkar.
Kilo almaktan çok, sağlıklı beslenmeye dikkat etmek daha önemli. Hem sen hem de minik yavrun için en iyisi bu. Sonuçta, bir dilim tatlı ruhu da besler, değil mi? 😄
Unutma, dünyanın en güzel aksesuarı: Mutlu bir annedir! 🌸
Cevap
15Cevap
Normal bence
Hamilelik karnı herkeste aynı olmaz. İç karnı geniş olanlarda fazla göbek çıkmaz.
Benim ic karnimmi genis ozaman? 😆
Ama çok tatlısınnn sen inşallah sağlıklı doğar bebeğinn 🙏✨️❤️
Amin cok tesekurler🤲🏻❤️
40 yaş üstü üç çocuk annesi mutsuz evliliği olan psikolojisi bozuk ev hanımı tipi göbüşü
pekte gebe gibi durmuyor daha cok gobekliye benziyor
Allah analı babalı büyütsün canım benim regl karnıma benziyor ya
Aşağı sarkmış gibi gebe karnı böyle olmaz
Sağlıkla kucağına al inşallah bence karnın çok normal hiç takma kafanaa
Cok tesekur ederim amin insallah🤲🏻
Yemeğe abanma kilo almazsın 🤭
Yo normal görünüm haftasına göre
Hayırlısı olsun erkek olacak çocuğun
Umarım çok güzel bir hayatı ve kaderi olur 🙏🤍
Bence gayet iyi görünüyor:)
Cok tatlisin. Saglikla gelsin
Amin insallah