Ben çoçukları çok seviyorum. Birgün anne de olmak istiyorum. Ama şu an evliliğimiz iyi gitmiyor. Ve eşim sürekli çoçuk konusunu açıyor. Yaşı gidiyor falan diye. Beni ama rahatsız eden o kadar çok şey var ki. Korkuyorum. Ben çocuğum güzel bir aile içinde yetişsin istiyorum. Sürekli kavgalı küfürlü bir ortamda değil. Bazen iki gün anlaşıyoruz konu hemen çocuğa geliyor ve benim içime sıkıntılar giriyor. Sonra kendimi kötü hissediyorum yanlış mı yapıyorum. Evliyim çoçuk yapmam lazım diye. Ama kendim içinde düşündüğüm. Bir güzel aile ortamı vermeyeceksen yapma o çoçuğu. Çünkü bu benim sorumluluğum bir anne olarak ben doğmamış da olsa o çoçuğa güzel bir aile ortamını benim sunmam lazım. Eşim bu kadar düşünmese de bu onun babalığı. Bu artık sadece benim hayatım olmuyor. Küçük bir çoçuğun da sorumluluğunu üstleniyoruz. Ve kafa karışıklığından dolayı bir çoçuk olmamalı diye düşünüyorum. Bazen de sanki kötü kadınım ve engelliyormuşum gibi. Ben insan eşini sevdiği için ondan çoçuk istemeli diye düşünüyorum. Eşini sadece bir araç gibi görmemek, kimden olursa olsun da çoçuk olsun diye değil. Teyzemler hep soruyor ne zaman çoçuk olacak diye değil. Çoçuk olduğunda zorluklar olacağını biliyorum. Ama bu zorluklar şimdiden varsa asıl o çoçuğa haksızlık değil mi?
ınanın bilmiyorum ben mi kötüyüm yoksa çok mu düşünüyorum….
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer