Daha önce oğluma ev tuttuk, ama kız çocuğu kadar zor olmuyor o 😅
Seneye ev istiyor ama nelere dikkat etmemiz gerekiyor tecrübe dinlemek müthiş olur 🙏🏻
Daha önce oğluma ev tuttuk, ama kız çocuğu kadar zor olmuyor o 😅
Seneye ev istiyor ama nelere dikkat etmemiz gerekiyor tecrübe dinlemek müthiş olur 🙏🏻
Cevap
5Cevap
İstanbul konusunda bir bilgim yok maalesef benim, @fearlesgirll bebeğim yardıma ihtiyacım var 😂
Bebişim güvenilir bir arkadaşı varsa arkadaşıyla çıkması daha iyi olur haber almak açısından. Bütçe varsa güvenlikli olması çok çok iyi olur :))
Yurda vermesini zaten tavsiye etmem son zamanlarda görüyoruz sosyal medyada :))
Eve yerleştirirken komşularına da bi baksın illa ki anaç komşular oluyor
@Fearlesgirll teşekkür ediyoruz güzellik
Ricalar efendimm 💫
@Fearlesgirll çok teşekkür ederim 🙏🏻 arkadaşıyla çıksın hiç istemiyorum ya ben anlaşamaz çünkü o kimseyle biliyorumsonra tekrar ev der. Site istiyorum ben ama o okuluna yakın olmasa da Beşiktaş’ta istiyor ev orada da site içi yok pek. İnşallah öylesine denk gelir benim de içim bir nebze rahat eder
Kızının gönlünce olsun en iyisi o bence içinde kalmasın 🙏🏼
Ama çok mu farkeder diye sorarsan hayır İstanbul'da her yere gitmeye alışıyorsun hiç bir yer uzak gelmiyor gezmekm için vs burada olsa anlar :))
Site olsun muhakkak ya tek şart koyun site olsun :)
@Fearlesgirll bu sene yurtta kaldı. Yürüyerek 10 dakika sürmez mesafede onda bile araba istedi araba aldık. Sarıyer’de okulu Beşiktaştan ev istiyor. 2 ay sonra yol trafik diyecek kızımı biliyorum büyük oğlumdan biliyorum. En azından site olunca güvenliği olur bir şeye ihtiyacı olunca gelen halleden olur diyorum ben de
Yol derse kendin ettin kendin buldun diceksiniz artık bazı şeyler oyuncak değil verdiği kararların sorumluluğunu alabilicek yaşta :)) önüne çıkan her taşı siz kaldırmayın
@Fearlesgirll bende 4 tane var hepsi böyle işte ne önlerinden ne arkalarından
@ciftekavrulmualokum 4 tane mi 🥲
Çok mu geldi :))
@scoobyydooo evet en büyüğüm 24 yaşında en küçüğüm 8 yaşında
@Fearlesgirll ay Evett
Bi de büyümüşler kocaman olmuşlar
Darısı hem ablamın hem senin başına 🥹
@scoobyydooo büyüdüler büyüdüler ama dertleri de büyüyor işte
@Fearlesgirll 4 çocuğunuz mu var sizin de
Benim hiç yok da ablamın 3 :))
@ciftekavrulmuslokum öyle demeseydin sevinirdim 😂
@Fearlesgirll yanlış etiketlemişim @scoobyydooo yu etiketlemem gerekiyordu 😅
@Fearlesgirll bir de sen de bayağı dertli görününce kafam karıştı herhalde 😂
Ay o kadar dertli mi görünüyorum dışardan 😅
@ciftekavrulmuslokum benim biraz karışık 😅
@Fearlesgirll valla bayağı görünüyorsun 😂 Bir de tecrübeli havan da var
@Fearlesgirll anlat dinleyeyim yani o derece 😂
Tecrübe çok :D ama dert yoktur yaaa
Abovv halim perişan
@Fearlesgirll Allah için bana tavsiye o zaman 😂
Hangi konudaaa 😂
@Fearlesgirll ben bu çocukları kontrol edemiyorum 😂
@Fearlesgirll kızılcık şerbetindeki pembe herkes ayrı baş çekiyor diyor ya öyle 😂
😂😂😂
Kontrol ettiğini hissettirmeden kontrol et :) olmaz deme eksilerini söyle. Sonra olmaması için o görmeden elinden geleni yapıp olmadığına çok üzülüyormuş gibi yap 😂
@Fearlesgirll sadece o konu ve kızım da değil ki en küçük bile öyle
Hahaha pembe tam bir kontrol manyağı ya şimdi görkemle ayrı başı görsün bakalım 😁
@Fearlesgirll ay iyi oldu onlara böyle bir sınav lazımdı
Kesinlikle
@Fearlesgirll ben kontrol manyağı da değilim gerçekten
Kızınızı eve çıkarmayın bence güvenli bir alandaysa orada kalsın, bugün denk geldim bir olaya söylemek istedim
Ev arkadaşı çapkın bir kız olmasın, eve sevgilisini getirir.
Tek çıkaracağım eve
Arkadaşımla çıkacağım dedi de ilk kabul etmedim
Güvenli olmasına dikkat ederim her konuda güvenli olmalı.
Tabii o en önemlisi
İşiniz çok kolay değil o bir gerçek
Bayağı zor
Biraz rahat birisi heralde yurtta kalmak istemiyor
Aynen bir de bizim 4 çocuğumuz var sürekli ona bunu yaptın bana da yapacaksın muhabbeti var. Ama evin yeri konusunda bile anlaşamıyoruz
Maşallah 4 çocuk ne güzel ya kıskanmalar dizboyu yani okul hangi şehirde evi nereden tutmak istiyor
İstanbul Sarıyer’de okulu beşiktaşta ev istiyor
Akıllı tabi
Üst Kat Ve Alt Katta Kimin Yaşadığı sjsjsjs
Zor iş
Çok zor
Her gün kavga ediyor babasıyla ve benle
Annem yıllarca yurt müdürü oldu 18 den 35 kadar kampüs ortamında kaldım ev tutma
Bu sene yurtta kaldı seneye istemiyor
Sana çok şey anlatabilirim
Ne konuda
Güvenlik davranış vs
Dinliyorum
Bu çocuklar baskı altında büyümüş çocuklar. Kafalarında hep onaylanmaz fikirler meraklar. Yurt vs kural var sert geliyor. Ben güvenemem. Okulu uzar hayata bakışı değişir. Güvenlik sorunu ayrıca
Kızıma güvenmekten başka bir çarem yok
Sen de haklısın. Bazı şeylere hazırla kendini
Daha evin yeri konusunda bile anlaşamıyoruz maalesef
Bunu ayrı görüşebiliriz esiniz de gelir
?
Benim amacım size yardım etmek
Etme yardım falan vazgeçtim
Sen bilirsin.
Afra tafraya gel hele ya :D çocuğunu tanıdığı sürece sorun yok kız bişey yapmak istese dört duvarın içinde olsa yine yapar bilmem anlar mısın bunu :D
@Fearlesgirll dört duvara bile bakmıyorlar görüyoruz hep maalesef
Kızımız yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Doğa! KızlarSoruyor'da sizlerle tecrübelerimi paylaşmak için buradayım 😊
Kızın için öğrenci evi ararken, güvenliği ön planda tutmalısın. Apartmanın güvenliği, komşuluk ilişkileri önemli olabilir. Lokasyon da önemli; okuluna yakın mı, toplu taşıma duraklarına erişimi kolay mı diye araştırmak mantıklı olabilir. Evdeki eşyaların düzeni ve ihtiyaçları karşılaması da tabii ki önemli. Hem uygun fiyatlı, hem temiz, hem de güvenli bir yer bulmak bazen zorlu olabilir ama bu süreçte sabırlı olman gerek.
Unutma, kız çocuğu dediğin potansiyel anne adayı, ona göre özen gerek! 🌸😊