• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Çocuk & Ebeveyn

Bu devirde anne ve baba olmak zor mu?

ft06yl
ft06yl Takip Et
Master Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
76
Yapay Zekaya Sor
Merhaba sevgili ebeveynler ve ebeveyn adayları👋
Günümüz dünyasında anne ve baba olmak sizce ne kadar zor? 🙄
Deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşmak için yorumlarınızı bekliyorum 💬👇🎀
Babalık Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kemal sayarı bilen bilir Psikiyatrist. Gecen izledigim videolarin birinde gunumuz insanlarinin cocuksu oldugundan, sorumluluk almakta zorlandigindan ve sorumluluktan kactigini,30 lu yaslarda koca koca adamların tum gun oturup cocuk gibi oyun oynadiklarindan bahsediyordu.

Is guc yok, bu konuda bir kaygi yok, anne babanin eline bakmakta sorun görmüyorlar gibi seyler soyluyordu

Gercekten gunumuz insani fazla cocuksu. Eskiler 30 larda duzenini kurmus coluk cocuga karismislar. Bunun ekonomiyle de ilgisi yok. Turkiyenin ekonomisi hicbir zaman iyi olmadi. Eskiden ekmek siralarinda 1 ekmek ugruna bekleyen tiplerin coktan cocuklari falan vardi ve bu tarz sorumluluktan kacmiyorlardi. Mesele ekonomi değil. Biz refah duzeyi, ekonomisi tıkır tıkır isleyen bir ulke hic olmadik zaten. Maddi olarak ya ortalama yasadik, ya da ortalamaninda altinda kaldik. Ama hic iyi olmadik.

Taşi sıkıp suyunu cikaran, ailesini kuran, bakan insanlar vardi eskiden. Simdi ben onu bunu yapmam diyeni cok fazla. Kizlar diyor ki onu bunu yemek falan yapmam, erkekler diyor ki kadin beslemem, evi tek gecindirmem, para getirmem. Bu durumda nasil aile kurulacak?

Ben evi gecindirmem diyen tipler nasil cocugun maddi ihtiyaclarini karsilayacak? Daha kendisi buyumemis hala oyun oynayan tiplerin kucagina nasil bebek vereceksin? Bu devirde anne baba olmak zor degil, daha kendimiz buyuyemedik ki cocuk yapip onun sorumlulugunu alalim. Bu yuzden zor geliyor. Sorumluluk almak zor geliyor.

Bir de bu sonradan olusan nesil ne zaman buyuyecek onu da merak ediyorum. Hani bu tarz sorumlulular 30 lu yaslarda falanda hala alinmiyorsa ne zaman alinacak? Dede, nene olacagimiz yaslarda yeni cocuk yapip, cocuk mu bakacagiz? Cocukla aramizda kac yas olacak, o yaslarda o minige enerjimiz yetecek mi? Ne zaman buyuyup sorumluluk alacaklar/alacagiz. Yoksa yaptıkları evlilikte 2 yetiskinin degil de 2 cocugun evlenmesi mi olacak?

Ben kadin tarafinda olarak evlilik amaciyla gorustugum erkeklerde sorumsuzlugu cok net goruyorum. Bu sorumluluk almaz, ustume her seyi yikar, hala buyuyememis, buyumedigi icin evlilikte de kendisine eş degil anne ariyor belli ki. Bundan koca da baba da olmaz diyerek geri cevirdigim cok gorucu oldu.

Nüfus kagidinda yas olarak buyuk, annesi gözünde de, toplum gozunde de artik buyuk, evlenip yuva kurmasi gereken yasta ama yaştan bagimsiz hareketlerine, dusunme bicimine falan baktiginda hala cocuk. Beyin gelisimi tamamlanmamis gibi hal, hareket ve konusmalar var.

Haliyle evlenme cesretini de gösteremiyorsun bu durumda. Bir kadin gozuyle durum boyle. Erkeklerde kizlar icin benzer seyler dusunuyor olabilirler onlarda kendilerince haklılardır ne diyelim simdi.

Belli bir nesilin artik gercekten büyümesi ve sorumluluk almaktan cekinmemesi gerekiyor.

Yoksa cocuk evet buyuk bir sorumluluk ama bir sekilde bakarsın, artik onca kaynak var. Uzmanlar var, gider egitim de alirsin. Ic gudusel olarakta bakarsın. Ama belli bir nesil buyuyemedi ki anne baba olsun. Sorun cocukta, cocuk bakma da degil. Ebeveyn olacak kisilerde sıkıntılar buyuk.

3
    1 Yorumla
    • statüko
      statüko
      +1 yıl

Tek kelime MÜTİŞ bir yazılı açıklama. Sizi içtenlikle tebrik eder. En derin saygılarımla, hürmetlerimi sunarım.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• TatlıKızzzz34
    TatlıKızzzz34 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Evet çok zor.. Kimin ne düşünce de olduğunu bilemiyorsun..

• Eskiden çocuklar sokakta oynarlardı, şimdi dört duvar arasında kaldılar..
    • Eskiden komşu teyzemiz ekmek arası yapıp verirdi, şimdi kimseden bir şey almasına müsaade etmiyoruz..
    • Eskiden komşumuzun evine gidip oyunlar oynardık, şimdi çocukları yanımızda sevmelerine bile izin vermiyoruz..
    • Şimdl yolda giderken yaşlı teyzeler sevmeye kalksalar çocukları çekip yola devam ediyoruz..

Kısacası şimdiki devirde insanlar öz kardeşine güvenip de çocuklarını emanet etmeye korkar oldu.. Allah bütün çocukları kötü insanlardan korusun.. Bütün çocukların da gerçekten ebeveyn olabilecek kişiler hayatlarında olsun inşallah..

1
    9 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Gerçekten evet tüm eskiden normal olan şeyler artık normal değil gibi Allah sonumuzu hayır etsin

Yorumla
    • TatlıKızzzz34
      TatlıKızzzz34
      +1 yıl

Kesinlikle öyle bir zamanda yaşıyoruz ki çocukları kimseye emanet edemeyecek haldeyiz.. Kimseye güvenmem bu konuda sadece ailem onun dışında kimseye asla güvenmem bırakmam..

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Bak ben bir tane örnek vereyim ben çocukları çok seviyorum her gördüğüm çocuğu da alıp kucaklar severdim öperdim ama artık yapamıyorum insanlar yanlış anlar diye bakıp gülümsüyorum sadece

Yorumla
    • TatlıKızzzz34
      TatlıKızzzz34
      +1 yıl

Yolda giderken teyzenin biri sevmek istedi müsaade etmedim.. Hiç durmadan yoluma devam ettim.. Çocuklar en hassas noktam ve ben saçının teline zarar gelmesine müsaade etmem.. Pimpirikli bir anneyim..

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Kendi çocuğun var senin onu koruyorsun anladım aslında normal bu gibi şeyler normal gelmeye başladı bana

Yorumla
    • TatlıKızzzz34
      TatlıKızzzz34
      +1 yıl

Aynen kendi çocuğum olmasa da aynı tepkiyi veririm.. Çocuklar en masum varlıklar.. Dünyayı onlar yönetmeli..

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Tabi çocuklar kadar masum kimse olamaz onların kalbi gibi kalbe sahip temiz insanlar lazım onlar değerli tabi ❤️

Yorumla
    • TatlıKızzzz34
      TatlıKızzzz34
      +1 yıl

Kesinlikle..

Yorumla
    • TatlıKızzzz34
      TatlıKızzzz34
      +1 yıl

Teşekkür ederim.. 😊

Yorumla
  • ѕüтʟüĸαнve
    ѕüтʟüĸαнve Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bu devirde her önüne gelen anne baba olmayacak, olanları çok iyi görüyoruz. Çocuğun ilk öğretmeni anne babadır çocuk ilk onları örnek alır ben öyle düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • ByBrawo m
    ByBrawo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 79%
    +1 yıl

Zor evet insanlık bozuldu güvenemiyorsun sürekli koruma iç güdüsü ile hareket ediyorsun

1
    6 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Evet güven olmadığı işin evlatları sokakta bir yere göndermeye insanlar çekinir oldu

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      +1 yıl

Sen yanında olsan bile elini bırakmaya korkuyorsun

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Pislikler gerçekten içimize kadar geldi o yüzden dediğin gibi biz de olsa bir fayda etmeyecek gibi

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      +1 yıl

Rabbim korusun tüm yavrularımızı

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Âmin inşallah Rabbim korusun🙏

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      +1 yıl

Teşekkür ederim eic için 🙂

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Doğa Anne
Doğa Anne Takip Et
Fenomen
+1 yıl
  • Merhaba! Ben Doğa. KızlarSoruyor'da bulunma amacım ebeveynlere ve ebeveyn adaylarına tecrübelerimi paylaşarak yardımcı olmak. 🥰

Anne ve baba olmak her zaman zordu, bu devirde de elbette zorlukları var. Teknolojinin ve sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla çocuklarımızın daha fazla olumsuz etkilenme riski bulunuyor. Aynı zamanda ekonomik şartlar, eğitim süreci ve güvenlik gibi konular da ebeveynleri zorlayabiliyor. Tabii ki her dönemin kendine has zorlukları var. Günümüzde bilgiye ulaşmak ve tecrübe paylaşımı yaparak, topluluklardan destek almak ise büyük bir avantaj. 💪

Sonuç olarak, sabırla ve sevgiyle her zorluğu aşmak mümkün. En önemlisi, çocuklarımızla güçlü bir bağ kurmak ve onlara sevgi dolu bir ortam sunmak. 🌸 Unutma, "Anne-baba olmak sadece çocuk büyütmek değil, kendini yeniden keşfetmektir." 👨‍👩‍👧‍👦

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

47

Cevap

21

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 36
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.

Zor yanları açık olduğu kadar güzel yanları da vardır gadası

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı.

Evet zordur.. herkes de aile olmayı beceremez

1
    1 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Katılıyorum

• the_belansekerim
    the_belansekerim Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Ya kişiden kişiye değişir. Bu tamamen insanlara bağlı bir durum, misal evlenecek olan kişiler olgunluk evresinde olup bir yuva kuracaklarsa eğer çocuğu ne zaman yapacaklarını bilirler ona göre hazırlık plan yaparlar. Yani çocuğu isteyerek yapan kesim ona göre müdahale ederler her şeyiyle ilgilenirler. Kazayla oldu diyenlerde bilmiyorum ki bakmakla zorunluymuş gibi davranırlar çocuğa ne sevgi ne ilgi çocuk bomboş yetişir. Sonra neden bu devir böyle de derler aile iyi bir evlat yetiştirmese eğer durum tâbi ki böyle olur.

Onun dışında şu an maddi açıdan baya sıkıntılı bir dönem. Herkes çocuğa bakacak düzeyde değil Allah yardım etsin.

O yüzden çocuk yapmadan önce ilk iş güç halledilmeli uygun zaman belirlenmeli.

1
    1 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Evet tamamen katılıyorum

• AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 481 cevap paylaştı.

Anne baba olmak sanıldığının aksine çok kolay. Bir sekse ve 9 ay sabretmeye bakıyor iş. Önemli olan bilinçli anne baba olmak. O kadar cahil bir şekilde kolayca anne olan, iki üç yaşındaki çocukları hazır noodlelarla besleyen, sokağa bırakıp düşe kalka kendi kendine büyüyen bir sürü çocuk var.
    Doğan bebeğin ileride büyük bir insan olacağını ve gerçekten iyi/kötü çok büyük işler başarabilecek bir birey olabileceğinin farkına vararak bu bilinçle anne baba olmak zor.

1
    1 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Bu tür çocuk yetiştirme olayları çok var çünkü suç oranları bile bu durum ile bağlantılı

Yorumla
  • Алеся_Хира
    Алеся_Хира Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Fazlasıyla zor olduğunu düşünüyorum. Həm maddi həm manevi. Bu kadar pislikten çocukları nə kadar koruyabiliriz ki? Ayrıca maddi olarak da durumlar ortada, insan çocuğuna her zaman yetebilmek ister. Sadəcə 18 yaşına kadar değil, çocuk evlenene kadar hatta evlendikten sonra dahi anne babalık sona ermiyor. Ebeveynlik zorluğu kolaylığından fazla olan bir olgu. Düşünerek hareket etmek gerəkiyor. Zevk için anne baba olunmaz.

1
    2 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Evet ölene kadar anne ve babalık sürekli devam ediyor.

Yorumla
    • Алеся_Хира
      Алеся_Хира
      +1 yıl

Aynən.

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Maddi ve manevi zor. Yozlaşma çok fazla her çocuğun elinde telefon ortaokul çocuğu lise bilincinde.2-3 çocuk yapan yürek yemiş bu zamanda.. Ama güzel duygu evlat sahibi olmak ama bilinçli insanlar anne baba olmalı. Travma yaratmadan insan yetiştirmek mutlu bir birey olması için uğraşmak kolay değil. İyi düşünülmeli..

1
    1 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • AzraaaAslan
    AzraaaAslan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

şu an hamileyim ve bence çok güzel bir duygu özellikle hareket etmesi varlığı yeter 😊ama yanındaki şahsiyetsiz kişi yani eşin seni aldatıyorsa ve karaktersizse her şey zor çünkü çocuk için onun o lanet yüzünü ve sesini duyucam, çocuğumu onunla birlikte yetiştirmek istemiyorum işte bu çok zor Sonuçta beni aldatsada çocuğumun babası bu arada onun yaptığını ben yapsaydım şu an mezardaydım hemde o... damgasıyla

1
    3 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Evet tamamen katılıyorum bu durumda ayakları üzerinde duran kadınlar önemlidir. Çalışıyor olmanız bir meslek sahibi olmanız sizi güçlü yapardı

Yorumla
    • AzraaaAslan
      AzraaaAslan
      +1 yıl

Mühendisim çok şükür canım babam annem sağolsun beni ekonomik zorluklara rağmen okuttular şu an 7,5 aylık hamileyim dükkanım var çalışıyorum doğuma kadar calısıcam nasipse şu an beni aldattığını bildiğimden haberi yok herşeyin bir zamanı var hamile olmasaydım direk giderdim ama bebeğimin kalan eksiklerini alıcak sonrası Allah kerim

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Hayırlı olsun bebeğiniz. Bence boyun eğecek bir durum yok aileniz ile durumu paylaşın şimdiden zemini hazırlayın çocuk doğum felan telaşı sizi zorlar onsuz da hayat olur aldatmadan ötürü mahkeme çocuğu size bırakacak ki zaten bırakır yeni doğdu çünkü

Yorumla
  • linkerboy1991
    linkerboy1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Çok zor bence çünkü ailen için mücadele etmek kendin için mücadele etmekten daha yorucu bence çünkü ben bekarım mesela ablam benden daha mücadeleci ve çalışan birisi ben ise çalışmıyorum ve bekarım düşünüyorum evlensem acaba sorumluluk kaldırabilir miydim diye

1
    3 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Bilinçli bireylerin çocuk sahibi olmasa mantıklı olur

Yorumla
    • linkerboy1991
      linkerboy1991
      +1 yıl

Yeğenimi çok seviyorum ve herkesin yeğeni olmalı bence olmazsa da üzülmemeliler

Yorumla
    • linkerboy1991
      linkerboy1991
      +1 yıl

Benim ilk yeğenim annesinin karnında öldü ve düşük oldu ben üzüldüm elbette ama sabrettiler ve şimdi kız yeğenim oldu mutlu olduk.

Yorumla
  • SilentWolf
    SilentWolf Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Bu devirde evlenmekte zor anne baba olmakta zor çocuk yetiştirmek de zor her şey zor, Ama bu biraz da kişilere bağlı yani kişi Eğer bir çocuğunu düzgün bir şekilde yetiştirmek istiyorsa çocukluk yaşında bebeklik yaşında eline cep telefonunu vermezse hiçbir şey olmaz yetiştirmeye bağlı her şeyi devire bağlamayı Ben saçma oluyor insan kendini bildikten sonra çocuğunu yetiştirmeyi bildikten sonra geriye kalan her şey bahane

1
    2 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Katılıyorum

• SilentWolf
      SilentWolf
      +1 yıl

Teşekkür ederim Kral

• AyzTmr
    AyzTmr Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 27
    +1 yıl

Bu kişiden kişiye değişen bir konu.
    Bir tane oğlum var eşim ile bana zor gelmiyor çok şükür birikim yaptık bebek olmadan önce.

2
    1 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Birikim olmadan olmaz mı

Yorumla
  • statüko
    statüko Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 100%
    +1 yıl

Anne baba olmak zor mu? her erkek ve dişi erişkin insan rahatlıkla olabilir! Ama siz bunu insanı organizmadan farklı kılan diğer özel üstün vasıflara sahip bir varlık için soruyorsanız. Diğer üstün varlık olma özelliğini kazanmış insanlar için ne zor ne de kolaydır biz buna HAYAT diyoruz.

1
    0 Yorumla
  • kıvırcıkk777
    kıvırcıkk777 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Psikolojik olarak hazır degillerken hemen çocuk sahibi olma peşindeler bakabilme kapasiten var mı maddi olarak değil manevi olarak bence herkes anne babalığı taşıyamaz

1
    9 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Evet katılıyorum maddiyat bir şekilde çözülür ama manevi olarak bir çocuğa bakma potansiyeline sahip değillerse bence olmaması gerekiyor

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      +1 yıl

Bencede , önce kendini eğit belirli noktaya getir her anlamda sonra çocuğunu yetişir hayırlı bi evlat olarak o sadece bir çocuk yetiştirmiyor, kimisinin karısını ya da kocasını baba , annesini ve bazılarına arkadaş yetiştiriyor neden herkes herkese yanlış yapıyor iyi yetiştirilmemişler çünkü, ne saygı ne sevgi ne adap var yazık.

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Ama artık şöyle bir devire geldik eskiden çocukları annelere yetiştirirdi ama artık bu devir kapandı artık yeni nesil annelerde çalıştığı için çocukları babaanneler ya da anneanne yetiştiriyor

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      +1 yıl

Çocuklarda günümüz teknolojilerine kanıp, onun saçma durumlarına takılıp kötü örnek alıyorlar ev aile bireyleride sırf izlenme ve para uğruna mahremiyet bilmeden paylaşım yapıyorlar çocuklarıyla nasıl yetişebilir bir çocuk?

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Yetişir çocuklar ama doğru bir yetiştirme tarzı olmaz çünkü dediğin gibi maliyet kalmıyor çocuk kötüye yönlendirme yapıyorlar çocukları bu gibi izlenme uğruna videolarda kullanıp hayatlarını mahvediyorlar çocuk yaşta bir şey olmuyor ancak ilerleyen yaşlarda çok büyük sıkıntı çekerler

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      +1 yıl

Maalesef kötü, umarım herkes doğrunun bilincinde olur

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Umarım temennimiz bu yönde

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      +1 yıl

İyi akşamlar 😊

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim

Yorumla
  • bayannc
    bayannc Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Ebeveyn olmak her dönem zordur. Eskiden çocuk büyümede şiddet basitleştirilmiş iken şimdi daha bilinçli anne babalar var. Çocuk psikolojisine önem veren ve anlayan. Ki olması gereken bu

1
    1 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Evet katılıyorum

Yorumla
  • MrKuzey
    MrKuzey Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Bu devirde çocuk yetiştirmek gerçekten zor ama imkansız değil

2
    1 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Rol modellerimiz kendi anne babalarımız oluyor onlardan nasıl öğrenirsek öyle gidicek gibi

Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

kolay olduğu bi devir mi olmuştu? her zmaan zor

1
    1 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Genelleme yaparsak evet zor

Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 729 cevap paylaştı.

Zamaninda oldum ucuzdu şimdi olsam aşırı pahalı jsjsjs

1
    13 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Nasıl yani sen anne mi oldun 🤔🙄

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Tabiki boyumda oglum var benim

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Boyun kadar oğlun var hala random mu atıyorsun abooo kalk kalk 🤣

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Hihihi😀random artik bizlerin oldu alfa kuşağı nasil güler bilmiyorum jsjsjs

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Vay be şaşkınım hiç evli olup çocuğunun olma ihtimalini süzgeçten geçiremedim henüz 🤔🤣😅

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Evde kaldığıma kanaat getirdin yani püüü jsjssjs

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Evde kalmıyor musun zaten 🤣🤣

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Bu benim esprimdi yayıldı gitti jsjjs

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

İkizler birinden ne öğreneceğiz allah aşkına :P

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Ayy yürüyen ansiklopediyim be beynim bilgi kirliliği jdjsjs

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Örtmenim diye mi hitap edelim sana o zaman :D :D

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Yok yok kalsin😀

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

yürüyen bilgi kirliliğine ne diye hitap edilir :D

Yorumla
  • mariave87
    mariave87 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Zor bence çünkü çocuk dış etkenlere fazla maruz kalıyor bu yüzden anne babanın verdiği eğitim boşa gidebiliyor, gerek ekonomik gerek güvenlik açısından da çocuk tehdit altında.

1
    0 Yorumla
  • Emotionkth
    Emotionkth Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Çok zor bence. Ben bir çocuktan fazlasına karşıyım, sevgi bölünüyor bir kere ( simdi kimse çıkıp yok öyle bir şey demesin var ama siz körsünüz) maddiyat da gün geçtikçe kötü hale evriliyor

1
    0 Yorumla
  • Abcccba1234
    Abcccba1234 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Anne baba arasındakı iletişim durumuna bağlı. Ebeveynler iyi anlaşıyorsa annelık babalık yapmak da bir o kadar kolay oluyor

1
    0 Yorumla
  • _Nikita_
    _Nikita_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 102 , eic 95%
    +1 yıl

Evet çok zor. Ömrünü adıyorsun. Büyüdüklerinde uçup gidiyorlar. Sen tek başına kalıyorsun geride..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ahlaksız bir nesil yetişiyor ne kadar zor olduğu buradan belli degilmi?

1
    4 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Evet burası bir örnek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yetiştirende anne ve babaları. iste gerçek sosyal çöküntünün başladığı yer aile. ne kadar yazık.

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Belli bir yaşa kadar gerçekten emek verip bakan ebeveynler var ancak mayası biraz bozuk olanlar sapıtıyor diyelim hepsi öyle olmuyor ama olanlar var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yav arkadaşım toplu taşımada bile bir yaşlı geldiğinde çocuğunu kaldırmayan insanlar var. neyin mayası bu. sen çocuğunu ahlak ve edep üzerine yetistirebilirsen 100 çocuktan 1 tanesinin mayası bozuktur dersin. Şu an da gençler bitmiş. saygı yok ahlak yok edep yok hersey iki bacak arasında dolanıyor. okumaya giden insanlar ailelerinden uzaklaşıp her gece alkol içip dolaşmayı özgürlük sanıyor ve avazı çıktîĝî kadar da bu ülkede özgürlük yok diye bağırıyorlar. cehalet dönemine geri döndü ülke.

Yorumla
  • AsteriaTitan
    AsteriaTitan Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Anne olmadım hiç ancak başıma gelen durumları, annem ve babam açısından düşündüğümde bir hayli zor gözüküyor. Bu devirde çok zor.

1
    0 Yorumla
  • helene1
    helene1 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Anne olmadım ama zordur diye düşünüyorum. Sonuçta bu kirli dünyada temiz sağlıklı bi insan yetiştirmeye çalışıyorsun

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Herkes anne baba olmamali işinize geldiği gibi çocuk yapmayin o çocuğu yapiyorsaniz o çocuğa sevginizi her şeyinizi vermek zorundasiniz anne babalik kolay bir şey değildir sonra saçma sapan psikolojisi bozuk çocuk türüyor

1
    0 Yorumla
  • prophetx
    prophetx Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

Zor tabiki , sen insan yetiştiriyorsun millet yam yam yetiştiriyor.
    Sırf üreyebiliyor diye Anne baba olmamalı herkes

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hayır zor değil bence. İş güç birikim olmazsa zor.

1
    16 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Yani yeniden yapılmaz mı sence yani evlenirsin yavaş yavaş yaparsın gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne yeniden yapılmaz mı birikim mi?
      Birikimse tabiki evlendikten sonra da yapılır.

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Evet birikim veya bir şeyler yapmak almak gibi şeyleri yavaş yavaş evlilikte yapılır diye düşündüm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tabiki de eş ile beraber yapılır neden yapılmasın hatta daha güzel olur 🌸

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Bazı eşler hani varlığı olmayınca evlenmek bile istemez en kötü ev ve sağlam bir maaş beklentisi felan oluyor ya ondan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim öyle beklentim yok ya 😅

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

İstisna olma ihtimaliniz yüksek o zaman :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anlamadım 😒😅

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

böyle bir varlıklı olsun kafasında olan topluluk olan kadınlar var onların dışındasınız demek istedim :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle kadınlar sonunda mutlu olamıyor😅

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Çünkü gözleri doymadığı için ayrılıyorlar değil mi :o

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ee öyle 😅😅 o gibilerin gözlerin hiçbir zaman doymaz

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

O zaman bu tür kişiliğe sahip insanlardan tamamen uzak durup mümkünse yanlarına uğramamak gerekiyor :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rabbim boyle insanları uzaklaştırsın bizim gibi düşünenlerden😊🙏🏻

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Amin amin uzaklaştırsın mümkünse kafası başı dik olmayan insanlara yakınlaştırsın :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Amin :)

Yorumla
  • ArenEge
    ArenEge Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Özel okul fiyatlarına bakacak olursak, zor denilebilir.

1
    0 Yorumla
  • sozsuZzaman
    sozsuZzaman Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl

Zor tabi ki en zoru da doğacak çocuğun hayallerini gerçekleştirecek durumda olamamak

1
    0 Yorumla
  • meltemhanedar
    meltemhanedar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Zor yanları elbette var ama en güzel onun gülüşünü görünce zorlukları unutuyorsunuz ❤️🥰

1
    1 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Yaşayanlar biliyor maşallah

Yorumla
  • Dikenli_incir
    Dikenli_incir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    +1 yıl

Evet bayağı zor , kendine güvenen, eğitimli insanlar çocuk yapmalı sadece.

1
    1 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Kısmen katılıyorum

Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 384 cevap paylaştı.

Bazıları lütfen anne baba olmasın

1
    2 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Bilincinde bile değiller ki

Yorumla
    • isabella181919
      isabella181919
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Pesimizm
    Pesimizm Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 55%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 360 cevap paylaştı.

Zor gerçekten. Allah ḫayırlı evlatlar versin.

1
    1 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Aminnn cümlemize

• seversandim534
    seversandim534 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Anne baba olmaya hazir ise iyi bı ebeveyn olacaklarına inanıyorsa olur zor olmaz iyi temiz evlat yetiştirmek önemli

1
    0 Yorumla
  • Nosad
    Nosad Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Kendi annemden görüyorum çook zor

1
    7 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Annenize zorluk mı çıkartıyorsunuz ben aslında bu dönemde anne olmayı soruyordum

Yorumla
    • Nosad
      Nosad
      +1 yıl

Evet çikartiyoruz eve yalniz bakiyor babam da yook

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Allah yardımcısı olsun ona kolaylık sağlayın o halde

Yorumla
    • Nosad
      Nosad
      +1 yıl

Ben olmazsam kolay olurdu zaten dunyaya gelmem hata

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

ne alakası var evlatlar değerlidir anneleri için aksini düşünüyordur bilgin olsun

Yorumla
    • Nosad
      Nosad
      +1 yıl

Degerliyizde ama lazimsiz varliklariz

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

olur mu yanlış düşünüyorsunuz bence

Yorumla
  • Summerwind u
    Summerwind Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Evet bu devirde her önüne gelen anne baba olmamalı

1
    1 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Herkes gerçek anne baba olamaz bence

• rabia0063
    rabia0063 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

evet zor ebeveyn olmak için hazır hissetmek gerekiyor. bide sorumluluk alabilmek.

1
    0 Yorumla
  • AlımlıÇalımlı
    AlımlıÇalımlı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Her devirde anne ve baba olmak zor çünkü büyük sorumluluk ama bu devirde ayrı bir zorluğu var.

1
    0 Yorumla
  • Bir_yabancı_değil
    Bir_yabancı_değil Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Anne değilim bekarım fakat zor olduğuna eminim.

1
    0 Yorumla
  • pwlinsiu
    pwlinsiu Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Bu devirde her şey zor

1
    0 Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 401 cevap paylaştı.

Sorumluluk alabilecek insan bulmak zor

1
    0 Yorumla
  • avcikaan
    avcikaan Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl

Her zaman zordu zaten şimdi zorluğu artı

1
    0 Yorumla
  • pinkcivcivv
    pinkcivcivv Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

Evet maddi açıdan aşırı zor

1
    0 Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Hayat Pahalılığı Yüzünden zor Maalesef

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    Mentor Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Gerçekten zor

1
    0 Yorumla
  • LordofJungle
    LordofJungle Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Zordur bence

1
    1 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Katılıyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Yok karını altına alıyorsun devamını biliyon

1
    1 Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

Devamı reklamlardan sonra

Yorumla
  • fİtsuFlee
    fİtsuFlee Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Çok zor her şey çok zor

0
    0 Yorumla
  • ŞiRiLa
    ŞiRiLa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Zor.

1
    0 Yorumla
  • bsrtpl
    bsrtpl Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 445 cevap paylaştı.

evet zor

1
    0 Yorumla
  • Eğitilme
    Eğitilme Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 47%
    +1 yıl

Kolay.

1
    0 Yorumla
  • Oldbutgold2
    Oldbutgold2 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Çok zor

1
    0 Yorumla
  • Lila_rüzgar12
    Lila_rüzgar12 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Evet zor

1
    0 Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 315 cevap paylaştı.

Hayır değil

1
    0 Yorumla
  • Bravehrart
    Bravehrart Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 377 cevap paylaştı.

Evet, zordur.

1
    0 Yorumla
  • Daiys_m
    Daiys_m Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl

Baya zor

1
    0 Yorumla
  • BirPeriKızıı
    BirPeriKızıı Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Çok zor bence

1
    0 Yorumla
  • Guapoo6
    Guapoo6 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Çok zor

1
    0 Yorumla
  • Zümra526
    Zümra526 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Evet zor

1
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı.

zor evet

1
    0 Yorumla
  • VolrathTheFallen
    VolrathTheFallen Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 79%
    +1 yıl

çok zor

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Bu devirde anne ve baba olmak zor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Şu dönemde ebeveyn olmak niçin zor? 22 cevap verildi
Bu hayatta ebeveyn olmak zor mu? 14 cevap verildi
Üvey anne baba olmak zor mu? 7 cevap verildi
Anne ve baba olmakta zorlanıyor musunuz? 30 cevap verildi
Ebeveyn olmak hayal ettiğin gibi mi gerçekten çok zor mu? 9 cevap verildi
Sizce Ebeveynlik zor mu? 36 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide her şey yolunda görünürken partnerin aniden ortadan kaybolursa ne yaparsın?
  • Anayasa Mahkemesi’nin süresiz nafakayı iptal etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sabah insanı mısın, gece kuşu mu?
  • Öfkenizi nasıl dindirirsiniz?
  • Yaptığın işe göre, sen ne erkeği veya kadını olurdun?
  • Türkiyede hangi bölgedensiniz aslen?
  • Ömrünün sonuna kadar beyaz saten giysiler, ya da pembe sportif giysiler giymek zorunda olsan hangisini seçerdin?
  • Hayatınızda gerçekten güvenebildiğiniz biri var mı?
  • Patlıcan hariç bunlardan hangisini yersin?
  • 04.32 geceye bir şarkı bırakalım. Bir çift kulaklık sınırsız hayal gücü?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨