Evlatlık verilen bebeğimi alabilirmiyim?

Sığınma evinde doğum yaptım önce geçici yurda sonra mahkamede benim rizam alınarak evlatlık aileye verildi 1 yaşında. Tamamen her anldam tek kalmak parasızlık yetersizlik sebebiyle hayatı geleceği kurtulsun diye lohusa psikolojisi boşluğa düştüm de verdim damarlarım acı çekiyorum hiç bı bilgi yok bulamiyorum yurt sileye verildi diyor eş geçiyor napmaliyim Müge snli çıksam. İlk doğduğu zaman sırf mams ibtiysc almak için onla bunla otel gidip ihtiyaçlarının masrafini çıkarıyordum taksicilrrle yemin ederim sezeryan halimle ama nabim tektim çocuğum av kalsın istemedim kayıtların var otelde ve denetim serbestlik yedim şu an bir kirada bile evim yok arkadaşta kalıyorum alamazam bile görme hakkım yokmu :( evlenmem mi lazım napmsm. lazi.

Güncellemeler
+1 yıl
Çocuğum geleceği söz konusu verdim bakamadihim için tek başına kaldım için haddinizi aşmayın keyfen neden verim benim destek yoktu bebek bakmak kolay mı sezeryanli halde nasıl calisabilirfim. Bebeğimi kime birakacaktim bilip bilmeden konusmaykn
Güncellemeler
+1 yıl
İntihRlik duruma gelmişim kafayı yemişim bide laf yapıyosunuz özellikle hemcinslerim. nedir bu dusmanlik
Evlatlık verilen bebeğimi alabilirmiyim?