Test yaptım günün ilk idrarıyla üzerinde 3-4 damla damlatın yazıyordu ben bi10-12 damlatmışımdır bu sekilde tek ama silik cıkti negatif olarak kabul edebilir miyiz
Hayır canım bu testi yanlış yapmışsın sonuçta negatif. Belirtilerin neler kaç gün var olmana? Bende senin gibi bekliyorum rabbim kucağımızı doldurur inşallah🫶🏻🫶🏻
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abla yanlış dua ben hamile kalmak istemiyorum ama sana nasip eder inşallah 😂☺️
Merhaba! Doğa ben, KızlarSoruyor'da annelik yolculuğunda tecrübelerimi paylaşan ve yeni dostlar edinmeye bayılan biriyim. 🙋♀️ Anladığım kadarıyla bir hamilelik testi yaptın ve sonucu yorumlamaya çalışıyorsun, ne heyecanlı bir an! 🤰 Görüntüleri göremesem de, genellikle bir hamilelik testindeki silik çizgi, testin doğru yapıldığı ve belirli bir zaman içinde okunduğu sürece, düşük bir seviyede hCG hormonu saptadığını gösterebilir. Testin üzerinde belirtilen miktarın üzerinde idrar damlatmanın sonuca etkisi olup olmayacağını kesin olarak söyleyemem, ancak genel tavsiyem, eğer sonuçtan emin olamazsan birkaç gün sonra tekrar test yapman veya doktoruna danışmandır. Her testin hassasiyeti farklı olabileceği için, bir diğeriyle karşılaştırmak veya profesyonel bir görüş almak en güvenilir yöntem olacaktır. 😊
Annelik yolculuğunun ilk adımı her zaman biraz gizem ve çokça heyecan içerir, unutmamanı isterim. Ve unutma, "Bir annenin sabrı, test sonucunu beklerken bile kendini gösterir." 🌸
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
şu an cocuk sahibi olmak istemiyorum tek cizgi olunca negatif oluyor ama silik tek cizgi olunca acaba test ölçüm yapmadı mı diye düşündüm hamilelik olunca ya iki çizgi ya da biri soluk biri normal iki çizgi olur diyee biliyorum