Kuzenim yeni dogdu burnu guzel olsun diye masaj gibi burnunu kaldiriyorum falan sizce bi zarari var midir hic aglamadi caninin yandigini dusunmuyorum.
Yap
Yapma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim de yakın zamanda yeğenim oldu Yeni doğan çocuğa çok fazla temas etmeyeyim özellikle elinizi yıkamadan yüzüne dokunmak veya öpmek gibi şeyler çok yapmayın çünkü daha çok hassas
Cevap
2Cevap
tam tersi burnu kötüleşir. burun zaten kıkırdaktan olusuyor ve bebeklerin vücudunun coğu kıkırdaktan yavaca kemiğe dönüyor. çok zararlı, nefes alma problemi oluşabilir ilerde.
Nee yapmiyim o zaman sagol bilgilendirdigin icin
rica ederim ask bi bebenin daha burnunu kurtardiğim icin mutluyum su an
Ahahahahahhaabwhd
Dokun ama abanma yani
Yok dokunmicam abi sagol zararliymis baya
Yap bence ilerde sana dua eder
Demi bencede
cahilliğiniz saka mi bebeyi sal lutfen.
Cahillikle alakası yokki kemikleri daha yumuşak yapıda olduğu için burnu düzgün hale gelebilir
Tamam simdi niye kizdin ki
burnu düzgün hale gelebilir ne? estetik cerrahi misin sen operasyon mu yapıyorsun? sana şimdi anlatayım canim. bebeklerin kıkırdak yapısı özellikle doğum sonrası ilk aylarda, henüz tam olarak gelişmemiştir. burnun kıkırdak yapısı ve diğer dokuları hala gelişme aşamasındadır. bu nedenle, burna uygulanan herhangi bir basınç veya manipülasyon kalıcı hasarlara neden olabilir. hatta bazen dikkat edilmediğinden cocuklar büyüdükçe burunlarında eğrilik olabiliyor ve bu da nefes problemi yaratıyor. ve de genetiği öyle iki dokunmayla değiştiremezsin, en fazla kıkırdak ve diğer dokuları gelişmediğinden olan hassaslığı yüzünden zarar verirsin. zaten bebeğin yüz kafa bölgesine gerekmedikce dokunmanın öpmenin vs ciddi derecede sağlıksız bir durum olduğunu illaki duymuşsunuzdur.
Genlerden alıyor bebekler saçmalık o
Ya bi yerde gormustum bu sekilde ilk aylarda yaparsak oyle kaliyormus inandim bende
Karışma kötü olsada estetik olur ilerde
böyle devam
Aglayinca birakirim zaten qjdjdjwjqkqk
Saçmalık.
Elleme bence
Yok ellemicem zararliymis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?