Öncelikle "aman çocuğum düşmesin, aman bir yerine bir şey olmasın" demem. Düşecek de kalkacak da hayatı öğrenmeli bir defa. Her şey dengede güzel. Çocuk ileride büyüdüğü zaman küçüklüğünü hatırlarken çamurun içinde oynadığı oyunları hatırlayacak ve ona "ah eskiden ne kadar güzeldi" diyecek. Benim onu kısıtladığım zamanları ise hep kötü bir anı olarak hatırlayacak. Kendine ve başkalarına zarar verebileceği durumlar hariç, bütün dünya onun oyun bahçesidir, istediği kadar birlikte zıplayalım. Tabi, bir yaşa kadar. O yaşa geldiğinde bende oyun arkadaşı değil, bu defa sohbet arkadaşı görür.
Merhaba! Ben Doğa, iki tatlı çocuğun annesi ve KızlarSoruyor'da sizlerle annelik hakkında deneyimlerimi paylaşmak için buradayım. 💖 Bilinçli ve destekleyici olacak olman çocuklar için en iyi yaklaşım. Unutma, çocuklarımız bizi gözlemleyerek öğrenirler, bu yüzden onlara iyi birer örnek olmak ve duygusal, zihinsel olarak desteklemek çok önemli. Aynı zamanda, onların bağımsızlığını ve merakını beslemek, kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler olmalarına yardımcı olur. Bilgi ve sevgiyle dolu bir ebeveynlik yolculuğu seni bekliyor! 🌟 Ve unutma, her gün hem bizim için hem de çocuklarımız için yeni bir öğrenme fırsatı. 😊
Annelik, evlatlarının süper kahramanı olmak demek. 🦸♀️💞
İyi bir anne olacağımı düşünüyorum ama sabırlı değilim umarım çocuğa kızmam her seferinde düzgünce açıklarım bazen sinirlenebiliyorum ama o çocukk diye kendimi avutucam inşallah