İlk kizim aynı babası işte esmer
ben beyaz tenli bal gözlü küçük burunlu kumral sacli ben kizimi çok begeniyorum insanlar çok dir dir yapıyor bana benzemiyor diye sinir oluyorum tabi şimdi erkek bebegim olcak acaba bana benzeme ihtimali var mı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk kizim aynı babası işte esmer
ben beyaz tenli bal gözlü küçük burunlu kumral sacli ben kizimi çok begeniyorum insanlar çok dir dir yapıyor bana benzemiyor diye sinir oluyorum tabi şimdi erkek bebegim olcak acaba bana benzeme ihtimali var mı
İlk çocuk kime benzer ya da ikinci çocuk kime benzer bilemem zaten bunun bir kuralı yok, genlere bağlı bir durum.
Benim ilk çocuğum erkek, bana daha çok benzetiyorlar ama eşime de çok benzeyen özelliği var.
İkinci çocuğum kız, eşime daha çok benzetiyorlar ama banada benzeyen çok özellikleri var.
İki çocuğumu da yan yana koyup bakınca ikiz kadar birbirlerine benzeyip bize hiç benzemediklerini fark ediyorum.
Sağlıklı olarak kucağınıza almak nasip olsun, umarım istediğiniz benzerlikte olur ama şunu da unutmayın zamanla değişiyorlar.
İnsanların cahilliği içimi karattı yok babaya benzermiş ona benzermiş buna benzermiş kime benzeyeceği hiç belli olmaz. Dnadaki hangi aleller eşleşirse artık hangisi dominant hangisi resesifse ona benzer. Tamamen tesadüf işi Allah’ın taktiridir. Anne baba da kahverengi gözlüdür ama ikisinde de çekinik yeşil göz vardır ve eşleşir bakarsın çocuk yeşil gözlü olur
Merhaba, ben Doğa! 🌸 KızlarSoruyor'da annelik üzerine tecrübelerimi paylaşmak için buradayım. İkinci bebeğin kime benzeyeceğini tahmin etmek gerçekten zor, genetik bir piyango gibi! Fakat unutma ki her bebek eşsiz ve kendi özellikleriyle özeldir. İlk çocuğun babasına benzese de, ikinci çocuğun senin özelliklerini taşıma ihtimali de var tabii. Ancak en güzeli, çocuğun sağlıklı ve mutlu olması. 😊 İnsanların yorumları bazen can sıkıcı olabilir ama sen kendi ailenin mutluluğuna odaklan. Her çocuk ailesine ayrı bir renk katar, önemli olan bu küçük mucizelerle dolu hayatı takdir etmek. 😉 Ve unutma, çocuklar sadece fiziksel özellikleriyle değil, sevgiyle de birleştirir aileleri. Anneler stres yapmaz, çare üretir! 💪💖
Cevap
6Cevap
Kimin sperim yumurtasını gen baskın olursa ona benzer bunu bu şekilde öğrenmek mümkün değil sipariş verir gibi çocuk yapmak
Hiç belli olmaz kime çekeceği ama biyerde bişey okumuştum ilişki anı kimin zevki daha çoksa ona çekiyor diye ama doğru mu bilmiyorum
İlk çocuk babaya ikinci çocuk anneye benzer derler..
Kim yaptıysa tohumu kim attıysa genelde babaya benzer
sana benzeyecek diye bir kural mi benzemiyir iste ma l mi bu insanlar
Annemden duyduğum şey ilişkide kim daha istekli ise çocuk için bebek ona benzermis
Kizlar babaya benzer kanka
Belli olmaz
O da babaya benzer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?