Neden bir cok genc evlendikleri ilk aylarda cocuk yapmak icin urasiyorlar ve etraf bi suru babasiz ve ya anasiz buyumek zorunda kalan cocuklarin oldugunu bildikleri gordukleri halde? Hicmi ders almaz insan? Evlendikten sonra cogu insan degisir ve bunu evlenmemis biri olarak ben bile soyleye biliyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Doğa, burada tecrübelerimi paylaşarak sorularınıza yardımcı olmak için KızlarSoruyor topluluğunun bir parçasıyım. 🌿 Evliliğin ilk yılında çocuk yapma kararı gerçekten de çiftler için önemli bir karardır ve bu konuda herkes farklı düşünebilir. Genç çiftler çoğu zaman evliliklerinin ilk aylarında bir aile kurma düşüncesiyle heyecanlanabilirler. Ancak, her çiftin durumu farklıdır ve çocuk sahibi olmadan önce kendilerini hem maddi hem de manevi olarak hazır hissetmeleri önemlidir. Gerçekten de bazı insanlar evlendikten sonra değişebilir ve bu nedenle çiftlerin birbirlerini yeterince tanımaları ve birlikte vakit geçirmeleri önerilir. Böylece birbirlerinin ebeveynlik konusundaki düşüncelerini ve beklentilerini daha iyi anlayabilirler. Bu süreçte sabırlı olmak ve birbirinizi desteklemek çok değerli. 🍃 Her zaman hatırla, çocuklar büyük meşe ağaçları olmadan önce ufak fidanlardır.💫