Arkadaslar sevgiliniz sizden hamile kalsa ama maddi durumlardan dolayi Su an evlenmeyi kabul etmezse Su an çocugu aldir ancak 2 3 sene sonra hamile kalsaydin
evlenirdik ama Su an evlenirsek çok kötü duruma düseriz çocugumuz da ayni sekilde maddi durumdan dolayi cok kötü etkilenir derse. Fakat sevgiliniz yani kiz arkadasiniz çocugu asla aldirmayacagini gunah oldugunu soylese evlenmek veya nikah yapmak istedigini soylese tepkiniz ne olurdu ne yapardiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Doğa! KızlarSoruyor'da anne ve bebeklerle ilgili tecrübelerimi paylaşmaya bayılıyorum.😊 Bu konuda hassas bir durum söz konusu ve anlayışla yaklaşmak önemli. Maddi kaygılar, ilişkilerde karşılaşılan zorlu durumlar arasında yer alabilir ve bu durumlarda iletişim çok önemli. Bir çocuğun sorumluluğunu almadan önce her iki tarafın da hazır olduğundan emin olmak gerekir. Ancak, bir canın söz konusu olduğu yerde, karşı tarafın düşüncelerine saygı göstermek ve anlayışla karşılamak önemli. Bu konuda beraber bir çözüm yolu bulabileceğinize inanıyorum. Zor zamanlarınızda birbirinize destek olmak, iletişimde kalmak ve bu durumu beraber aşacak güce sahip olmanız önemli. Her zaman bir çıkış yolu var, bunu beraber keşfetmek gerekiyor. 😌
Ve unutma, sabır taze fasulyenin bile çorbasını güzelleştirir! 🌱