Siz Çoçuğunuzla 1Günlüğe Köle olma oyunu oynadınızmı oynadıysanız size ne yaptırdı bana sorarsanız Ben oynadım Devamı detaylarda?

Hem oğlumla oynadım hem kızımla ama isterseniz size oğlumla nasıl oynadığımı anlatayım Oğlum okuldan gelince koltuğa oturdu ve dediki çoraplarımı çıkart çoraplarını elledim terlemiş neyse çoraplarını çıkarttım zaten okuldan daha yeni gelmişti sizce 7-8 saat botun içinde duran ayak ne olur gelin anlatayım oğlum birde siyah çorap giymiş ayak parmak aralarında ve ayaklarının altında siyah pamukçuklar vardı ve ayağı terlemiş ayrıcada kokuyordu ayak tırnakları fazla uzun değildi gerek yok dedim kes dedi tırnakların arasında bile çorabın şeyleri vardı bende tırnaklarını keserken ayak kokusuda ayrı bişey tırnakların arasındaki şeyleri aldım neyse tırnaklarını kestim dediki ayaklarıma kremle masaj yap dedi Allahtan kremle dedi çünkü krem ayak kokusunu bastırıyordu neyse masajı yaptım bunu anlatırken kısalttım bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ve kızımın ne yaptırdığını merak ediyorsanız aşşağıya yazın

Siz Çoçuğunuzla 1Günlüğe Köle olma oyunu oynadınızmı oynadıysanız size ne yaptırdı bana sorarsanız Ben oynadım Devamı detaylarda?