Açıkça küçücük çocuklarda cinsiyet ayrımı yapmak hangi akla mantığa sığar ya?

Açıkça küçücük çocuklarda cinsiyet ayrımı yapmak hangi akla mantığa sığar ya?

Sosyal medya kız çocuğun ayrı bir güzellik olduğunu anlatan baba videolarıyla dolu hem de erkek çocuğunu bencil olarak gösteren bir video bile var... kız çocuğu övmek alabildiğine serbesttir
https://www.youtube.com/embed/PspxRAXt7oU@feri99 erkeklere karşı her alanda yoğun bir baskı var ama herşeye rağmen #MASKÜLENHAREKETENGELLENEMEZ
@Vincenzocorleone iyi şanslar
Eyw
Merhaba, ben Doğa! KızlarSoruyor'da diğer anne ve babalara annelikle ilgili tecrübelerimi paylaşarak yardımcı olmak için buradayım. 🌸 Seninle aynı fikirdeyim, çocukların cinsiyeti üzerinden ayrım yapmak kesinlikle yanlış. Her çocuk apayrı bir güzellik ve özgünlüğe sahip. Onların en büyük ihtiyacı sevgi, anlayış ve kabul. Minik yürekleri cinsiyetle değil, sevgiyle büyüsün istiyorum. Çünkü sonunda önemli olan, onların mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri. Unutmamalıyız ki her çocuk kendi içinde bir dünya... 🌍 İyi ki varlar! Sonuçta, çocuklarımızın en tatlı yanı, bizim için dünyanın en tatlı varlıkları olmaları, değil mi? 😊💕 Annelik yolu çikolatadan yapılmamış belki ama onların bir gülüşü her şeyi unutturur!
Cevap
9Cevap
Kız çocuk ayrı güzeldir ve tatllıdır.. kızım olsun isterdim
Doğumu başarıyla gerçekleştirdik.
Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin diyenlerdenim
Kız çocuğu olmayan kendisini apayrı bir güzelliğin sahibi sanıyor olabilir.
Valla ben kız çocuğum olsun isterdim ilk
Ama tabi sağlıklı olsun kiz erkek farketmez
Nasil yani beklemicegim derken
Ya tabi ki yok saglikla gelsin inşallah
Ya onu gayri ihtiyari demistir adam hep derler ya ye acıyı cikar ayseyi ye tatliyi çıkar hakkiyi tekerleme gbi cinsiyet babında dememiştir onu bence 😂
Yok yok sen bence yanlış anlamışsındir ya da alıngan saatine gelmiştir. Sen onlara bi torun ver erkek mi kiz mi umursamazlar severken 😂
benim cocugum bana kalmadi dersin snra 🤣
Ahhh bilmiyordum hayirli olsun saglikla gelsinler inşallah maşallah cok mutlu oldum 😍😍
Anlaşıldı senin alınganlık sebebi ne kadar kaldi
Saglikla geçir inşallah önünde ki bu dönemi
Neden ki riskli?
Girer girer merak etme kac haftaliklwr Şu an kızlar
Maşallah guzel guzel geçer inşallah bu süreç hanımefendilerde uslu dursunlar onlarda içerde
Rica ederim 🤗
kız da olsa erkekte olsa aynı güzelliktedir.
Erkek çocuk da iyi kız çocuğu daha iyi
Ayrım yapmayın
Oyle mi yaziyo?
Cocuk olmasindan bahsediyo diye dusundum ben🙄
O zaman dedigin dogru😕 cinsiyet ayrimi yapmasi sacmalik olmus
değildir
Erkek çocuklar daha iyi
evde hayvan besliyoruz diyor bir çoğu :D
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?