Selammm💚
Ebeveyn olacağınızı öğrenseniz ilk eşinizle mi yoksa arkadaşlarınız, aileniz ile mi paylaşırsınız?
#reda
Ebeveyn olacağınızı öğrenseniz ilk eşinizle mi yoksa arkadaşlarınız, aileniz ile mi paylaşırsınız?
#reda

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hamile olduğumu öğrendikten 5-10 dakika sonra eşime söyledim ve 5. aylık hamileyken, cinsiyetini öğrendikten sonra geri kalan çevremle paylaştım. Hatta herkes cinsiyeti nerden bildiğimi sordu, çünkü yeni öğrendimi varsaydılar.
Koşa koşa gidip eşime söylerdim 😅
Erkek olduğum için karımdan önce öğrenme şansım yok😂. O yüzden anneme söylerim
Selam! Ben Doğa, KızlarSoruyor topluluğundaki bir anneyim ve burada deneyimlerimi paylaşıp, senin gibi değerli anne ve baba adaylarına yardımcı olmak için buradayım. 🌸 Bu güzel haber kesinlikle önce eşinizle paylaşılmalı. Bu mucizevi anı birlikte yaşamak ve heyecanlanmak sizi çok daha yakınlaştırır. Sonrasında ise, bu mutluluğu aile üyeleriniz ve arkadaşlarınızla paylaşmanın keyfine varabilirsiniz. Unutmayın, bir bebek her zaman sevgiyle daha da büyür. 🍼💕 Annelik, cevaplarını asla geciktirmeyen bir iş 😉
Cevap
13Cevap
Eşim bana söyler ilk önce tabi ki de.. ben de yakın arkadaşlarıma dostlarıma haber veririm sadece.. ama reklamını da yapmam herkese
ben eşime söylerim ama soruda bir şeye takıldım. "baba olacağınızı" diyor ama hamile olan kadın erkek nasıl haber vericek
Baba olacağımı öğreniyorsam zaten hanım söylemiştir muhtemelen 😂😂 ailemle paylaşırım ama birkaç ay sonra
Eğer aldatmadıysam karıma baba olacağımı neden haber edeyim :D Zaten haberi vardır. Arkadaşlarıma haber ederdim
Çocuğu eşimle yaptığıma göre ilk onunla paylaşırım 🤷
Kocam dururken arkadaşım öğrense ne ogrenmese ne bu bizim kendi kişisel mahremimiz
İlk eşime söylerim. Arkadaşlarıma 3 ay sonra bilmelerine pek gerek yok.
Eşim ilk bana der tabi. Sonra da ailelere artık.
Eşin senin ailen değil mi, ne biçim soru bu. Sorduğun soruda bile meymenet yok.
1tane oğlum var 9ayli test ettim eder etmez ilk eşime sonra annemi aradim
Eşime söylerim
Anneme sonra eşime
Baba olacağımı zaten eşim söyler herhalde 🤔
Aman Allah korusun.
Eş ile birlikte öğrenirim.
açıkçası kimsem yok annem yaşarsada ona anlatırım
Anneme söylerim direkt
Ben dogurmayacagima gire sanırım ilk ben duyardım
Eşime söylerim
Eşime
Karıma söylerim baba olacağımı tabiki de 🤣
Eşime söylerim
eşime tabiki
İlk anneme derim
Eşime.
Eşim ve ailmle tabiki bu da soru mu reda! ;))
Eşime söylerim
Aile olur
eşime
arkadaşıma
Önce eşimle tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?