Çocuk & Ebeveyn Motosiklete çocuk bindirmek doğru mu? ft06yl Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bugün yolda giderken gördüm adamın biri ön tarafa çocuğunu o tutturmuş tahmini yaşı dört olabilir ve o şekilde motosiklet sürüyordu bana hiç doğru ve etik gelmedi yine önlem alınmış olsa bile motosikletle birlikte çocukla binmek sakıncalı geliyor Motosiklete çocuk bindirmek doğru mu? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
bosvergitsinn35 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Dedem bindiriyordu, ama sakıncalı 1 4 Yorumla ft06yl 1 yıl Allahtan deden iyi birisi onu biliyorum Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Babam gibiydi🌸❤️ Yorumla ft06yl 1 yıl biliyorum her şeyden haberim var o yüzden elimizin üstünde başımızın üstünde yeri var <3 Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl 🙏❤️ Yorumla
Blue_Star Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Doğru değil kensinlikle.Ben çok severim ama 😂😂 1 4 Yorumla Dorjinho 11 ay @Blue_Star ben sevmem Yorumla ft06yl 11 ay Tehlikeli Yorumla Blue_Star 11 ay Aynen ama sürmüyorum ki arkadayım süren kişiye güveniyorsam gerisi boş 🙃 Yorumla ft06yl 11 ay Güvenince olmuyor ki çocuk bindirmeyelim biz 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hayır kesinlikle doğru değil.. ne kadar iyi kullanırsa kullansın.. çocuk bindirilmez.. 1 0 Yorumla
u helene1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Ben biniyordum küçükken ahsja bi şey olmadı 1 4 Yorumla ft06yl 1 yıl evet canımızı pazardan alıyor gel gel 10 lira :D Yorumla u helene1 1 yıl Ahdha büyük kuzenler sağolsun😄 Yorumla ft06yl 1 yıl kuzenlerini tekrar gözden mi geçirsen ne yapsan :D Yorumla u helene1 1 yıl Atsan atilmaz satsan satılmaz ahdjan😄 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 74% 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 589 cevap paylaştı. Riskli 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 425 cevap paylaştı. onermiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dedem bindiriyordu, ama sakıncalı
Allahtan deden iyi birisi onu biliyorum
Babam gibiydi🌸❤️
biliyorum her şeyden haberim var o yüzden elimizin üstünde başımızın üstünde yeri var <3
🙏❤️
Doğru değil kensinlikle.
Ben çok severim ama 😂😂
@Blue_Star ben sevmem
Tehlikeli
Aynen ama sürmüyorum ki arkadayım süren kişiye güveniyorsam gerisi boş 🙃
Güvenince olmuyor ki çocuk bindirmeyelim biz 😂
Hayır kesinlikle doğru değil.. ne kadar iyi kullanırsa kullansın.. çocuk bindirilmez..
Ben biniyordum küçükken ahsja bi şey olmadı
evet canımızı pazardan alıyor gel gel 10 lira :D
Ahdha büyük kuzenler sağolsun😄
kuzenlerini tekrar gözden mi geçirsen ne yapsan :D
Atsan atilmaz satsan satılmaz ahdjan😄
Ben çok korkuyorum görünce.
Ben doğru bulmuyorum
Riskli
onermiyorum
Doğru deyil tabiki