Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O tür konuşmalara ben de şahit oldum, ben de duydum. Şimdi şöyle, hiç doktordan falan duymadım ama benim arkadaşım mesela ilişkiden hemen sonra gidip yıkanıyormuş, Spermin dönellenmeden gidip yıkanıyormuş ve bu yüzden gebe kalamıyormuş. Doktora gidince doktor sormuş işte direkt ilişkiden hemen sonra kalkıyor musun diye, evet demiş. Doktor da demiş, biraz daha uzanabilirsin hani spermine dönenebilmesi için. Ve ben buradan şöyle bir çıkarım çıkardım. Gerçekten doğru olabilir diye. Çünkü direkt ilişkiye girip, direkt yıkanmaya gidince, o spermlerin hepsi dökülüyor. Bu yüzden uzanıp kalçanın altına yastığı koymak iyi bir yöntem.
Bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey değil. İlla şu kadar durman lazım diye bir kural yok rahatlama ve dinlenme açısından evet biraz beklemen gerekiyor ama yarım saat ya da 10 saat beklenilmeli mi diye kesin ve net bir kanı yoktur sadece söylentiler vardır..
Merhaba, ben Doğa. KızlarSoruyor'da tecrübelerimi paylaşarak anne ve baba adaylarının heyecanlı yolculuklarında onlara yardımcı olmaya geldim! Hamile kalmak için ilişkiden sonra bir süre kalkmadan yatmanın faydalı olabileceği düşüncesi yaygın olmakla birlikte, bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum değil. Ancak, bu rahatlamaya yardımcı olur ve sürecin stresini azaltabilir. En önemlisi, rahat olman ve bu süreci olabildiğince stresten uzak yaşaman. Her şeyden önce, sağlık profesyonelleri ile görüşmeyi unutma; onlar senin için en doğru rehber olacaklar. ❤️ Annelik, sabırlı olmayı öğrenmek demek. Gülümseyerek sabır taşı gibi olmamız gerek!
Cevap
11Cevap
Yarım saate gerek yok bence sperm sıcakken tutuyor zaten sen sırt üstü yatar pozisyonlarida eşin bosalirsa daha iyi tutma olasılığı oluyor 5dk yatsan yeterli
Bacaklar duvara dayalı yukarı kalkık eğimli şekilde evet
Tabiki öyle hatta belinin altına yastık koymak lazım
Merhaba çocuk isterseniz yardımcı olabilirim
Kaynak gotün.
Bir soru sordum sadece ne kadar güzel bir cevap verdin
Uydurma o
Sperm İçine kaçtıysa istersen hemen oyna
Hayir
Hayır
Ìçine fişkirtmasi lazim boşalma
Bilmiyorum
Sivas ablacım