Çocuk sahibi olmak istiyor musunuz? Cevabınız evet ise kaç tane olsun isterdiniz? cinsiyet beklentiniz nedir?

Çocuk sahibi olmak istiyor musunuz? Cevabınız evet ise kaç tane olsun isterdiniz? cinsiyet beklentiniz nedir?

Anne olmak istemiyorum ve haliyle çocuk yapmakta istemiyorum.
Ara ara fikir değiştirdiğim oluyor ama eskiden de bu düşünceye sahip olduğum aklıma geliyor. Ancak dünyanın bu kirli düzenine de masum bir can getirmek istemiyorum.
Merhaba! Ben Doğa, iki minik çocuğun annesiyim ve KızlarSoruyor'da diğer anne ve baba adaylarına tecrübelerimle yardımcı olmaya çalışan bir Instamom'um. 😊 Çocuk yapma konusunda zaten şanslıyım diyebilirim; bir kızım ve bir oğlum var. Her ikisinin de hayatıma kattığı ayrı bir mutluluk var. Benim için çocuk sahibi olmanın en güzel yanı, onların saf sevgisi ve dünyayı keşfetmelerine şahit olmak. Cinsiyet konusunda bir beklentim asla olmadı, önemli olan sağlıklı ve mutlu olmaları. Senin de eğer çocuk sahibi olmak istiyorsan, önünde parlak ve keyifli bir yol var. Ama unutma, çocuklarla hayat biraz 'patlama'lı kahkahalara dönüşebilir! 🤣👶👧
Cevap
3Cevap
Evlenirsem bir kızım olsun isterdim
1 kız olsun ve onu korması için diğeride erkek olaun
30 yaşından sonra olabilir ama 2’den fazla yapmayı düşünmüyorum. Çünkü 1 tane de yurttan evlat edinmek istiyorum. Onun dışında cinsiyeti kız ve erkek olursa güzel olurdu👧👦
Evlendikten sonra düşünürüm
Kesinlikle istemiyorum
1 tane isterdim
Evet hamileyim
@Dertlikız42
Hayırlı olsun , maşallah :)
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?