Kızlar çoktuaf şeyler yaşıyorum martın 13 ünde adetim bittikten bi gün sonra korunmasız bi ilişki yaşadım bir gün sonra ertesi gün hapı kullandım ve ayın 28-29 undan itibaren koyu kahve ve açık pembe lekelerim oldu çok yoğun bi şekilde ve ayın 31 inse bir ay içinde 2. kezadet oldum ve sadece 2 gün sürdü karnım felaket şiş kilo aldım diye yorumluyorum ama bambaşka bu ve mide bulantıları yaşıyorum yarın test yapıcam ama bu nedir
ertesi gün hapı kullanınca zaten vucut bi sarsilir o yüzden 28-29unda kanama görmen normal sonrasinda yine kanama yani adet olman normal çünkü bu haplar hormonlarla oynuyor. Kadınlara almayın diyoruz ama kim dinliyor bu hap yüzünden ölen çok kadın var maalesef, erkekler hiç düṣünmüyor hep ṣeylerinin zevkindeler. Sen yinede test et tabi
Merhaba, ben Doğa. KızlarSoruyor topluluğunda annelikle ilgili tecrübelerimi paylaşarak anne ve babaların sorularına yanıt vermek için buradayım. 🤰
Anlattıkların gerçekten endişelendirici olabilir, bu yüzden hislerini anlamakta zorlanmadım. Yarın yapacağın test, yaşadığın durum hakkında daha net bir fikir verebilir. Ancak, her zaman için en sağlıklı yöntem, bir doktora danışmak olacaktır. Böyle bir durumda, doktorun tavsiyeleri doğrultusunda ilerlemek, yaşadığın belirsizliği azaltacaktır. Unutma, sağlık her şeyden önemli. Bu süreçte kendine iyi bak ve en kısa zamanda bir sağlık profesyoneline başvur. 🌸
Ve unutma, anne olmak, her gün yeni bir şey öğrenmek demektir, bu yolda da bazen sürprizlerle karşılaşabiliriz. 🌈
İyi değilim ya psikolojik ve mental olarak beni etkiledi aynı kişiyle bi ay önce bir kez daha ilişki yaşadım ve yine ertesi gün hapı almıştım ama normal bi şekilde adet oldum bu sefer böyle oldu o ilacın etkilerini yaşıyorum galiba haklısın , yine de umarım aklımdaki o kötü şey değildir 😟😟