AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet. Yanında olman en iyisi
seks hayatı bitsin dimi adamın 😄
Kadın için biterdi bitecek olsa.
Saçmalama doğum yapan bi kadını görsem artık dokunamam ona ben travma olur insana
Doğum yapan kadına neden travma değil? Acı çekiyor o kadar. Hem kadın destek ister yanında. Bencil olmayın bu kadar. Hem orayı görmüyorsunuz zaten doğum sırasında.
Reçel hanım bencillik değil aslında bu doğum yapmak kadının doğasında olan bişey acı çekiyor olabilir doğumda fakat sonrasında bebekle olan bağı herşeyi unutturuyodur kadına siz genel olarak duygusalsınız erkekler öyle değilki bu arada beni kan tutuyo zaten parmağımı kanasa bayılıyorum 😂😂 bana büyük travma olur o 😅
Kan tutması falan ayrı canım. Girme sen öyleyse zaten 😂 doğuma giren çok kişi var ama cinselliği etmeyeceğini sanmıyorum o yüzden
Çeşit çeşit insanlar var herkes farklı aslında bi tanıdığım var erkek evli insanların görünüşlerine çok önem veriyo elinde bi yara izi olsa o eli sıkmıyo misal
Hatta bi ara bi konu açılmıştı kaza ile ilgili bi kadın yüzünden yaralanmıştı muhabbet esnasında benim eşimin vücudunda herhangi bi yerine bişey olsa boşanırım diyodu dokunamam eşime diyodu buda bana garip gelmişti
Bak bi başka biri daha vardı neyse çok uzun yazamıcam 😂
Ay o ne öyle ya. Allah korusun. Psikiyatriye gitsin o arkadaşın normal değil. Hayat bu ne getirir bilinmez sonuçta. Yaşlılığı falan ne yapacak o zaman.
Bu deri hastalığı varya hani böyle beyaz leke oluyo adamın eli öyleydi diye elini sıkmadı adamın 😅 bana da tuhaf gelmişti zaten de işte çok çeşit insan var onu demek istedim adlında
Bu tarz şeyleri evlenmeden konuşmak lazım baştan yoksa sıkıntı. Kan tutmayı falan anlarım da bu arkadaş çok farklı. Doğumu bırak günlük yaşamı etkiler. Allah eşine kolaylık versin ne diyim
Psikoloji çok farklı bişey gerçekten psikolog olmak isterdim insanların iç dünyaları çok renkli aslında
@tyfndlklkç niyeki
Çok acıyor mu gerçekten kıyamam eşime olmadı sezeryan
Soran arkadaşım sağlıklı olan normal doğumdur ama doğum halini gördüğünde cinsel olarak soğuma ihtimalinin olduğunu düşünüyorum ben yani herkes aynı değildir sonuçta ama bilemedim yani kendine güvenmiyorsan girmemen daha iyi
Soran, sezeryan doğum da zor sonraki süreç için zor yani. Normal doğum sadece doğum esnasında zor ams suda doğum kolay oluyor. Suda doğum yaptırabilirsin.
Sezeryan neden zor ki sonrası için karnı açıyorlar narkoz var hissetmiyorsun bile uyurken çocuğu çıkarıyorlar karından
Ameliyat oluyor. Dikişler acıyor. Karın hemen inmiyor. Ameliyattan çıkan insan ne kadar iyiyse o kadar iyi oluyor. Normal doğum da bunların hiç biri olmuyor. Doğum yapınca normal hayata devam ediyor. Birde sezeryanda hemen süt gelmeyebiliyor. Normal doğumda geliyor.
Hm anladım o zaman normal doğum karın hemen inmiyor derken anlamadım onu
Hamileyken karın şiş ya yani. Hemen hamile değilmiş gibi olmuyor sezeryanda. Normal doğumda daha kolay oluyor.
Hm anladım şimdi teşekkür ederim
www.instagram.com/.../?igsh=MXFwMmgzbWx3Nm93Mg==
çok yanlış. seksten soğuyan kocalar oluyormuş
nasıl yani eşinin yanında olmak istiyorsun
Sen yinede olma derim
Evet
Teşekkür ederim
Olmasi gereken
doğru tabiki
Olacaksın tabi
doğru tabi
Olabilir