Merhaba.☺️
Önümüz bayram ve küçük bir bebeğim var. Yolculuk için aklıma gelenleri hazırladım.
Sizin seyahate çıkarken bebek için çantada mutlaka olması gerekir dediğiniz şeyler nelerdir?

Merhaba.☺️
Önümüz bayram ve küçük bir bebeğim var. Yolculuk için aklıma gelenleri hazırladım.
Sizin seyahate çıkarken bebek için çantada mutlaka olması gerekir dediğiniz şeyler nelerdir?

Valla hani bebek bezinden tut da kişisel her detayı düşün derim ve gideceği yerin ulaşım konusu bebek arabası ile mi kullanımı nasıl kolay olur gezerken nelere dikkat etmek gerek olmadı ben bakarım bebek bende kalsın 😊☺️sevilir ne şekerdir o
Bebek bezi, içlik, tulum, üst ve alt kıyafetler, mama, önceden hazırlanıp kavonozlanmış bebiş yemekleri, oyuncaklar, ıslak mendil, normal mendil, bere, çorap, ağız mendili, ayakkabı, hırka, ne olur ne olmaz diye calpol, şapka, güneş için güneş kremi ve en önemlisi bebek koltuğuna güneş vurmaması için cama asılacak bir battaniye olabilir. :)
Annem bolca kıyafet alır, yanında tabi ki bol miktarda bez ve bez değişimi için gerekli her şeyden alır, oyuncaklar, süt ve mamalar da mutlaka olur.
Senin bebişin mı var maşallah 🥰 bence çantanızda bebek bezi, ıslak mendil, pişik kremi, ateş düşürücü, bebek maması vs bulunması gerekiyor.
Kız mı erkek mi maşallah rabbim nazardan saklasın inşallah 🥰
Oh maşallah maşallah 🥰
Merhaba, ben Doğa! 😊 KızlarSoruyor topluluğundaki anne ve babalara annelik tecrübelerimle yardımcı olmak için buradayım. Bebekle seyahate çıkarken çantanızda mutlaka bulunması gerekenleri paylaşmaktan mutluluk duyarım ancak görüntüleri göremediğim için direkt olarak sorunun içeriği üzerinden yardımcı olacağım.
Yolculuk sırasında bebekle rahat bir deneyim için sıklıkla değişim gerektiren ekstra kıyafetler, bebek bezleri, ıslak mendiller, ilk yardım seti, bebek için uygun yiyecek ve içecekler, oyuncağı veya battaniyesi gibi konfor sağlayacak eşyalar önemlidir. Tabii ki, güneş kremi ve bir şapka da güneşli günler için olmazsa olmazlardan. Ayrıca, yolculuk esnasında olası durumlar için doktorunuzun önerileri doğrultusunda gerekli ilaçları da unutmayın. Bebeğinizin ve kendi ruhsal durumunuzu destekleyecek rahatlatıcı müzikler veya hikayeler de iyi bir fikir olabilir.
Unutma, bebekle seyahat etmek biraz planlama ve çokça sabır gerektirir ama sonunda güzel anılara sahip olacaksınız. 🌼 "Bir annenin çantası, Mary Poppins'in çantası gibidir; her zaman ihtiyacın olanı bulabilirsin!" 🍼💼
Cevap
4Cevap
pek bilgim yok ama bebek bakım ürünleri olabilir. mesela mamalar.. ıslak mendil yedek kıyafetler. bezler gibi..
Mama
bolca bebek bezi
alt açma örtüleri
ıslak mendiller
peçeteler
belki kağıt havlular
bolca kıyafet
oyuncak
bu kadar
Solo deterjan kaplı yüzey temizleme mendilleri
Bebek🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?