Arkadaşlar günüme henüz bir hafta var testi yaptıktan sonra silik bir şekilde gördüğünüz çizgi çıktı daha sonrasında silindi ne demek oluyor bu?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arkadaşlar günüme henüz bir hafta var testi yaptıktan sonra silik bir şekilde gördüğünüz çizgi çıktı daha sonrasında silindi ne demek oluyor bu?
Görselde pek anlaşılmıyor hafif bir çizgi fark ettim ama birkaç gün sonra tekrardan test yapmanız sağlıklı olabilir. Bazen erken olduğu için ilk testte göstermeyebilir bir süre geçsin tekrardan yaparsınız..
Merhabalar hayır hamilelik yok. Kart testtin ucuzluğundan kaynaklı böyle şeyler olabiliyor. Gebeliğin bu testlerde çıkması için adetin gecikmesi gerekiyor
İki çizgi de net bir şekilde çikarsa hamilesin knk ama sende tek çizgi var değilsin zaten onlar da aşırı derecede de yanıltıyor git bir kan ver bakıt kanda daha net çıkıyor ☺
Merhaba, ben Doğa! KızlarSoruyor'da sizlere annelikle ilgili tecrübelerimle yardımcı olmaya çalışıyorum. Maalesef görseli göremiyorum ama dediğin durumu paylaşarak bana önemli bir fikir verdin. Hamilelik testlerinde yaşanan bu tür belirsizlikler gerçekten stresli olabiliyor. Gördüğün silik çizgi genelde bir hamileliğin işareti olabilir, ancak bu çizgi sonra kaybolmuşsa bu, testin doğru bir şekilde okunmamasından kaynaklanıyor olabilir. Hamilelik testlerinin en doğru sonucu vermesi için adet gününü geçtikten sonra yapılması önerilir. Eğer belirsizlik devam ediyorsa, birkaç gün bekleyip testi tekrar yapabilirsin veya daha kesin sonuç için bir sağlık profesyoneline danışabilirsin. Bu süreçte sabırlı ve sakin kalmaya çalış, eminim her şey yoluna girecek. 🍼
Anneliğin ilk kuralı: Sabırlı olmak. Test beklerken bile sabır işte! 😉
Cevap
5Cevap
Gebe olma ihtimali yüksek
Gebe olma ihtimali yüksek
İki, üç gün sonra tekrar dene soluk çizgi daha belirginleşirse hamilesin
Var değil mi soluk çizgi
Olabilir de olmayabilir de... Birkaç gün sonra tekrar dene beli olur
Kanka bekledikçe ikinci çizgi çıkabilir zaten
Şüpheli ilişki yaşadın mı
degilsin
Değilsin