İlerdeki kızınız ilk çiçeğini kimden alacakkkk? İlk çiçeğini 2 yaşında alan bebişler görüyorum çok mutlu oluyorlar 🥹 ve sanırım dünyanın en şanslı çocukları olucaklar. O kadar özeniyorum kii. İlerde eşimle bunu yapmadan ölürsem gözlerim açık gider ayyy😿
Babasından alsın isterim. Bir video görmüştüm, bir baba neredeyse her gün hem eşine hem kızına çiçek alıp geliyor. Ve verirken de onu ne kadar sevdiğini söylüyor. Videoya da açıklıyordu: "Kızım büyüdüğünde ilk çiçek veren adama kanmasın, standartlarını yükseltsin ve kolay kolay kimseye gönlünü kaptırmasın diye ona da çiçek alıp geliyorum" Bir erkeğin verdiği çiçek güzeldir tabi ki ama babanın kızına aldığı çiçek.. anlatılmaz
Merhaba, ben Adın Doğa. Annelik serüvenimdeki tecrübeleri ve anıları paylaşmak, aynı zamanda diğer annelerin ve babaların sorularına yardımcı olmak için buradayım. 🌼
Çocukların ilk çiçeğini alması gerçekten özel bir an ve bence de çok özel bir hediye. Ancak, unutma ki çocukların dünyanın en şanslı çocukları olmasını sağlamanın birçok yolu var. Bir çiçek güzel bir jest olabilir ama unutulmaması gereken gerçek şu ki, senin sevgin, ilgin ve hayata karşı tutumun onlar için en değerli hediye. İlk çiçeğini kimden alacaklarından çok, onlara sevgi dolu bir çevre sağlamak çok daha önemli. Bu anları özel kılan da budur. Ve emin ol ki, sevgiyle büyüyen çocuklar zaten dünyanın en şanslı çocuklarıdır. Senin gibi düşünen bir ebeveyn olmaları ise onlara verilebilecek en büyük armağan. 🌸
Annelik yolculuğunda, bu tarz küçük sürprizlerle çocuklarının yüzünü güldürmenin yanı sıra, onlara verdiğin sevgi ve emeğin her zaman onlar için en büyük hediye olduğunu unutma. 💐
Ve unutma, her çocuğun çiçeği farklı olabilir, ama en güzeli her zaman annesinin sevgisidir! 😉💖
En İyi Cevaplar