Yine uyuz hastaligina yakalandim galiba. Uyuz olan var mi aranizda?

Abicigim 29 yildir yasiyorum. Askerligi igdir hudut da yaptim. Askerde o kadar pis sıkıntılı ortamda yaptim. Orada bile uyuz bulasmadı. İstanbul'da 29 yil yasadik basimiza bir sey gelmedi, son 1 yildir İzmir de yasiyorum. 1 yilda 2 defa uyuz hastaligina yakalandim. Bu nasil bir sehir abi? Nereye dustum ben boyle ya?
Hic uyuz olan var mi arkadaslar aranizda?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar istanbulun en elit semptinde yasiyordum. İzmir'e gectik basimiza gelmeyen kalmadi. Kasiniyorum, ufak yaralar cikmaya basladi onceki uyuzumda oldugu gibi. Nedir benim bu hastaliktan cektigim aglayacagim ya yemin ederim oturp birazdan aglayacagim
Güncellemeler
+1 yıl
boş ver gitsin sus lütfen rica ediyorum sus ya. Tamam cok hijyeniksiniz. Mukemmel bir sehir. Sehiri bok goturuyor. Kusura bakma da. Her yer cop icinde. Bir cop 1 ay boyunca ayni yerde durur mu? Izmirse duruyor. Otobusler millattan kalma.. otoban kenarlarinda cevrecilik sifir. Boyle buyuk sehir mi olur sen soyle. Kusura bakma da calismiyor izmirin belediyesi. 29 yillik chp liyim. Atalarim da dahil, yemin ederim bu chp ye son basışım olacak. Umarim basina gelir, anlarsin demek istedigimi
Yine uyuz hastaligina yakalandim galiba. Uyuz olan var mi aranizda?