Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar istanbulun en elit semptinde yasiyordum. İzmir'e gectik basimiza gelmeyen kalmadi. Kasiniyorum, ufak yaralar cikmaya basladi onceki uyuzumda oldugu gibi. Nedir benim bu hastaliktan cektigim aglayacagim ya yemin ederim oturp birazdan aglayacagim
Güncellemeler
+1 yıl
boş ver gitsin sus lütfen rica ediyorum sus ya. Tamam cok hijyeniksiniz. Mukemmel bir sehir. Sehiri bok goturuyor. Kusura bakma da. Her yer cop icinde. Bir cop 1 ay boyunca ayni yerde durur mu? Izmirse duruyor. Otobusler millattan kalma.. otoban kenarlarinda cevrecilik sifir. Boyle buyuk sehir mi olur sen soyle. Kusura bakma da calismiyor izmirin belediyesi. 29 yillik chp liyim. Atalarim da dahil, yemin ederim bu chp ye son basışım olacak. Umarim basina gelir, anlarsin demek istedigimi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Uyuz olmayı şehre nasıl bağladınız pek anlamadım. Şehirle alakalı başka sıktınız yoktur umarım çünkü İzmir'de çok tanıdığım var böyle bir şey ilk defa duyuyorum ben, geçmiş olsun..
İstanbul gibi kalabalik sehirde 29 yil basina bir sey gelmeyince 1 yildir yasadigin sehirde 2 defa basina gelince insan dusunmeden edemiyor. Her yer pislik icinde belediye calismiyor. İzmir'e gittiginde cope dikkat et o cop orada 1 ay kalir kimse kaldirmaz. Oyle bir sehir
Şehirle alakası olduğunu hiç sanmıyorum böyle bir şey olsaydı sosyal medya gibi bir platformda ak trollerin nesli çokken ben kaçınılmaz bir fırsat olacağını düşünüyorum bunu kaçırmazlardı tekrardan geçmiş olsun. İzmir iş için gidip gelirim bence İzmir güzel
@Mrkuzey arkadaşın psikolijik sorunlari var sanirim. Rica ediyorum muhattap olma🙏
İzmir guzel olabilir ben de chp liyim ama sehirde calisma sifir kardes. Sehir rezalet, calismiyorlar. Sehire baglamam da gayet normal uzayda yasamiyorum. İzmir de yasiyoruz sonucta
Nasil zoruna gidiyor goruyorsunuz :D
Sen git coluk cocukla ugras hanfendi.
Izmirin uyuzlukla ne ilgisi var? Sen hijyenine dikkat etmiyorsun.
Ya kanka sacma sacma konusma gozunu seveyim ya, her gun dus alan bakimli adamim. Uyuz hastaligini bir arastir istersen. Nickinin sonuna da utanmadan 35 koymus burada gelip yorum yapmissin
ben oldum denize gir direkt geçiriyor
Kanka ne denizi kurban olayim ya, deniz de nasil gecsin
Ben 1 sene çektim o hastalığı hiçbir losyon krem ilaç işe yaramadı deniz suyuna bir defa girdim zamanla kaşıntım azaldı sonra tamamen bitti ama sen bilirsin
Oyle diyorsan denerim yarin gidio
Bunu da açıklamayacaktım da nasıl geçsin denizde diye bilip bilmeden konuşup hüküm kesmenden sinirlendim ama nasıl kötü bir hastalık olduğunu biliyorum yazdım yine de gelen cevaplara bilip bilmeden konuşup herkes saçma bi sen doğruymuşsun gibi tepkiler vereceksen niye soruyorsun
Izmirlileri goruyorsun dimi nasil zorlarina gidiyor. Sehirlerini bok goturuyor haberleri yok. Nasil sehire bagliyorsun diyorlar. 29 yil İstanbul'da yasadim basima gelmeyen sey 2 defa basima geldi. Nasil baglamayayim sen soyle.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun