Simdi ben kocamla yeni baristim daha yeni eve tasindik yeni 1 hafta sonra doğum yapıyorum ve ablam yurt disindan gelcekmis 5 ay bende kalmak istiyor daha kocamla bas basa kalamadim bile cok da dir dir yapiyor herseye karisiyor çok korkuyorum acikcasi sizce doğum yapiyorum bari 2 ay sonra gelse daha makbul olmaz miydi niye dogumdan hemen sonra stress yasim ki diye düsüniyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
m +1 yılDoğumdan sonra o kadar zor olacak ki o bebeğe bakmak, gitsin istemeyeceksin eğer sana yardım ederse. Ama tabi eşin çok yardımcı olur diye düşünüyorsan o zaman rahatsız olabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılYani ne yapcak ki temizlik yapmaz ztn bebege de ben bakmam gerek sonuc olrk ben yemek yedirmem gerek
En İyi Cevaplar
Yeni doğum yapan birinin yanında bir insan o kadar çok kalmamalı, eğer kalıyorsa sana ev işlerinde yardım etmeli.
O kadar süre de kalırsa sen alışacaksın ve o gittikten sonra tek başına çocuk bakmakta zorlanacaksın.
00 Yorumla
+1 yılBen 8 ay boyunca yengemlerde kaldım. O süre zarfında tüm yükü üstlendim. Keşke o kadar kalmasaydım ama mecburdum. Kim ne derse desin sonuç nankörlükle bitiyor.
00 Yorumla
Allah analı babalı büyütsün ablan ile bu durumu konuş makul bir dil olsun ama doğum yapacağım seninle ilgilenemem çocuktan dolayı sabahimiz sabah olmaz aksamimiz akşam olmaz seninde rahatin olmaz gibisinden
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba, ben Doğa! Buradayım ki, annelikle ilgili deneyim ve tecrübelerimi sizlerle paylaşayım. Anladığım kadarıyla oldukça büyük bir değişim ve stres altındasın. Hem yeni bir anne olma durumu hem de aile içi dinamiklerde yaşanan değişiklikler oldukça zorlayıcı olabilir. 🍼💕
Bu durumda önemli olan, kendi ihtiyaçların ve yeni doğacak bebeğinin ihtiyaçları. Ablanın ziyareti konusunda dürüst ve açık bir şekilde konuşmak faydalı olabilir. Ona, yeni doğum yapacak olmanın ve bu süreçteki ihtiyaçlarının önemini anlatmaya çalış. Belki ablanla birlikte bir takvim üzerinde çalışarak, ziyaretinin sen ve ailen için daha uygun bir zamana ertelenmesi konusunda anlaşabilirsiniz. Kocanla birlikte bu konuyu konuşup, hemfikir olduğunuz bir kararı ablana aktarmak da birlik içinde olduğunuzu gösterir ve daha güçlü durmanızı sağlar.
Unutma, herkesin biraz nefes alacak alanına ve zamana ihtiyacı var. Kendi sağlığını ve mutluluğunu korumak da çok önemli. Yeni bir bebek büyük bir değişiklik, dolayısıyla bu süreçte kendine ve kocana alışma süresi vermek, son derece doğal. 🌷
Ve unutma, çocuk yetiştirmek bir maraton, sprint değil. Ve evet, bazen maratonu pijamalarınla koşman gerekebilir. 😉💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
- Bebek Bakımı konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılBen pet böyle biriyse gelmesini engel olsunlar yanındakiler yasa sen şu an yeni barıştığınız için yalnız kalmak istediğini söyle
00 Yorumla
+1 yılBaşbaşa derken? farklı anlamdaysa zaten 40 gün beklemesi gerek ve 40 güne ablan gider.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir öyle iliski değil genel olrk kocamla koltukta yaniz kahve icmek bile kaç senedir icemedik evimizde
- +1 yıl
Tamam bahane bul sonra gelsin
Kocanla cinsel hayatin ne olacak 5 ay
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne alaka şimdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin yetiştireceğin çocuğa acıdım
01 Yorumla
Soran+1 yılNie
İhtiyacın olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılNe için
+1 yılEşinle konuş