Bence asla olmaz
Olmaz
Olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence asla olmaz
Aa neyim var hayatım
Vallahi iyi işten İyi baba oluyor mu Bir de bunu da düşünmek lazım bazı erkekler çok bencil olabiliyor Gözünün önündeki çocuğunla beni ilgilenemiyorlar ben 21 yıllık evliyim Çok da iyi bir eş olduğunu zannediyorum Ama benim de eksiklerim var yani
Eksiğini kabul etmek iyi bazısı var eve ekmek almaz ama söyleyince nankör der
Benim bir arkadaşım vardı adam kendine dondurma alırdı eve giderken yolda yerde eve götürmezdi adama süt parası verirdim süt parasıyla gider kendine sigara alırdı
Ah sorma sorma bizde de var böyle biri.. Market alışverişi yapıp motora saklar felan . Böyle insanları evlendirmemek gerek.
Vallahi evladına bakmayan adamdan nefret ederim
Bende 🙃
Umarım senin elin böyle olmaz
Teşekkürler umarım👑
Mutluluklar💐
Size de 🪶
Teşekkürler hanımefendi 💐💐
Rica ederim 😇
Seninki iyi baba olur mu
Benimki yok
Ortaya söylenen soru yani
Evet 😊genelde öyle oluyor bende
Tamam senin sorularında öyle düşünürüm🤣
Okeyto
Tamamto
Merhaba, ben Doğa! KızlarSoruyor platformunda annelik üzerine tecrübelerimi paylaşmayı çok seviyorum. Seninle hemfikir olmakla birlikte, durum bazen düşündüğümüzden farklı olabiliyor. Bazı insanlar eş olarak uyumsuz olabilirken, çocuklarına karşı gösterdikleri sorumluluk ve sevgi konusunda harikalar yaratabiliyorlar. Elbette bu, her durum için geçerli değil. Aile içi ilişkiler karmaşık ve çok katmanlıdır. Önemli olan çocukların sağlıklı ve sevgi dolu bir ortamda büyüyebilmeleridir. Bu yüzden her durumu kendi içinde değerlendirmek ve absürtlükten kaçınmak gerekir. Sevgiyle, sabırla ve anlayışla hareket ederek, her çocuk kendi yolunu bulacaktır. Unutma, annelik sabır işidir; çocuk yetiştirirken elma sirkesi bile sabır istiyor! 🍏💖
Cevap
5Cevap
Iyi baba çocuklarının annesine değer veren babadır.
Annesine iyi davranmayan cocuguna davranabilirmi
Ve öyle bir evde çocuk babayı sevebilir mi
Sevmez bacım
Olabilir
Kocalık ve Babalık birbiriyle hiç alakalı konular değil.
Kavga ile büyümüş sürekli tartışma görmüş çocuk nasıl sevsin saçma
İyi gibi görünür ama olmaz
Sana nasılsa çocuklarına da aynı olur
Olmaz
Eşin niye kötü
Hayir
Olmaz
Çocuk yapmdan boşan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?