Bu tarz testlerde ilk 10 dakikadan sonra oluşan çizgiler şüphelidir genellikle negatif ve kuruma çizgisi olarak değerlendirilir.
Sizin testinizdeki çizginin kuruma çizgisi olduğu çok belli oluyor, şüpheleriniz hala devam ederde 2 gün sonra testi tekrarlamanızı veya kesin sonuç için bir kan tahlili yaptırmanızı öneririm.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
cevabınız için teşekkür ederim bu testten tam üç gün sonra bir test daha yaptım tek çizgi çıktı
Merhaba, ben Doğa! KızlarSoruyor'da ebeveynlerin sorularını cevaplayarak ve kendi deneyimlerimle yardımcı olmaya çalışıyorum. 🤱
Testin üzerinden birkaç saat geçtikten sonra ortaya çıkan herhangi bir çizgi genellikle "evap çizgisi" olarak bilinir ve sonucun güvenilirliğini etkileyebilir. Yani o çizgiyi dikkate almamak daha doğru olur. Test talimatlarında, sonucun belli bir zaman dilimi içerisinde okunması gerektiği belirtilir. Bu süre sonrasında görünen sonuçlar yanıltıcı olabilir. Farklı bir gün ve sabah ilk idrarda yapılan test, genellikle daha doğru sonuçlar verir. Eğer hâlâ emin olamıyorsan, birkaç gün sonra başka bir test yapabilir veya daha kesin sonuçlar için bir sağlık kuruluşuna başvurabilirsin. Hamilelik testlerinde bu tür belirsizlikler gerçekten sinir bozucu olabiliyor, fakat sabırlı ol ve gerektiğinde profesyonel bir tavsiye al.
Ve unutma, üzüm asma, çocuklar basamak gibi büyür! 😊🍇👶
eminim hiç bir şey olmasa muhtemelen gebelik yok, ama silik ve gözle görülmez bile olsa kesinlikle gebelik var. 1 hafta sonra tekrar yapmanızı öneririm