KVar mı o bağı acaba. Her an kıpırdadığı ya da hareket ettiği nasıl anlaşılıyor.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bunu bende çok merak ediyorum yaa
Bende öyle eşim hamile kalamıyor ayrıca üzülüyorum
Yaa :( doktora gittiniz mi peki?
Gittik maalesef ki sorun yok dedi yumurta sperm hepsine bakıldı eşimde bende üzgün
Seks esnasında boşalınca hep geri çıkıyor sperm içerden ayaiptir demesi icini yıkıyor eşim birde ne yapabilirim
Icerden çıkması normal zaten. Giden spermler içeri gidiyor kalanlar çıkıyor. Ayrıca içini detaylı yıkamasina gerek yok. Yüzeysel yikasin yeterli
İlişkiyi de ovulasyon dönemine denk getirin. O dönemde hamile kalınması daha yüksek
Hm anladım ne bileyim aklıma bir şey gelmiyor siz evli misiniz çocuğunuz var mı.
Deniyorum yumurtlama dönemi yapıyoruz özellikle
Evliyim ama çocuğum yok
Anladım hayırlısı olsun yaş kaç ki acaba eşim 30 yaşında yaş onemli mi diye sordum
24 yaşındayım. Doğurganligin en yüksek olduğu yaşlar 20 li yaşlardir. 35 yaşından sonra Doğurganlık azalır. Yaş bu yüzden önemli. esiniz gencmis daha
Hm anladım umarım olur çok üzülüyoruz gerçekten 8 ay oldu ortada sebep dahi yok birde ayıptır sorması biraz açık oluyor kusura bakmayın ama ben boşalır iken ileri geri çok yapıyorum sabit mi kalmam lazım o an acaba derine doğru aklıma başka bir şey gelmiyor çünkü
8 aylık mı evlisiniz yoksa 8 aydır ki çocuk için çaba sarf ediyorsunuz? Icindeyken sabit kalmaniz daha iyi. Spermlerin daha derine ulaşabilmesi için
Yok 4 yıldır evli 8 aydır deniyoruz sabit kalmıyor gibi spermler akıyor içinden hep
Dedigim gibi giden spermler içeri gider fazlası da akar zaten bu normaldir. Ama yineden de boşaldıktan sonra esiniz altına bi yastık felan alarak bikac dakika beklesin spermlerin daha kolay ulaşabilmesi icin
Anladım teşekkür ederim bekleme yapmıyordu eşim onu tavsiye ederim bir de bir soru daha sorabilir miyim vaktiniz var ise
Sorabilirsiniz
Eşim kendisine oral seks yapmamı istiyor ayıptır söylemesi o bölgeyi yalamami istiyor ama yapamıyorum midem almaz diyorum oda ben demeddn yapman lazım diyor haklı mı acaba birde o bölgenin suyu tadı kokusu nasıl acaba sizce yapılmalı
Eşinin o bölgesi tüysüz ve temizse koku felan olmaz. Tadını ben bilemem tabi. Ama eşim bana ben istemeden kendisi yapmak istiyor
O yalarken benden daha fazla zevk alıyor hatta. Kendisi hiç tiksinmedi
Sizce eşim haklı mı benim tiksinmek yanlış mı peki eşin diyor mu ya da sen sordun mu hiç kokusu tadı nasıl diye birde yapmak gerekli mi bunu gerçekten
Bence bi deneyin tiksinirim diye düşünmeyin. Eşime sorduğumda koku tat felan hissetmiyorum diyor. Yapmak tabi isteğe bağlı ama yapıldığında seksin doruklarına ulaşılıyor. Bu arada esiniz size yapıyor mu?
Yok yapmıyor çok az bir şey yapıyor
Hmm anladim
Öyle yani bu arada çok yardımcı oldunuz bu arada ayıp olmazsa merak ettim eşiniz ile anal seks yapıyor musunuz
Rica ederim. Hayır ne eşim ne ben istemeyiz böyle bisey
Anladım bende istemiyorum sadece sordum teşekkür ederim
Peki çocuk yok dediniz ya korunma nasıl oluyor yöntem olarak sizde eşim benim bir ara iğne ve implant kullandı ondan sordum acsbs ondan mı hamile kalamıyor
Eşim benim korunmami istemedi. Belki sonradan çocuk oluşumunu engeller risk almayalım vs diye. Kendisi bazı dönemlerde przervtif kullaniuor çoğu zamanda geri çekilme yönetimini kullanıyoruz
Ben hata yaptım eşim korundu hep ilaç iğne implant şimdi korunmuyor ama olmuyor çocuğumuz ben hamile kalır diye eskiden geri çekilme yapmazdım ayrıca prezarvatif eşim be ben istemezdik eşin bu konuda duyarlı davranmış gerçekten
Prezervatifi genelde hamile kalma riski yüksek olan dönemlerde kullanıyoruz. Onun haricinde hep geri çekilme ile korunuyoruz
Hm haklısın galiba bizde öyle yapabilirdik şimdi ise sorun yaşıyoruz keşke sizin gibi dusunseydik biz biraz zevkimizin kurbanı olduk galiba içine çıplak boşalma daha iyi dedik hanimla
Evet öyle daha iyi ama yapacak bisey yok. Mesela ben 2 yıllık evliyim 2 yıldır ki ilaç kullansam illa bi zarari olur. Bunlari düşünmek lazım
Haklısın ben yapmadım maalesef şimdi sorun yaşıyorum. En doğrusu sizin ki zevk biraz az olur ama sağlıklı. Bizim de 4 yıl yeni karsr verdik çocuk için galibs geç kaldık
Birde son bir sorum olucsk cok vaktini aldım kusura bakma. esim seks esnasında orgazm olmaya yakın dur diyor dayanamıyor kendini geri çekip bacaklarını kapatmaya çalışıyor kısacası orgazm olmaktan kaçıyor ve her seferinde başarıyor bunu ben ne yapabilirim o an bırakmsk mi lazım daha orgazm olmadan yoksa devam mı etmeli devam etmeli isem nasıl yapabilirim kaçmasınj emgellerim
Yani bi kadın neden orgazm olmaktan kaçsın ki? Aksine orgazm olurken kadin bi kaç saniye devam edemez bayağı bi kasılır ve bacaklarını felan istemsizce kapatır. Bence o an orgazm oluyordur
Yok işte bacaklarını kapatıyor haklısın orada kasılıp kaçıyor orgazm olmak istemiyor acaba dursam mı ya da devam mı edeyim
Bunu eşinle konuş gerekirse orgazm oldun mu de olmadıysa neden olmak istemediğini felan sor
Dayanamıyorum diyor çişim geliyor sanki diyor ama yok cisi biliyorum bunu
Öyle olması normal zaten bosalmaya yaklaşınca o hissiyat olur
İşte engel oluyor ne yapabilirim acaba ben