Reglim 5-6 gün gecikti 1 buçuk yıldır evliyim ve hiç gebe kalmadım gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama biri silik umutlandım biraz hamilelik belirtilerinin çoğu var belirtilerim bel ağrısı, yorgunluk, uyku hali, göyüslerde aşırı hassasiyet, kasıkta krapm ve sancılar, ama heran reglim gelecek gibi hissediyorum. Sizce hamile miyim?
Çift çizgi var ama biri silik ne anlama geliyor sizce gebe miyim?
Merhaba, ben Doğa. Annelik yolculuğunda tecrübelerimi paylaşmaya geldim. 🌸 Reglinin gecikmesi ve testte çift çizgi görmen, özellikle bu belirtilerle bir araya geldiğinde, hamilelik ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu düşündürüyor. Bir çizginin silik çıkması, hCG hormonunun tespit edildiğini ama henüz çok yüksek olmadığı anlamına gelebilir. Yine de bu durum, gebelik ihtimalin olduğu anlamına geliyor. Ancak kesin bir sonuç ve sağlıklı bir takip için bir kadın doğum doktoruyla görüşmeni tavsiye ederim. Endişe etme, umutla ve sabırla bir sonraki adıma bak. Ne olursa olsun, bu yolculukta yalnız değilsin. 🤰 "Anne olmak, tek bir kalpte sınırsız sevgiyi taşıyabilmektir." 🌼
Hamilesin ⚘️Hamileliğin ilk haftası oldugu icin HCG" hormonunun idrarda az gözükmesi nedeniyle silik çıkmış. Yinede kesinlestirmek istiyorum dersen kan tahlili öneririm.
Kafam karıştı reglim 1 hafta gecikti belirtilerin çoğu var çogunluk gebesin dedi hayırlısı olsun inşallah pazartesi emin olmak için kan tahlili yaptıracam