Hamilelikte meme de süt olur mu yoksa o süt bebek doğar doğmaz mi çıkıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHamilelik sırasında, meme bezleri süt üretmeye başlar ve bu süreç genellikle doğumdan sonra artar. Bebek doğduğunda, süt üretimi daha da artar ve emzirmeye hazır olur. Yani, hamilelik sırasında meme bezlerinde süt üretimi başlar, ancak bebek doğduğunda süt miktarı daha da artar.
61 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılHamileliğin son iki ayında falan süt kanalları dolmaya başlar. Memeyi sıkarsan muhtemelen su gibi sıvı gelir ancak o ilk gelen sütü zayi etmemen lazım. Bebek için çook faydalı ve koruyucu çünkü.. 🌸🌸
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
14Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı.
u +1 yılOlur sanırım
10 Yorumla
+1 yılProlaktinle alakalı bi durum o prolaktinin yüksekse hamilelikte süt olur düşükse son aylarda oluşur
10 Yorumla
+1 yılSon aylara yakın oluyor memede süt
14 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- +1 yıl
Rıca ederim son aylarda eşinize memelerinizi bol bol okşatın süt glsn
Soran+1 yılBebek emince kendiliğinden gelir zaten
- +1 yıl
Peki siz bilirsiniz
+1 yılOluşumu başlar doğumda akar emdikce
113 Yorumla
Soran+1 yılAnladim tesekkurler
- +1 yıl
Onun için de dikkat etsin esinde uçlarını çok somurmasin akar çünkü ilk ağız sütü bebek için onemli
Soran+1 yılHenüz 3 aylık hamileyim şu an süt olusmu olmadı
- +1 yıl
Oluşmaya başlar göğüslerin sismeye baslar bundan sonra
Soran+1 yılHm anladım
- +1 yıl
Tam otrasinda süt kanalları acilimaya baslar kiminde hormon baskısı fazla olur süt gelmeye başlar süt deposu dolar o meme ucunun koyu kısmın alti depodur
Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
Hayırlı olsun inşallah bu ara yakında cinsiyet belli olur
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) evet cinsiyeti öğrenmemize az kaldi
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisin peki
Soran+1 yıl2 yıllık evliyim
- +1 yıl
Çok güzel evlilik te 2 yıl sonra oluşması iyi oluyor erken olunca bazen yeni eviler çabuk boşanıyor ve olan çocuklara oluyor. Sen iki yıl bekledin evlilik temelini saglama wldin
Soran+1 yılEvet bu konuda duygusal değilde bilincsel hareket etmek gerekiyor. Bana kalsa 24 yaşıma kadar beklerdim ama eşim 2 yıl anca sabretti zaten. O hatta evlenir evlenmez çocuk istiyordu ama hem benim yasim küçük hemde bu bahsettiklerin yüzünden istemedim
+1 yılKaç aylık hamilesin ve memelerde büyüme sarkma var mı
022 Yorumla
Soran+1 yıl3 aylik hamileyim. Büyüme henüz olmadı sadece hafiften gogus ağrılarım oluyor sarkma yok
- +1 yıl
Hm kaç yaşındasın peki boy ve kilon kaç
- +1 yıl
İlk bebeğin sanırım cinsiyeti bellimi
Soran+1 yıl22 yaşındayım boy 1.70 kilo 55
Soran+1 yılEvet ilk bebegim
Soran+1 yılCinsiyeti henüz belli değil
- +1 yıl
Uzun boylu zayıf birisin göğüslerin sanırım çok küçük anca bebek doğmasına yakın büyür
Soran+1 yılHmm süt olusumundan dolayı büyür illaki
- +1 yıl
Evet illaki şu an kaç beden peki ve ucunu sıkınca süt geliyormu
Soran+1 yılİlk 3 ay düşük riski olduğu için biz ara verdik
Soran+1 yılHamile oldugumu öğrendigim günden beri yapmadık. İlk 3 ay bebeğin anneye tutunma evresi ve benim düşük riskim fazlaydı. Zaten tam 3 ayı da tamamlamış değilim 2 hafta sonra 3 aylık olucam. Ayrıca ilişki olmadığı sürece neden sevisme olmasın onun bi zararı yok
- +1 yıl
Ve düşük riski var diyorsun sen ev kadını mısın yoksa çalışıyor musun
Soran+1 yılHayir tabiki de. Hamile olmasam bile yapmayız iğrenç değiliz. Ayrıca düşük riskim var diyorum doktor fazla hareket etmememi ağır kaldirmamami istemisken ben onu mu yapicam?
Soran+1 yılÇalışan biriyim. Ama hamileliğim yüzünden ara verdim 3 aydan sonra çalışmaya devam edebilirim
Soran+1 yılHamile olmasam bile yapmayız diyerek bunun cevabını verdiğimi düşünüyorum. Yapmadım tabi ki de
- +1 yıl
Ne is yapıyorsun peki normalde
Soran+1 yılTibbi sekreterim
Soran+1 yılBu kadar özele giremem
Soran+1 yılYa kaç kere yapmadik dicem daha
Soran+1 yılHayir tabi ki de lafını bile etmedi
Soran+1 yılEşim böyle bisey asla istemez istese de reddederim
Soran+1 yılÇok istemesi bisey degistirimez her türlü reddederim
+1 yılDoğuma yakın olabilir
10 Yorumla
+1 yılSon aylarda oluşur ellağam
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 536 cevap paylaştı. memelerde değişim oluyor
0163 Yorumla
Soran+1 yılEvet olur illaki
Soran+1 yıl12. Haftadayin
Soran+1 yılEvet oluyor tabi. Evde doğru düzgünce iş bile yaptırmıyor bana sagolsun
Soran+1 yılDeğerleri oyle değil derken anlamadım dediginizi
Soran+1 yılEşimle birbirimize olan ilgimiz hiç azalmadı. Hatta hamileliğimi öğrendiğim günden beri daha çok attı. Birde benim düşük riskim olduğu için daha çok ilgi gösteriyor
Soran+1 yılEvet zayıf biraz
Soran+1 yıl1.70 boy kilo 55
Soran+1 yılEvet uzun biriyim
Soran+1 yılUzun olduğum için mi😀
Soran+1 yılFiziğimi beğenir zaten kendisi
Soran+1 yılEvet esimde uzun
Soran+1 yılEvet ilk hamileliğim
Soran+1 yıl
Cinsellige biraz ara verdik çünkü ilk 3 ay bebeğin anneye tutunma evresi ve benim de düşük risklerim vardı zaten o yüzden
Soran+1 yılEvet tabiki de. Sonuçta onun çocuğunu taşıyorum. İnsan kendi çocuğuna zarar gelsin ister mi istemez
Soran+1 yılÖnemsesem de bisey değişmiyor ilişkiye ara verdik çünkü
Soran+1 yılHamileliğin en zorlu günleri bu ilk 3 aydır. Çünkü ilk aylarda sürekli kusma mide bulantısı mide de yanma uyku sorunları vs olduğu için hiç bunları düşünecek halde olmuyorum eşim de halimden anladigi için istemez zaten. Özellikle sürekli kusma insanı mahvediyor resmen
Soran+1 yılEvet öyle maalesef. Normalde 58 kiloydum 55 oldum doğru düzgün yemek yiyemediğim icin
Soran+1 yılTeşekkür ederim insallah. Yavaş yavaş toparlaniyorum çocuğum için yemem lazım
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılEvet tabii ki. Hormonlarimiz birden bire değişiyor. Çok duygusal oluyoruz
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılHmm anladim
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
Soran+1 yılCalisiyorum ama hamileligimden dolayi bi süre ara verdim geri devam edecem calismaya
Soran+1 yılEvet memnunum eşim aslında pek çalışmam konusunda sıcak bakmıyor yorulmamı istemiyor ama ben seviyorum çalışmayı
Soran+1 yılTibbi sekreterim
Soran+1 yılEvet hastanede calisiyorum
Soran+1 yılZor değil ki zaten masa başında calisiyorum ama eşim benim maaşım ikimizde yetiyor gerek yok diyor ama ben devlet işindeyim sonuçta işimi neden bırakayım dimi?
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılÜniversite. Tibbi dökümasyon ve sekreterlik mezunuyum
Soran+1 yılEşim doktor değil
Soran+1 yılAma eşimin doktor olup aynı hastanede calismamizi isterdim acikcasi
Soran+1 yılEvet seziyorum hatta bazen numaramı isteyen bile oluyor
Soran+1 yılEe tabi ki evliyim sonuçta ilerde de olmaz böyle bisey
Soran+1 yılHayir tabi kii. Eşimden başkası benim ilgimi çekmez
Soran+1 yılBenim için kolay bi soruydu. Eşimden başkasını hayal etmem
Soran+1 yılAsla esimi baskasiyla aldatmam. Eğer onunla evlendiysem ona sadık olmak zorundayım. Üstelik birde onun çocuğunu karnimda taşıyorum böyle biseye vicdanım bile el vermez
Soran+1 yılİlerde de olsa asla. Aldatsam ne eşimin yüzüne bakabilirim ne de doğacak çocuğumun
Soran+1 yılRica ederim
Soran+1 yılBu işler birazda karakter meselesi. Bi insanın karakteri şerefi haysiyeti yoksa aldatır zaten
Soran+1 yılEvet gerçekten günümüz insanları çok değişti ya. Karsindaki kişiye sadık kalmayı bilmiyorsan, eğer onu aldatacaksan evlenmeyeceksin. Giyim konusunda ben de açık biriyim ama yerine göre giyiniyorum. Gidipte hastanede mini etek giyecek değilim tabi
Soran+1 yılBende bazen şort giyerim çok kısa olmayacak şekilde bunu ben sıkıntı yapmıyorum. Evde bile giyilmeyecek kadar açık olan kıyafeti disarda giyenleri de doğru bulmuyorum
Soran+1 yılBence özellikle yazları şort giymek çok rahat oluyor. Evet giyimim de sade ve modern biriyim
Soran+1 yılBencede
Soran+1 yılEvli kadınım diye kendimi kisitlayacak değilim. Normal hayatımda da kız arkadaslarimda olabilir erkek arkadaslarimda
Soran+1 yılSorduğum soruya cevap verdin sadece. Evet hamile kadinlarda memelerde değişiklik olur doğru bisey bende doğru olduğunu onayladim
Soran+1 yılAnlamadim dedigini
Soran+1 yılAynen garipler. Çokta takmamak lazım bu arada sen evli misin
Soran+1 yılHmm kaç yıllık evlisin
Soran+1 yılAa ne güzel Allah bağışlasın. Kız/ erkek peki?
Soran+1 yılMaasalah
Soran+1 yılİnşallah dört gözle bekliyorum zaman çabuk geçiyor 6 ay kaldı
Soran+1 yılInsallah
Soran+1 yılÜst duzey derken? Izmirliyim ben
Soran+1 yılMakyaj severim yaparım ama aşırıya kaçmam çok abartı makyajı sevmiyorum
Soran+1 yılOje çok severim. Hep sürerim yani
Soran+1 yılHerkesin kendi tercihi. Ben severim makyaj falan
Soran+1 yılDövmem var zaten
Soran+1 yılEşimle ikimiz beraber yaptırmıştık sol köpürcük kemigimizin altında birbirimizin adı yazıyor
Soran+1 yılEvet üst kısmında
Soran+1 yılAnlamadim
Soran+1 yılDaha dövme yaptirmayi düşünmüyorum zaten. Çok ve büyük dövme sevmiyorum. Minimal dövmeler en iyisi bu yeterli
Soran+1 yılBurdayim
Soran+1 yılburada pek aktif değilim. Genelde soru soracağım zaman giriyorum ya ondan
Soran+1 yılAynen bencede
Soran+1 yılEvet daha iyiyim bulantilarim azaldıı
Soran+1 yılArada bi yine bulanıyor tabi. Birde ben normalde hiç et seven, yiyen biri değilim doktorum çocuk için yemem gerektiğini soyledi o çok bulantı yapıyor
Soran+1 yılEvet bebeğin gelişimi için mecbur yiyorum
Soran+1 yılTadını hiç sevmiyorum zaten şu sıralar kokusuna bile tahammülüm yok
Soran+1 yılEvet öyle. Sırf bebek için sevmeye çalıştım ama olmadı. Mecbur yiyorum
Soran+1 yılO zaman da hiç sevmezdim yemezdim
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılİste sevmeyenler de var benim gibi
Soran+1 yılHmmm
Soran+1 yılHenüz süt yok
Soran+1 yılSana da hayırlı sabahlar
Soran+1 yılYagmur yok bugun
Soran+1 yılNerde yaşıyorsun hangi şehir?
Soran+1 yılHmm güzel
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazılarının geliyor büyüyor hemen memeleri falan sende var mı?
012 Yorumla
Soran+1 yılBende henüz süt oluşumu yok
Cevap sahibi+1 yılBüyüdü mü peki uçları karardı mı falan
Soran+1 yılBüyüme de olmadı kararmada olmadı
Cevap sahibi+1 yılBüyür mü seninkide sence genetikte var mı büyükkk
Soran+1 yılHer hamile kadının göğsü buyur zaten süt oluşumundan felan dolayı. İlerleyen aylarda buyur illa ki
Cevap sahibi+1 yılYok ya kimisinin minik oluyo hala 😂 oda genetik gibi bişi oluyo
Soran+1 yılHmm anladim
Cevap sahibi+1 yılSenin büyür mü sence genetikte büyük mü küçük mü genelde 🤔
Soran+1 yılBence bunun genetikle ilgisi yok kişinin kilosuyla felan ilgili
Cevap sahibi+1 yılYok ya çok zayıf olup kocaman olan kız arkadaşım vardı e kilolu olukta minicik dümdüz olanda
Soran+1 yılE tabi o da dogru
Cevap sahibi+1 yılBenin küçük mü normalde
+1 yılKaç yaşında hamilesin
05 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasindayim
- +1 yıl
Doğana kadar çıkmaz neden sordun ki
Soran+1 yılAklıma takıldı yani ben son aylarda çıkar diye tahmin ediyordum. Çünkü çocuk doğar doğmaz hemen nasil sütlensin ki?
- +1 yıl
İnternet araştır bence ama o doğum ile alakalı
Soran+1 yılTamam teşekkürler
+1 yılOluyor
40 YorumlaDoğuma yakın olabilir
00 Yorumla
+1 yılBende merak ettim kiz
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılevet olur
10 Yorumla
+1 yılBazen eveet
10 YorumlaOlur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet olur sarı sıvı ağız sütü oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyümediiyse olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazilarina geliomus
10 Yorumla
Devamını Gör(4)