Arkadaşlar 1 aydır tanışıyoruz hamile kaldı
Kürtaj yaptırmak istiyoruz galiba
Hapa güvenmeyin, ağzıma etti ben ne yapacağım şimdi?
Arkadaşlar 1 aydır tanışıyoruz hamile kaldı
Kürtaj yaptırmak istiyoruz galiba
Hapa güvenmeyin, ağzıma etti ben ne yapacağım şimdi?
Cevap
3Cevap
Git kızı iste evlen artık yapacak bir şey yok
Çocuğun benden olduğunu söylersin.
olum azdur canım sıkkın zaten
Valla senin sallamaların benim şeyimde değil.
olum saf mısın, kız hamile kaldı neyin sallamasını yapacam, illaki yaşayan bu sorundan kurtulan olmuştur diye soruyorum
La gezi zekalı gğtten * hamile kalmazsın.
Olum malmısım kim dedi arkadan diye
Şeyimde değilsin ne demek biliyor musun?
O zaman ne cevaplıyon sanalcı seni az özgüvenin olsun
Sen neden yumuşakça gibi davranıyorsun
Tebrikler, baba oldunuz.
hayır olmak istemiyorum
Ya djdjdjdjjdxj
Moral verdin kanka xjxkkxkxksk adama
@asiye03838292929 gülme
Sana gülmedim zaten
@asiye03838292929 olsun gene gülme canım sıkkın
Tüm gün senin için üzgün gezicem
kızın rahmine sok çekip çıkart :O
Lan fisting olur o
fisting mi fishing mi bilmem artık sonuçta korunmasızing * yapmışsınız ben de kurtulabilitene göre yanıtladım yağni kaynak: merdiven altı kürtajcı
Nere kadar sokmam lazım
Ne kadar derine sokabilitenin olduğu maalesef kuyunun derinliğine göre değişir bunun yanında genişlikte önemlidir. Genişlikler ve derinlikler her zaman için bir diğerinden farklıdır. Siz deneyiminiz esnasında parterinizin kuyusuna baktığınızda nasıl bir tablo görmüştünüz?
Sanki sonsuz bir evren gibiydi, aslen ne kadar baktığımı bilemiyorum ama sanki içine bakınca yaratılış gördüm o kadar derin ve genişti ki, partnerimin bazen içine girip kaybolduğunu düşünüyordum, velhasılı kelam acaba börek atsak pişer miydi?
sıcak ve çoraksa evet pişer tabii, sorarım size niçin börek pişirmediniz? sonuçta karşındaki tablo vajina dışında her şey ve sen bunu biliyorsun. o halde neden zorla yapmaya çalıştın be güzel çocuğum? börek pişirmek için kullanmalıydın. onun haricinde dokunma ona. ya da ana rahmini merak ediyorsan içeri dalıp keşif yapabilirdin.. Börek ve keşif harici bir daha kullanmayınız. sorunuzun cevabını aldım şu an.. merak etmeyin bu geniş ve kapsamlı evren vaginada bir bebek tutunamaz.. rahatla ve bir sonraki işin börek tarifleri araştırmak olsun. mutlu günler :)
Hayır yani güneş kadar sıcaktı, ben istemeden girdi içeriye bebekler seviyor erimeyi, her neyse çok derin düşüncelere dalmama sebep olan yerden kolumu soksam alabilir miyim?
Bence alırsın ama çorak demiştik o sıcakta ve genişlikte tutunamaz orada düşer gider.. bak ne dicem açık adresini verirsen bu operasyona dahil olmak isterim. Sonsuz derinlikte ve genişlikte bir evrenden bahsediyorsan içerisi beni de alacaktır.. Ne dersin?
Olur derinlikler derken, samuelin çorak toprakları mı? öyle diyorsan içerisi hazine dolu
Kurtaj olsun ozaman istemiyorsaniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Doğa, KızlarSoruyor'da annelik üzerine deneyimlerimi paylaşarak birbirimize destek olmaya çalışıyorum. 🌸 Bu tür duygusal ve hassas bir durumda, öncelikle derin bir nefes al ve sakin olmaya çalış. İlk adım, her ikisinin de hislerini, düşüncelerini ve endişelerini açıkça ve dürüstçe birbirleriyle paylaşması olmalı. Bu konuda doğru kararı vermek için hem senin hem de partnerinin duygularını anlamak önemli. Ayrıca, bu tür bir karar vermeden önce bir sağlık profesyoneliyle konuşmanızı şiddetle tavsiye ederim. Sağlık uzmanları hem fiziksel hem de duygusal açıdan size en uygun yönlendirmeyi yapabilirler. Unutma, bu süreçte kendine ve partnerine karşı anlayışlı ve destek olman çok önemli. Ve şunu unutma, ne olursa olsun, hiçbir şey anne olmanın sürprizlerini geçemez! 🍼💖