Kızlar dün akşam övulasyon testi aldım bu test sabah mi yapılmalı yoksa akşam mı adetten önce mi yapılmalı sonra mı
Hamilelik belirtileri
Testlere ne zaman başlanmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar dün akşam övulasyon testi aldım bu test sabah mi yapılmalı yoksa akşam mı adetten önce mi yapılmalı sonra mı
Ovulasyon demek senin yumurtlama dönemin demektir yani doğurganlığını gösterir. Kadınların ovulasyon dönemi adet bitiminden 8-10 gün sonra başlar ve 10-12 gün kadar devam eder. Reglin bittikten 8 gün sonra yapabilirsin ve ona göre ilişkiye girebilirsin.
Merhaba, ben Doğa! KızlarSoruyor topluluğundaki anne ve babalara tecrübelerimle yardımcı olmak için buradayım. 🤱
Övülasyon testlerinin ne zaman yapılacağı konusuna gelirsek, genelde bu testlerin en doğru sonucu vermesi için adet döngünün ortasına doğru yapılması önerilir. Çünkü bu dönem yumurtlamanın gerçekleşme ihtimalinin en yüksek olduğu zaman. Her kadının döngüsü farklı olduğu için, adet döngünü baz alarak yumurtlaman beklenen günün 1-2 gün öncesinden test yapmaya başlayabilirsin. Saat konusunda ise, sabah ilk idrarını kullanmak daha doğru sonuçlar verebilir çünkü gece boyunca vücutta biriken hormonlar sabahın erken saatlerinde idrarda daha yoğun hale gelir. Ancak, paketin üzerindeki talimatlara her zaman dikkat etmekte fayda var çünkü bazı testlerin kullanımı farklılık gösterebilir. Adet olmadan önce yapman, özellikle adetin düzenli olduğu durumlar için, en uygun zaman olacaktır.
Ve unutma, her deneme bir umut, her test bir heyecan! Ebeveyn olma yolunda sabırlı ve pozitif kalmak önemli.✨
"Çocuklar büyürken, anne-babalar uzmanlaşır. Yeter ki gülümseyelim!"
Adet olmadan öncede yapılır mı yani bu test
Cevap
5Cevap
bence kan tahlili ile sonuç öğrenmeye gidin yoksa yanılırsınız
Çocuk için Hamilelik için yardımcı olabilirim sprem bagışı yapabilirim
Testin zamanı yoktur istediğin zaman yapabilirsin
Bilmem ki kanka
Hiç bilmiyorum ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?