Erkek sünneti ve olumsuzlukları?

Ah şu sünnet meselesi yok mu... Son zamanlarda kafama ciddice taktım... Sünnet faydalı mı? Sünnetsizlik zararlı mı? Sünnet derisinde 20 binden fazla sinir var ve biz bunu neden keselim? Tamam ben ergenlik dönemimde kendi rızamla kestirdim bilmiyordum hiç araştırmadım sadece çocuklar bunun "zorunlu!" olduğunu düşünüyorlar ve sünnet denilince öyle bir tepki oluşuyor ki sanki pipinde yapılması gereken birkaç işlem varmış ve bu işlemlerden sonra p*nisin daha iyi olacakmışçasına... Sizinle birkaç şey paylaşayım; sünnetsizken p*nisim daha rahattı açıkçası, ucuna dokunuyordum ve p*nisimin tamamen varlığını hissediyordum, hatta dokunmaya bile gerek yoktu. Ve sertleşme olduğunda ucundaki deri de s*rtleşir ve p*nisin tamamı sonuna kadar s*rtleşirdi ve daha iyi bir hissiyat yaşardım. İçindeki kısmı ile etkileşimi güzeldi nemli ve sıcak olurdu s*rtleştiğinde... Şimdi ise kupkuru ve ucuna dokunduğumda garip, b*ktan bir his veriyor hatta ne hissi his falan yok. Var denilemeyecek kadar az. Ve o bir ameliyatla kesilip atılan deri sizi sünnetli deneyiminizden çok daha fazla tatmin eder. Bana göre sünnet kesinlikle yasaklanmalı ben bunu bir katliam, t*ciz t*c*v*z olarak görüyorum. Sünnet denilince kafamda kırmızı alarmlar beliriyor, tehlike beliriyor.! O deri p*nisi korur ve evet b*salma*i kolaylaştırır çünkü doğada amaç nesli devam ettirmektir ve erken b*salma normal bir şeydir fakat insanların amacı ō*gazm süresini uzun tutmak ve kadından daha fazla t*tmin olmak olduğu için onların sünnet hakkında düşünceleri ve eylemleri farklıdır... Onların kafası anca z*naya çalışır... Herneyse, ben memnun olmadım açıkçası. Yaptırdığınız sünnet çocuğunuzun daha az z*vk almasına ve daha az tatmin olmasına neden olacaksa neden buna dur demiyoruz? Sünnetsiz p*n*ste erkeğin eylemleri çok daha aktif ve canlıdır. Umarım gelecek yıllarda erkek çocuklarının korkulu rüyası olan sünnet tüm dünyada yasaklanır ve tarihten bir cahillik de göçmüş olur... Sünnetsiz erkek asıl erkektir..!
Erkek sünneti ve olumsuzlukları?