Beta HCG referans değeri 0-5,3 , sonuç <0,20
Ne demek bu lütfen bilen bir kişi yazsın kafam karıştı herkes farklı farklı bir şeyler söylüyor
Ne demek bu lütfen bilen bir kişi yazsın kafam karıştı herkes farklı farklı bir şeyler söylüyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gebelik olması için değerin 5 ve üstü olması gerek.
Tm teşekkür ederim ❤️
Allah analı babalı büyütsün
var mı ki yokmuş öyle diyorlar
Ben şimdiden diyim dedim, ilerde çocuğun olur gene belki, ona say
🤣 tm canım teşekkür ederim
Rica ederim
değilsin
Hamile olup olmadığını nerden anlaşıyor peki
Değilsin gebelik yok
Teşekkür ederim canım
Inşallah tez zamanda bebise kavuşursun bende çocuk istiyorum inşallah isteyen herkese nasip olsun
İnşallah inşallah Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah bizde 2 senedir korunmasız ilişkiye giriyoruz ama olmuyor bir türlü
Peki baktınız mı sıkıntı var mı yok mu olmama sebebi neden uzun diye tedavi vs diye bende 5 aylık evliyim 1 düşük yaptım bu ay hamilelikten şüphelendim ama regl olucam galba yine😓
Ya gece gitik ama doktor hamilelik yok dedi bı ilaç yazdı reglin 3 gününden basla 5 gün boyunca bu ilacı kulan 5 gün boyunca ilişkiye girmeyin 5 gün sonra girin yani 5 gün ilaç kulancam sonra ilişki 2 ay içinde tutmaz sa o zaman gel tekrar bakicaz dedi
Devlete mi gidiyorsun yumurta çatlama hapı mi verdi ki
Evet devlet ama gitigim hastane ve doktorumun özelden farkı yok özele de çok gitim ama bu devletteki doktorum çok iyi
Biliyorum ne ilacı ama eşim birazdan getiricek almış şu an dışarda gelsin ismini söylerim ama resim koyamıyorum buraya
Benim buradaki devlet doktoru şansa iyi düşmemiş ilgisiz keşke değişse bende devlet e giderim bu ay hamilemiyim bilemiyorum yumurtlama döneminde ilişki oldu sonra son 3 gün biterken göğüs ucu acısı başladı kasik karin ağrım olurdu bitti şu an Yarın regl günün bugün de bulantı var çok kötü evlat hasreti 😒
Yumurtlama döneminde belirtim olmazdı o yüzden şüphelendim ama regl olucam yine galba üzüldüm valla cik
Ay Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda Allah nasip eder benim 1 tane kızım var 3 yaşında biz 2. İstiyoruz olmuyor
İnşallah regl olmaz sin ya
Amin inşallah size de nasip olur e ilk çocuk olduysa 2. nasil olmaz uzun süredir
Inşallah bir sevinç versin yüce rabbim 1 tane düşük oldu 1 buçuk aylık tekrar uğraşıyoruz ama inşallah olur
Bilmiyorum işte 2. Şu olmuyor ne yaptıysak olmuyor sigara içiyordum çocuğum olmuyor diye onu bile bıraktım ama çocugum yine olmuyor 😭
Düşük neden oldu
Sigara yi bile birakmissin valla iki yılda uzun süre inşallah olur yumurtalık rahim bakıldı mi peki temiz mi düşük ilk ay regl oldum kanama farklıydı siyah gibi pembe arasiydi farkettim ama anlayamadım aynı regl günümde geldi regl im sürdüğü kadar sürdü bitti hiç suphem yoktu antibiyotik kullanıyordum o sıra o geliştirmemiş onu bide folik asit kullanımı şartmış oda yok tu doktorlar gelişmemiştir dedi antibiyotik te zararliymis zaten
Ya olsun Allah'ım tekrardan verir inşallah
Yok işte bakıldı doktor dedi bı kalabaliklasma var sanki kese oluşuyor dedi kan ver dedi verdim ama dedi bebek yok ilacı yazdı gonderdi
Inşallah isteyen herkese sanada baan da bizden hariç kim varsa nasip olsun
İnşallah canım inşallah
Klomen 50 mg tablet doktor bu ilacı yazmış işte
Evet yumurta çatlama ilacı o
Sen hiç kulandin mi
Bir şeye yaradı mı Aceba
Bilmiyorum nette yazinca çıkıyor ne ilacı olduğu orada gördüm bende ama baya kişide ise yaramış sanırım
He bende reglime 7 gün var kulancam bakalım ise yaricakmi bende araştırdım 1 ay içinde hamile kalan 4 ay içinde hamile kalan varmış bu ilaçla sende alıp kullansan belki işe yarar
Adetin 3 günü içmeye başlıyorsun 5 gün boyunca ilişki yasak o şekilde kulaniyorsun 5 gün sonra ilişkiye giriyorsun
Doktorla konuşmam lazım birde 1 senelik evli olmadan bakmıyorlar düşük yaptım diye ilgilendiler 1sebe çocuk olmaması normal mis öyle diyorlae
Ama ben belirti oldu gibi yumurtlama döneminde ama regl olucam gibi yarın benim günüm inşallah hamileyimdir regl inşallah olmam gebelik belirtisi gibi yaşayıp olmuyor muş insallah benim ki oyledir
İnşallah canım hamilesin dir yazarsın oldun ya da olmadin diye sen kaç senelik evli sin
Pardon sen 5 aylık evli sin demi yanlış kukla kaç senelik evlisin dedim
Yazarım canım inşallah eşim de sabah sabah bugün belli olucak diyor oda merak ediyor umarım hepimize sağlıklı evlat nasip olur
Amin inşallah canım Allah'ım hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Amin ya daha olmadım umarım hiç olmam inşallah herkese nasip olur
İnşallah canım
Normalde adetin düzenli mi her ay aynı gunde oluyor musun benimki düzenli değil o yüzden büyük bir ihtimalle hamile kalmıyorum bide göğsümden süt geliyor süt hormonum yüksek sanırım o yüzden de hamile kalma yi engeliyor Muş internet ten baktım öyle diyor
Düzenli takvim e göre her ay o gün olurum aa bebek olmadan süt geliyor yani ee doktor a soyledin mi senin ki kaç gün gecikiyor ki
Bugün ya da akşam gelmesi lazım benimki göğüs ucu bu sabah çok acidi hassaslık devam ediyor çevresinde de ama beklemek meraklandiriyor
Şeffaf akıntı olurya o hiç yok sabah bir beyaz kremsi akıntı geldi şu an yine o da yok
Normalde şeffaf yapışkan akıntıyı görmem lazımdı bu ay beyaz kremsi geliyor bakalım dün hiç akıntısız geçti kuru kaldım bu sabah oldu şimdi oda yok nasıl olucak merak ediyorum
Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah ❤️
Hamilesin dur Allah kucağını boş bırakmasin inşallah
Amin inşallah hepimize
Regil oldun mu canim
Günaydın canım valla yok olmadım 2. gun bugün 1 gün gecikti bu sabah ta sucuklu yumurta yapayım dedim sucuk kokusundan bulantı oldu eğer varsa geçen ayın 22 sinde regl oldum son adetin ilk günü hesaplamıyormuş 4 haftalık 1 aylık var yani adet belki bulantı yapar dedim umitlenmeyim dedim yine de bugün gelmezse bir daha olmam heralde
Ya çok mutlu olduğum olmadığına da inşallah olmaz sin yarın da olmaz san hamile sin inşallah
Valla inşallah bende bekliyorum bugünde gelmezse yarın hiç olmam heralde bu arada dün sol kasikta batma oldu ama regl olmadım bu sabah ta uyandığımda bir hafif bel ağrısı da değil gerginlik gibi vardı oda geçti bir göğüslerim çok sertlesti taş gibi hissediyorum dokunduğum da ay bilemiyorum ama cuma gününe doktor a randevu aldım gelmicek galba inşallah ta gelmez umarım isteyen herkese nasip olur
İnşallah canım eğer yarın ds olmaz san test al evde yap çıkar inşallah
Sen nerde oturuyordun bu arada
İstanbul tarafındayım ben ya bakalım inşallah tete de çıkmazsa diye korkuyorum ahaha doktor a aldım umarım olmam bakalım 😀
He çıkar ya hamile isen 3 gün adetin gecikirse yapsbilirsin
Bugün 4. gun kan vericem sağlık ocağına çıkar dimi
Evet çıkıyor da
İdrar testi yap evde bence o hemen çıkıyor
Eczane yakınsa hemen git al yap inşallah çıkar ye
Yok eczaneye gitmicem ya sağlık ocağına gidicem eczane testi aldım ama test boşa gitti geçersiz dedi erken gebelik testini uğraşamam şimdi boşa para yarın a sonucu öğrenirim cuma da randevum var ona göre giderim hastaneye
He tm canım test yapmış san got kan ver kanda çıkar inşallah
İnşallah
Tokum şu an ama farkedermi
Ac olman gerekmiyor bide sağlık ocağı saat 9 ila 11 arası kan alıyor
Senin sağlık ocağıni ara bı konuş istersen
Ay evet 10 a kadar dediler 10 dan sonra kan verdirmiyoruz dediler neyse cumayı bekliycem mecbur kadın doğum u of ya bu arada sağol boşa gitmemiş oldum o kadar yolu
Ayn canım bixim burada da 9 ile 11 arası ya o yüzden dedim soylim sanada bide aç karnına alıyorlar kani
Artık kadın doğuma gidicem ya yarin versem perşembe yani o yüzden gerek yok cuma günü çıkıyor sağlık ocağında sonuç nasılsa kadın doğuma gidicem ama çoğu kis i adet gecikmesin den 15 20 gün sonra çıkıyor teste diyor ama bn 22 ocakta regl olup Şubat 2 3 te döllenme zamanına belirti yaşadım çıkarmı şüpheliyim ilişki üzerinden zamane geçti ama bilmiyorum
Hamileyim
Haftaya gel keseye bakıcaz dedi
Çitii misin gözün aydın tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin Allah sanada nasip eylesin inşallah
Amin inşallah canım Allah razı olsun