ben deçocuk yapmak istemiyorum çocuk hiç istemeyen kcoa bulma şansım var mı?
çocuk istemiyorum
çocuk olsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben deçocuk yapmak istemiyorum çocuk hiç istemeyen kcoa bulma şansım var mı?
İstemiyorum şahsen. Elimde olsa böyle bi dünyaya gelmek isteyip istemediğini sorar, ona göre davranırdım. Ama böyle bi imkan yok. O yüzden şuanlık uzağım bu konuya.
Cevap
13Cevap
Kızım olsun isterdim
Bir yerden sonra kendi soyunu devam ettirme ihtiyacı hissediyorsun, üremen lazım ve alt nesillerinde senin mirasını taşıması.
yok yaa ne alaka hem çocuk yapmayan çok var
ay yok artık avrupa kore japonyanın doğum oranlarına bak istersen aksine zenginler daha az veya hiç çocuk yapmazken afganlar duriler fakirler daha çok yapıyor
eğitimli zengin insan çocuğunun bakımı, ilgilenmesinin önemli ve çok zaman alıcı bir şey olduğunu bildiği için en fazlaiki çocuk yapıyor ama fakirleröylemi
japonyada yaşamanla alakası ne çözemedim dbhjhgfaj
ben istemiyorum
Ayten Akbayram bir şiirinde
"kardeş isteme benden yavrum
cehennem sanır dünyayı" diyor
çok haklı. ne dünya güzel bir yer ne de ben çocuk bakmak istiyorum, o yüzden öylesine yapamak yerine en iyisi hiç yapmamak
Bu dunyaya cocuk getirmek kotu bir sey bence
bence de ya hayat güzeldeğil ki
şimdilik gerek yok bence derdim yani biraz zaman geçmesini beklerdim
Ben yaş olmuş 43 bu saatten sonra olursa çocuk evlenmeden ya ölürsem babasız kalsın istemem
aman boş ver eksik kalsın çocukta
Aynen ama nasibimiz kısmetimiz çıkmıyor ki evlenek kaldık kuruduk böyle helalimiz gelsin diye diye bittik tükendik.
Zaten artık bu dünya bir çocuk içinde çok zor hadi yaptın ya Bizden sondaki gelecek dünyanın kötülüklerine nasıl dayanacak giderek bozuluyor çünkü.
Bu dünyaya çocuk getirilmez zaten
Evet var, ama ben istiyorum.
Bende istemiyorum ama yaşın kaç
23
Evlenmek yuvanı kurmak istiyor musun
evlenmek istiyoru mevet
Tanışabilir miyiz peki
Evlenme sevgili olarak takıl
Çocuk istemeyen erkek evlenmez
var ben
İstemiyorum
istemiyorum