Belki hamilelik sevincini yaşarım diye 2 aydır bekliyordum. Ama yine de hiçbir şey çıkmıyor. Adetlerim eskisinden daha az sürdü. Ve adetimde gecikme olmadı, ilişkiden sonra yarım saat bekliyorum ama yine olmuyor test yapıyorum. Farklı bi şey oluyo. Tek çizgi hep T-nin üstünde duruyordu şimdi C nin üstündə duruyor.
Hiç bi şey de anlamadım ben bu işden.
Hiç bi şey de anlamadım ben bu işden.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Öncelikle pozisyonun hiç bir önemi yok çünkü sperm hareketli bir canlı ve rahim içinde yumurtaya girmek üzere hızlıca hareket eder. Daha 2 aylık evlisin ve olmuyor diyorsun zaten toplamda 6 günlük bir şansın olmuş ve onda da denk gelmemiş. Kilon varsa yumurtalıkların yağ bağlamış olabilir, eşinin sperm sayısı az ya da hareketi yetersiz olabilir, fazla paketi gıda tüketiyor olabilirsiniz. Bunların hepsi etken.
Bilməm ki. Belki de var bişeyler. Adet dönemimi beklicem. Paketli qıda tüketmiyorum evde kendim hazırlayıb yiyorum
Meyve suyu, kola, bulyon, hazır soslar, salam, sosis vs paketli gıda
Kısmet eşin doktora gttimi
Hiç birimiz gitmedik ki doktora
Neden yani sorun varsa
Bilmiyorum ki. Annem hastane de hemşire olarak çalışıyor yoğun bakım da. Annem dedi ki Hala çok erken 1 ay olmasını bekle sonra gidersin doktora. Çünki şimdi doktora gidersen. Doktor senden kaç aylık evli olduğunu sorucak sen 2 ay dediğin zaman. Sana güler. Aslında en az 6 ay sonra gitmen lazım böyle şeyler de doktora dedi
Tamamda sonuçta niye olmuyor pozisyon deniyormusunuz mesela yastık koyarak ya da yani yumurtlama dönemine denk getir
Yaptım yastık da koydum. Ayaklarımı yukarda da tuttum. Adetim bittiğinden beri 16 gündür yapıyorum yastık filan ay sonunda bakıcam ne olacağına
İsallah olabilir yani tutar ayağını havaya kaldırıyor San onmeli tabi sorun yoksa esnin sperm sayısında
Bilmiyorum eğer 1 ay sonunda bi şey çıkmazsa doktora filan giderim bende sorun olmazsa eşim de sperminden analiz verir
Bencede önemli sorun olabilir esinizde tabi çünkü onmeli ayağı havaya kaldırmak yastık koymak
Şimdi ben de adet olmazsam ve ya olursam ona göre harekete geçmek gerekiyor
Tabi ona göre doktora gidilmeli ya da biseyler yapılmalı yani hiç korunfunmu
Yoo hiç korunmadım. Hep korumasız oldu evlendiğim günden beri sırtımın altına yastık koyup en az yarım saat bekliyorum
İşte bunu yapıp olmadıysa sorun olabilir yani bunu anlamadım hep havadaydi sanirim yuksekti
Evet hep havada oluyor. Yine de adet dönemimi beklicem
Tabi bekleyin isalalh olur baya yazabilirsiniz herzman
Tamam inşəAllah teşekkür ederim
Rica ederim herznan yazabilirsiniz
Belki polikistikover ya da çikolata kistin vardır
Bilmiyorum adet zamanımı beklicem. Ben adetden 12 gün sonra test de çıkıyo sanıyordum. Ama doktorlar adet gecikmesi oldukdan 1 hafta sonra eğer varsa çıktığını söylüyor