Arkadaşlar ciddi bir şekilde düşüncelerinizi belirtir misiniz lütfen ciddi bir konu?

Ben 24 yaşındayım. Normalde acil ihtiyacım olunca ücretli görüşmeler yapıyorum. Bir aile ile tanıştım. Kadının yumurtalık hastalığı olduğu için hamileligi mümkün degil. Rahmi sağlam çocuk doğurabilir fakat yumusta uretemiyormuş. Bu yüzden kari-koca kendilerine yumurta verecek birini arıyorlar. Kibrisa vs gitmişler bunlar için ama hiç yüzünü bile görmedikleri bir kadının genlerini taşımasını istememişler çocuklarının o yüzden vazgeçip buradan birini aramaya karar vermisler. Tasiyici annelik için ilk basta konuştular ama maalesef ben doğum yapmak istemiyorum. Bunu diyince yumurta vermemin de yeterli olduğunu aşılama ile kadina yerleştirileceğini sonrasında da annenin doğum yapabileceğini söylediler.

Maddi olarak cidden iyi bir fırsat benim için. Ama şu var; vicdan. Hamilelik surecini ben yazamayacağım için annelik duygum olusmaz. Zaten yumurtalık verdikten sonra kadınin hamileligi gerçekleştiğinde iletişimi keseceğiz. Ama yine de bir yandan vicdanım rahatsiz. Ne bileyim baya durumu iyi bir aile. Çocuk sahibi olmak çok istiyorlar bu yollara bile başvuruyorlar. Ama çocuk benim DNA mı taşıyacak. Annelik babalık çok güzel yaparlar ama çocuk büyüdüğünde aklına şüphe düşer de test yaparsa tamam babasınin genlerini almış ama annesiyle uyusmayacak benim genlerim olacak çocuktaki. Bu onun için travma olur. Sadece bu ihtimal yüzünden vicdanım rahat degil. Ne yapmalıyım bilmiyorum bir yandan böyle bir fırsatı tepmek istemiyorum bir yandan da durum bu. Görüşlerinizi kırmadan saygı çerçevesinde yazarsanız sevinirim.

Arkadaşlar ciddi bir şekilde düşüncelerinizi belirtir misiniz lütfen ciddi bir konu?