İnternet haberde okudum. Şimdiye kadar hiç bir yerden duymamıştım. Eşim hamile ve ilişkiye normal devam ediyoruz. Dün okuduğum haberde 7 ay ve sonrasında içeri boşalmada sperm içindeki bir hormonun doğumu tetiklediği yazıyor. Bunu duyan oldu mu hiç?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Riskli olmayan hamileliklerde 30. haftaya kadar “korunma şartıyla” izin veriyorum demişti doktorum. Belki işinize yarar
O doktoru bulup elini öpmek lazım. Cidden böyle bilgi veren doktorlar çok az. Bizim doktorumuz bulunduğumuz yerde tanınmış birisi bir de. Hiç bir bilgi vermiyor
Gerçekten çok iyi bir doktor. Hamilelik sürecimdeki sayılı iyi şeylerdendi 😅
Çok şanslısın 😊 normal doğum muydu sezeryan mı?
Sezeryan, üçüz çocuklarda normal doğum imkansız zaten
Ay bunu hiç bilmiyordum ve doğumdan sonra buna benzer şeyler duydum hamilelikte ilişki sıkıntı ya
Aslında sıkıntı değil de işin detayını doktorlar anlatmıyor. Doğumu kolaylaştırır deniyor ama meğer sebebi buymuş demek ki. Biz ilişkiye devam ediyoruz ama en azından artık içine boşlamayım diyorum
Bizde ilişkiye devam ettik ve galiba bu durum yüzünden bebeğimde Gelişim geriliği oldu 37 haftalıkken sezaryen doğum yapmak zorunda kaldım çünkü bebeğim ters geliyordu
Aa geçmiş olsun. İlişki mi tetiklemiş peki? Siz kaçıncı haftaya kadar ilişkiye girdiniz
Bunu bilmiyorum doktora sormayı düşünemedim. Biz 35. haftaya kadar düzenli şekilde ilişkiye girdik zaten 35. haftanın sonunda hastaneye yattım
Eşim sezeryan doğum olacak. Her şey yolunda diyor doktor. Biz de düzenli olarak ilişkiye giriyoruz ve hep içine boşalıyorum bir sakıncası yok diye. En azından doktorun bunu söylemesi gerekmez miydi bilemiyorum. Sonuçta normal doğum da olmayacak. Tetikleme olmaması gerekiyor
Bence de doktorların hamilelikte cinsel ilişkiyle ilgili yeterli bilgiyi vermesi gerekiyor ben böyle bi durum olduğunu bilseydim çocuğumun hayatını riske atmazdım ama doktorum bununla ilgili bilgi vermedi
Maalesef öyle. Doktorlar hiç bir konuda tam bilgi vermiyorlar ki. İşin komik yanı şu, gece ilişkiye girdik. İşimiz bitti uyku tutmadı öyle otururken bu haber denk geldi. Bir doktor yazı yazmış. Şaşırdım ilk defa duydum tabi böyle bir şeyi
Siz doktor bilgi vermese bile duyduklarınızı ciddiye alın nolur nolmaz bebeğinizin sağlığı söz konusu
Kesinikle öyle. Tedbir almak iyidir. Korunmayı geçtim gerekirse ilişkiyi de bırakırız. Eşim aşırı istekli. Hani bilirsin bu durumu hormonları yüksek olduğu için oluyor böyle şeyler. Ya bir şey soracam ama lütfen yanlış anlamayın olur mu
Evet biliyorum, bizde istek hatasına düştük çocuk elden gidiyordu. Buyurun sorun
En güzeli korunarak biraz devam edip sonra bitirmek.
Hangi pozisyonlarda yaptınız, hangisi daha kolay oluyor?
Haha bence pozisyonu yanlış kişiye soruyorsun 😅
Doggy, yan yatış, bacak omza falan yapıyorduk ama bence yan yatış hariç hepsi rahatsız edici pozisyonlardı
Neden yanlış kişi 😃.
Eşim yan yatış istemiyor. Bizde bunun tartışmasını yapıyoruz 😃 doggy yaptık beğenmedim dedi. Üstüme gel diyor. Ya üstüne nasıl gelim diyorum. Banane nasıl yaparsan yap diyor
Doğru şekilde hareket etmemişiz diye düşünüyorum 😅
Bu arada ben cinsel ilişkinin bebeğin geliş pozisyonunu da etkilediğini duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Cinsel ilişki mutluluk hormonu salgıladığı için bebek daha mutlu olur diye duymuştum.
Geliş yönünü nasıl etkiliyor ki. Bizim bebeğin yönü şu an ters. Aceba onunla mı ilgili ki. Gizliden çıkma şansın var mı oradan ulaşıp devam etsek kolay olur sanki
Özelde konuşmuyorum maalesef. Bende nasıl geliş yönünü etkiliyor bilmiyorum ama benim kızımda ters gelmişti bu yüzden sezaryen doğum yaptım eğer sizde bu yüzden sezaryen doğum yaptıracaksanız tavsiyem eşinizin bol bol yürüyüş yapması, merdiven inip çıkmak bebeğin pozisyonunu düzeltmesini sağlıyormuş tavsiye ederim
Yok eşimin sağlık sorunu olduğu için sezeryan oluyor bizde. Yalnız bizdeki ters duruş garip biraz. Çocuk resmen ayakta şu an 🤣 böyle oluyor mu bilmiyorum ama başı yukarıda ayakları aşağıda. O da mideye baskı yaptığı için bulantı yapıyor
Sizin bebiş tam makat geliyor. Bende de felaket mide yanması yapıyordu ya, bulantı için leblebi yiyebilir bi nebze iyi gelebilir.
Aynen yanma bulantı hepsi oluyor. Galiba inat bir çocuk olacak 😃
Çocuğu yaparken gayet zevkliydi de sonrası niye böyle oldu 😃 😃
Daha bunlar güzel günleriniz 😂 Allah hayırlı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ya anne karnında bile ayakta duran çocuk doğunca ne yapar bize kim bilir 😃 😃 Amin inşallah. Sizin kaç tane var çocuk
Bu kadar yaramazlığa kesin erkek bebek demiii 😂
Benim bir kızım var ilki zorlayınca başka çocuk istemedim 😅
Aynen erkek 😃😃
Nasıl korunuyorsunuz. Biz tek çocuk istiyoruz şimdilik
Bildim bildim 😂
Doğum kontrol hapı kullanıyorum ama bence siz spiral taktırın en güzeli o
Erkek çocukları çok huysuz olur diyorlar ama bakacaz artık 😃😃
Hımm ben baştan beri spiral diyorum ama spiral olduğu halde eşimin bir arkadaşı hamile kalmış. Bence kontrole gitmemiştir diye düşünüyorum. Hap 1 2 senelik süre için aslında ideal ama sürekli de hap almak sağlıklı mı bilmiyorum açıkcası. Prezervatif hiç sevmiyorum. Tüm isteğim kaçıyor. Boşalamıyorum o derece
Evet erkek çocukları fena oluyormuş 😂
Geri çekilme bi doğum kontrol yöntemi değil ama biz 4 senedir kullanıyoruz bi sorun yaşamadık 😅😅
Şu sıralar eşim çocuk istediği için ben korunmaya başladım. Hap bence hiç güzel değil ya
Kendimizi her türlü aksiyona hazırladık erkek çocukla 😃 geri çekilme favori zaten 😃 kaza yaşadık. Çıkarır çıkartmaz vajina üstüne boşaldım 🤣 ama sorun olmadı. Çocuk yapalım diyene kadar bizde de etkili oldu ama artık çocuk olmasın diyoruz. Geri çekilme aşırı risk olur.
Yalnız çok fenasın ya 😃 😃 eşin çocuk yaptığını sanıyor demi 🤣
Fena değilim ya koruduğumu biliyor öyle kandırma falan yok 😅
Haa bende o istiyor sen istemediğin için gizlice korunuyorsun sandım 😃 başka korunma yöntemi düşünmediniz mi hiç
Spiral düşündük ama bi türlü doktora gidemedik prezervatifte kullanmayı sevmiyoruz deri altı bi iğne falan duydum ama ona da cesaret edemedim
Prezervatif hiç his vermiyor ya biz de sevmiyoruz. Doktora gidince o deri altı korunma yöntemini sorayım. Tüpleri bağlatmayı düşündük ama hadi ikinci olsun dersek işte o var bir de
Tüpleri bağlatmanın geri dönüşü var mı🙄
Sorun bakalım banada yazarsınız bende bilgi edinmiş olurum 😂
Bağlatmanın geri dönüşü yok maalesef. 2 hafta sonra kontrol var. Mutlaka soracam deri altını. Rahatça şey edelim 😃😃
Hadi bakalım hayırlısı
Bilgi veririm sana da doktora sorunca. İş güç ev derken bugün biraz stres vardı. Kafam dağıldı sohbetin için teşekkür ederim
Bende teşekkür ederim. Haber verirsen bende bilgilenmiş olurum 😅
Normalde soru sorunca geri kaldırırım soruları 😃 nasıl olacak bilemedim 😃
Amaann bi seferde kaldırmayıver nolacak sanki 😂
Kaldırmam da alışkanlık işte 😃 😃
İyi ya kaldırırsanda yapcak bişey yok 😂
Söz verdik bir kere kaldırmam 😃😃 yorum arkadaşlığı kurduk bir kere 😃
Heh eferin böyle ol canımı yi 😂😂
İyi bakalım hadi işin rast gelsin görüşürüz 😂
Eyvallah üstadım teşekkür ederim 😃 kendine çok iyi bak. Görüşmek üzere
Günaydın nasılsın 😃
Günaydın iyiyim sen nasılsın 😅
Bende iyiyim şükür 😃 hal hatır sorayım dedim. Neler yapıyorsun 😃
Allah iyiliğini arttırsın 😅 iyi yapmışsın, ne yapayım valla hafta sonu kahvaltı hazırlıyorum. Sen napıyosun bakalım
Amin senin de inşallah 😃
Bende çalışıyorum sıkıcı bir gün ya. Şu soğukta sıcacık yatak varken yani 😃
Vayyy yazık yaaa😅 Ne işle meşgulsün 😅
Evden çalışıyorum ama 😃 😃 yataktan kalkınca ev serin geldi birden 😃
Hahhaha haykırdım ya 😂
Ama haftasonu bugün ya. Yatak keyfi yapmak istiyorum 😃
Sende haklısın 😂
Bizim doktora mesaj attım. Deri altı korunma yöntemi nasıl diye. Gelince konuşuruz acelesi yok yazmış 🤣🤣 belki var, nerden biliyorsun acelesi olmadığını öyle değil mi ama 😃 😃
Hahahah eşin hamile olduğu için şimdilik önemsiz görüyordur😂
Büyük ihtimalle öyle ama sonuçta bilgi bu belki başkasına lazım 😃 hap kullananlar var burada 😃 😃 bana da alışkanlık olmuş yine içine boşaldım ya 😃 başımıza iş açmadan doğum olsaydı 🤣
Hahah hayırlısı olsun 😅
Haha Amin amin 😃
Selam
Nasılsın?
A. selam iyiyim şükür sen nasılsın
Bende iyiyim şükür.
Neler yapıyorsun
Aynı valla evin içinde iş güç koşturmaca. Maç vardı onu izledik yorumlarına baktık falan filan. Sende ne var ne yok
Bende de aynı ya iş güç. Sen Galatasaraylı mısın yoksa 😃
Kocam Galatasaraylı bende onunla maç izlerim
Ben Fenerbahçeliyim 😃 bende maç izlerim ama eşim hiç benimle izlemez ya. Hayalim beraber izlemekti ama olmadı
Oooo biz beraber izleriz hatta maç olduğu günlerde kocam mısır patlatır banada karım maç başlamadan bütün işleri bitir beraber izlicez der 2 3 dk geciksem sinirlenir güyaaa beraber maç izleyecektik diye 😂
Eee bu sene Fenerbahçeden ümitli misin 😅
Eşim bana inat rakibi tutar. İnadına Galatasaraylıyım der 🤣🤣 bu sene çok ümitliyim. Şampiyonluk kutlaması için hazırlıklar tamam bizde 😃
Ben rakip takımı tutsam kocam kudurur sinirden. Bence zor ama averajda iyisiniz maaaşşllah 7 ler 5ler havada uçuşuyor 😂
Kutlamada napcaksınız merak ettim 😂
Puan farkı açılır yakında demedi deme 😃 ya şimdi komik gelebilir biraz ama şöyle bir şey oldu. Eşim hamile kaldığı ay gs forması almış. Giymiş geldi. Çıldırdım hayatta giydirmem yani 😃 bende fener formamı giydim derken hamile kaldı 🤣🤣 ama planda böyle bir şey yoktu. Normalde bu sene sonuna olacaktı 🤣
Bakalım merakla bekliyorum 😂 Bi yüzünüz gülmedi be bu sene belki güler😅
Hııı kısmet işte neyse bebek bereketiyle gelirmiş😅
Bebeğin şansına şampiyon olacaz inanıyorum ben 😃 hocamız kaliteli olsaydı şimdiye puan farkı 6 olmuştu. Çocuğun olması bir işaret bence 😃 şimdiden bayramları hazır ediyorum. Oğlumla meydana inecez 😃😃
Yaa hadi bakalım 😂 Biz geçen sene gittik meydana ama doyamadık belki bu senede gideriz 😂😂
Bak sana bi film sahnesi atcam aklıma o geldi 😂
https://youtu.be/LFD-hpXMlec
😂😂
Hahaha 😂 🤣 bu sene o sene işte. Bence heves etmeyin. Süper kupada bizim şampiyonluk da bizim 😃😃
Anacım her şey sizden yana bu sene tabi sizin olur 😂😂
Aman her neyse ya ben takılıyorum öyle, iyi ki takım tutmuyorum 😅
Sen maç izleye izleye olmuşsun valla 😃
Neyse şimdi ben yatar. Yine görüşürüz inşallah. İyi geceler
Maç izlemek zevkli ama takım tutmak mantıklı değil😅
İyi geceler Allaha emanetsiniz görüşürüz.
Selam nasılsın
Bugün uyku tutmadı ya
Günaydın. İyi şükür sen nasılsın
Günaydın.
İyiyim şükür. Ama uyku tutmadı niyeyse
Niye acaba
Bilmiyorum ki. Gece 3 de uyandım. Bir türlü uyuyamadım
Yanlış yapıyorsun şimdi bol bol uyumalısın zaten bebiş doğunca uyuyamayacaksın😅
Ya herkes öyle diyor ama yapma böyle deme 😃😃 gün yaklaşıyor artık. 28 gün kaldı 😃
Ooovv o zaman kesinlikle bu zamanların kıymetini bil 😂
Uykusuzluğa alışkınım aslında ama bakalım böyle bir tecrübe nasıl olacak bilmiyorum 😃
2 saatte bi beslenip gazını çıkaracaksınız falan filan aşırı zor ilk zamanlar
Ee yaparken zevk aldığımız kadar bakarken de alırız elbet 😃
Bu arada doktora gittik. Deri altı korunma yöntemini sordum. Ömür boyu korumaz. 3 yıl ömrü vardır dedi. Ama takılır takılmaz korumaya başlar dedi
Biliyorum onu ya ama 3 sene güzel bir süre spiral 6 ay koruma sağlıyor ona göre güzel yani
Tabi ki 3 sene uzun bir süre. Ben ömür boyu sanıyordum. Ama 3 sene de gayet iyi. Kaçıntı oldu, yok geri çekilmedim stresi olmaz
Evet öyle
Selam naber nasılsın görüşmeyeli
Selam iyiyim şükür sen nasılsın 🙂
Şükür bende iyiyim. Bu soruyu senin için silmedim 😃 bari iki lafın belini kıralım dedim 😃
İyi yapmışın bak yorum arkadaşı olduk 😂 Eee anlat nasıl gidiyor hayat😂
Aynen. İlk defa böyle bir arkadaşlık kurdum 🤣🤣 iyidir ya nasıl olsun bildiğin gibi 😃 sen nasılsın neler yapıyorsun
Bende aynı valla pazar günü memlekete gitmeyi planlıyorum gitmeden önce evi falan temizliyorum 😅
Eşin yalnız mı kalacak 😃😃
Evet mecbur 🙄
Ne yapacak sensiz adam
Çalışacak
Kaç günlüğüne gidiyorsun
10 gün
Hava değişimi olur sana da güzel olur. Bu arada ismin neydi
Hıhı öyle olur inşallah. İsmim Fatma senin ki ne
Memnun oldum Fatma. Ali bende. Ailen hangi şehirde yaşıyor
Bende memnun oldum Ali. Kayseride yaşıyorlar
Sen uzakta mısın uzak şehirde mi
Uzak şehirdeyim 😂😂
Bende Kayserideyim bu arada 😃😃
Ciddi misin 😅😅 Anam yemin et inanmam 😂
Yemin ederim bak 😃 😃 😃 sen hangi ilçesi
Melikgazi. Sen 😅
Haha bende 😃 😃 😃
Vay anasını arkadaş ya 😅
Kan çekmiş bak o yüzden sohbet ilerlemiş 😃😃
Essah öyle olmuş 😂
Çık gizliden bari Fatma ya. Böyle yorumda kalmasın 😃😃
Çıktım
İstek atıyorum
Vay be 4 ay geçmiş aradan. Senin için silmiyorum soruyu dedim silmedim 😊
en iyisi doktorunuza sormak.
Kaç haftaliksiniz
28. haftaya girdi
Belki kişiden kişiye degisiyordur bilmiyrm ama doktorum 33. haftanin sonrası için uyarmıştı bizi bu bilgi doğru yani
Bizde öyle biliyoruz da spermin etkilediğini ilk defa duydum. O zaman korunarak mı yapmak gerekiyor
Evet şimdilik korunmanda fyda vai ilerleyen haftalarda da çocuk rahime daha yakinlasacagi için biraz ara verebilirsiniz
Hımm haklısın. En iyisi geri çekilmek en azından. İlerleyen haftalarda evet ara verecez. Şimdiden yarım girerek mi yapsak aceba